Şimdi Ara

DOĞMA BÜYÜME İSTANBULLU BİRİSİ ANKARADA ÜNİ OKUR MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 85 TYT 70 AYT 64 OBP. 2021de 6k, 2023de 44k gösteriyor. Devlette diş hekimliği istiyorum ancak kaliteliyse tam burslu özel de olabilir. Doğma büyüme İstanbulluyum. Akrabalarım ev ayarladı ve Ankaraya gelmemi istiyorlar. İstanbuldaki Allah korusun deprem sorunu da beni baya bir tedirgin ediyor ancak Ankaraya daha önce birçok kez gittim ve uzun süre kaldım. Gerçekten çok bunaltıcı ve sıkıcı şehir. Hayatımın en güzel yıllırını orada yaşayabileceğimi pek sanmıyorum. Birde Ankarada sıoralamalar daha yüksek. 31kdan yukarı diş yok ancak istanbulda 40kya kadar apartman ünilerinde tam burslu diş var.

Aile/kendi evim, ilk tercihim olduğu için diğer şehirleri düşünmüyorum.

• Aga sen o tyt netine nasıl o ayt netini yaptın lan

• Kolay olup o anki heyecanla yanlış yaptığım çok fazla hatalı soru olmuş. Cevabını hatırlayamadığım sorularıda yanlış olarak aldım ama aşağı yukarı 85 civarı gelir. Kötü seneryoya göre düşünüyorum.

• Hocam diş tıp kaliteli mühendislik okuyup gerçek anlamda üni dream, hayatımın en güzel yılları ayağını yaşayan insan sayısı %10 belki daha az o yüzden yaz gitsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ankara gereksiz kötüleniyor bence, tamam deniz yok ama bu kişisel bir tercih genelde. Bana göre ankaranın en sıkıntı olayı ulaşımı, ama onun dışında bence İstanbulun karmaşasına ve deprem riskine göre daha yaşanılabilir şehir, tabi ben parkları metroları gezmeyi bile etkinlik olarak sayıyorum, sahil adamı için bunlar yetersiz gelebilir ama ben ankara'yı tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki şehirde de okunmaz. istanbul-ankara çöp.

• Hocam İstanbul'da yaşayıp üniversite okuyan birisi olarak yazıyorum. İstanbul artık yaşanacak bir yer olmaktan çıkmış durumda. Çile çekilecek bir yer olmuş. Kışı kış değil yazı tam yaz. Senin yerinde olsam düşünmem Ankaraya giderim. Ailende orada. Yağmur desen var, kar desen var, soğukta oluyor. İstanbul öyle değil. Yağmur nadiren, kar en son 3-4 sene önce yağdı, yazı öldürüyor:). Git kafa dinle. İmkanım olsun daha sakin yere giderim iş imkanım olursa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim gibi kafası atınca ya da esince sık sık deniz kenarina giden biriysen harbiden adamı zorluyor Ankara ama alisiyorsun takribi yarım yıl sonra Memurluğa hazırlık yapıyorsun işte hep aynı yerler aynı sokaklar ulan kulaklığı takip bı kaybolayim durumu olmuyor

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

Evet, İstanbul'un insan trafiği vs ayrı dert ama deprem faktörü olmasa yine de İstanbulu tek geçerim. Bu arada Ankara keçiören ilçesinde oturuyor akrabalarım. Yani öyle Çankaya vs değil. Oturacağım yer orası olacak.

• Liberal Bardağı kullanıcısına yanıt

Konuyu açarken benimde aklıma geldi. Zaten ders çalışmaktan çoğu şeye vakit kalmayacak. Şu bahsettiğimizi ancak, sırf gezme tozma ve şehir görmek için dandik bölüm okuyanlar yaşıyor.

• Akraba lafıyla yola çıkılmaz. Bi çoğu akraba değil akbaba. İstten de ankaraya gidilmez. Ailen istanbulda anladığım kadarıyla. Allah korusun onlar öldükten sonra sen ankarada yaşasan nolcak ölecekseniz birlikte ölün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmir yaz

• Ankara kocaman bir köy. Yılın 9 ayı güneş yok insanı depresyona sokuyor, insanı soğuk iki kelime muhabbet edilmiyor suratına bön bön bakıyorlar, ankaray hattında yaşamıyorsan ulaşımı sıkıntılı, altında araba olsa dahi trafik çok kalabalıklaştı

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Ailemle birlikte gideceğim.

• Yok orada da deprem taşkın sel her şey var

• Sence hangisi iyi ?

• Yeniden123 Y kullanıcısına yanıt

Ailecek istanbuldan bunaldıysanız bi de deprem riskini düşününce gidilebilir bence.

• Ankara iyi ya neden okunmasin gayrtte okunur gören de sanacak İstanbul'dan sonra Kars Yozgat'a gidecek

• kop gel hacı detaylı konuşmak istersen dm at 18 yıllık ankaralıyım anlatırım her ne istersen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.