Şimdi Ara

İzmirli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu gece Kamilkoç ile İzmir'e geleceğim. Dokuz Eylül Üni. Yabancı Diller Yüksekokulu'nda 7 Eylül 13:30'da muafiyet sınavına gireceğim.

1 ay önce Tınaztepe Kampüsü'ne gelmiştim. Kamilkoç servislerine binip Üçkuyular mevkiinde inip oradan sanırım 920 veya 925 gibi bir otobüse binip kampüse ulaşmıştım. Şimdi haritadan da tam bakmadım ama Yabancı Diller Fakültesi ile Tınaztepe Kampüsü ile çok mesafe yok. Sabah otobüsten indiğim zaman yine Üçkuyular'a gidip oradan Yabancı Diller Yüksekokulu'na ulaşabilir miyim ?

Bir de gece Buca'da kalmam gerekiyor. Tınaztepe Kampüsü'ne yakın kalacağım otel, pansiyon tarzı bir yerler önerebilir misiniz ?

Verdiğim güzergahlar yanlış ise doğrusunu söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood Mac -- 6 Eylül 2016; 10:45:09 >

• Otogarda seni bekliyor olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damage1000

Otogarda seni bekliyor olacağım.

Böbrekler satılık değil hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood Mac

quote:

Orijinalden alıntı: damage1000

Otogarda seni bekliyor olacağım.

Böbrekler satılık değil hocam.

Çalacak zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

Merhabalar;

Bu gece Kamilkoç ile İzmir'e geleceğim. Dokuz Eylül Üni. Yabancı Diller Yüksekokulu'nda 7 Eylül 13:30'da muafiyet sınavına gireceğim.

1 ay önce Tınaztepe Kampüsü'ne gelmiştim. Kamilkoç servislerine binip Üçkuyular mevkiinde inip oradan sanırım 920 veya 925 gibi bir otobüse binip kampüse ulaşmıştım. Şimdi haritadan da tam bakmadım ama Yabancı Diller Fakültesi ile Tınaztepe Kampüsü ile çok mesafe yok. Sabah otobüsten indiğim zaman yine Üçkuyular'a gidip oradan Yabancı Diller Yüksekokulu'na ulaşabilir miyim ?

Bir de gece Buca'da kalmam gerekiyor. Tınaztepe Kampüsü'ne yakın kalacağım otel, pansiyon tarzı bir yerler önerebilir misiniz ?

Verdiğim güzergahlar yanlış ise doğrusunu söylerseniz sevinirim.

Senin için en kolay yol "Trafi" adlı uygulama. Alternatif olarak "Moovit" uygulamasınıda kurarsın. Birde Haritalar eşliğinde gidiceğin yerlerin adreslerini öğrenir 2 uygulamaya yazdığında hiç bilmesen bile gidersin.Ekstradan birilerinede sorarsın işi sağlama alırsın. Ben senin için rota oluştururdum fakat üşeniyorum

Biliyorum hocam Trafi'yi İstanbul'da çok kullandım ama gitmeden önce bilenlere danışmak istedim.

• Bence üçkuyular da değil üçyol da in. Oradan tınaztepe araçlarına bin.

• ben seni götürürüm hocam bir böbrek karşılığında o da ancak yol parasını karşılar zaten ehe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hazır izmirlilşer toplanmışken forum bornovadan otogara toplu ulaşım var mıdır arkadaşlar taksiciler dolaştırıp kazıklamaya çalışıyolar sinir oluyorum

• Bi tane adam gibi cevap veren olmamış. Kamil koç otobüsünden inince servise gidip buca üçkuyularda inecem diceksin. Şayet hala yabancı diller dokuzçeşmelikteyse ki muhtemelen hala ordadır. Üç kuyularda inince yürüyrek(sağına hasanağa parkını alıp) yabancı diller okulunu sorarak yukarı doğru çıkacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmir-ankara

Bi tane adam gibi cevap veren olmamış. Kamil koç otobüsünden inince servise gidip buca üçkuyularda inecem diceksin. Şayet hala yabancı diller dokuzçeşmelikteyse ki muhtemelen hala ordadır. Üç kuyularda inince yürüyrek(sağına hasanağa parkını alıp) yabancı diller okulunu sorarak yukarı doğru çıkacaksın.

Sonunda beklediğim cevap geldi ben de öyle yapmayı düşünüyordum hocam Üçkuyular'dan artık sorarak bulurum. Yardımınız için teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Bi tane adam gibi cevap veren olmamış. Kamil koç otobüsünden inince servise gidip buca üçkuyularda inecem diceksin. Şayet hala yabancı diller dokuzçeşmelikteyse ki muhtemelen hala ordadır. Üç kuyularda inince yürüyrek(sağına hasanağa parkını alıp) yabancı diller okulunu sorarak yukarı doğru çıkacaksın.

Sonunda beklediğim cevap geldi ben de öyle yapmayı düşünüyordum hocam Üçkuyular'dan artık sorarak bulurum. Yardımınız için teşekkür ederim.

Rica ederim. Yalnız izmirde iki üçkuyular var mutlaka buca üçkuyular de. Meydanda inince yürüyerek 3-4 dakika

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Yalnız izmirde iki üçkuyular var mutlaka buca üçkuyular de. Meydanda inince yürüyerek 3-4 dakika

Tamamdır hocam onu bilmiyordum. Tekrar sağolun.

• Otogardan itibaren en kolay yolu anlatıyım sana, indikten sonra otogarda Buca'ya giden servislere bin. Buca Heykel'de ineceğim de. İn Heykel'de, https://goo.gl/maps/ynA2vAKfH6z linkteki konumda pansiyon var daha yeni yenilendi, güzel yer. YDY ile arasındaki 4 dakika yürüyüş mesafesi var.

Pansiyon tahminimce çok pahalı değilir, tamam çok kaliteli bir yer değil ama kalınabilir seviyede. Numarası 0232 420 43 43, arayıp sor bakalım yerleri var mı ne kadar istiyorlar öğren.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Hazır izmirlilşer toplanmışken forum bornovadan otogara toplu ulaşım var mıdır arkadaşlar taksiciler dolaştırıp kazıklamaya çalışıyolar sinir oluyorum

Var hocam ikea tarafından mevlana tarafina doğru 100 metre yuru ışıklar var oradan alpaslan yeni garaj dolmuşları ve 505 numaralı eshot otogarin icine kadar götürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelmüftü

Otogardan itibaren en kolay yolu anlatıyım sana, indikten sonra otogarda Buca'ya giden servislere bin. Buca Heykel'de ineceğim de. İn Heykel'de, https://goo.gl/maps/ynA2vAKfH6z linkteki konumda pansiyon var daha yeni yenilendi, güzel yer. YDY ile arasındaki 4 dakika yürüyüş mesafesi var.

Pansiyon tahminimce çok pahalı değilir, tamam çok kaliteli bir yer değil ama kalınabilir seviyede. Numarası 0232 420 43 43, arayıp sor bakalım yerleri var mı ne kadar istiyorlar öğren.

heykel durağından da gidebilirsin arkadaşın dediği gibi.

• Çift Anadal mı?

• respectable_man kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam ya tahmini kaç dakika sürer 505 otobüsü bilgin var mıdır

• quote:

Çok sağol hocam ya tahmini kaç dakika sürer 505 otobüsü bilgin var mıdır

O 20 30 dk da bir geçiyor tavsiyem dolmusa binmendir zaten 2 tl. Otogara 4 5 dk da götürür baya da hızlı sürer dolmuscular

• respectable_man kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam müthiş yardımın dokundu bana

• quote:

Çok sağol hocam müthiş yardımın dokundu bana

Ne demek hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.