Şimdi Ara

İzmirli arkadaşlardan öneri bekliyorum....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denizliliyim. Hafta sonu 2 günlüğüne İzmir de olacağım. Bebek odası ve mobilyaları bakmak istiyorum. Nereleri önerirsiniz.

Kısıkköy diye bir yer varmış. Tavsiye edermisiniz.
    Başka bakabileceğim mobilyacılar sitesi v.s. varmıdır.

Birde
    İzmir sandviç için öneri rica ediyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikeoker -- 4 Haziran 2013; 14:27:04 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısıkkoyde mobılyacılar sıtesı var bır suru mobılyacı ıclerınden yanlıs hatırlamıyorsam bır kacı ımlatcı fabrıkası olan ızmırde dıgerlerıde ınegolden getırtıyor. Bız kardesıme dugun ıcın ordan aldık mobılyalarını gayet memnunlar su an ıcın bır sıkıntıları yada deformasyon yok. Yınede uyanık olmanda fayda var dıye dusunuyorum. Ayrıca @Mister spak arkadasın dedıgı gıbı gazıemır karabaglar yolu uzerınde saglı sollu bır suru moıbılyacı var. İlk tercıhın kısıkkoy olsun .
  • Gaziemire git onlar seni bulur :)

Orijinalden alıntı: Mister Spak

gaziemir - gediz tarafinda var mobilyacilar sagli sollu oraya bakabilirsin. Bilen arkadaslar duzeltsin beni

Not ettim. Teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: ameofonte

Kısıkkoyde mobılyacılar sıtesı var bır suru mobılyacı ıclerınden yanlıs hatırlamıyorsam bır kacı ımlatcı fabrıkası olan ızmırde dıgerlerıde ınegolden getırtıyor. Bız kardesıme dugun ıcın ordan aldık mobılyalarını gayet memnunlar su an ıcın bır sıkıntıları yada deformasyon yok. Yınede uyanık olmanda fayda var dıye dusunuyorum. Ayrıca @Mister spak arkadasın dedıgı gıbı gazıemır karabaglar yolu uzerınde saglı sollu bır suru moıbılyacı var. İlk tercıhın kısıkkoy olsun .

Biradere de Kısıkköy den mobilya aldık. Mobilyalardan memnunlar. Bebek odaları yeterince varmıdır acaba. Bizim hanım biraz zor beğenirde :d

Bunu da not ettim. Teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: patronizm

Gaziemire git onlar seni bulur :)

Evyallah... Not ettim. :d

• Yav adamı atölyeye gönderiyolar bornovada ikea var en temizi ama yok uğraşcam diyosan arkadaşları dinle.
    can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni.
    dönüp seslendim geri, merhametsiz birine,
    beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmirli Muhasebeci

Yav adamı atölyeye gönderiyolar bornovada ikea var en temizi ama yok uğraşcam diyosan arkadaşları dinle.

Ikea zaten listemde var. En son reklamından sonra bir sempati oluştu bende gelirsem kesin uğrayacam.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.