Şimdi Ara

İzmirli Arkadaşlar yardım (ULAŞTIRMA OKULU VE EĞİTİM MERKEZİ KOMUTANLIĞI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bulunduğum şehir ULAŞTIRMA OKULU VE EĞİTİM MERKEZİ KOMUTANLIĞI GAZİEMİR/İZMİR a yolluyor sınav için. 3 farklı sorum var

1. soru: Şimdi ben sabah 6 da %90 otogardayım hatta 5:30 gibi. Burdan sınav yerine nasıl giderim en hızlı ve uygun?(otobuslerde herhangi bir kart sistemi v.s varmı yani direk paramla binebilir miyim:D )

2. soru: sınav o akşam 4 e kadar bitermi? akşam istanbula uçmam lazım geç olmadan

16:00 17:05
    16:50 17:55

bu saatlerdeki uçuşlara yetişecek şekilde en geç.

3. soru Gaziemirden hava alanına kaç saatte ve nasıl giderim?

• Otogara indiğinde gaziemir minibusleri nerden kalkıyor diye sor, sana gösterirler gitmek için. Tam önünden geçmez biraz yürümen gerekecek yalnız :) Sıvandan sonra da ulaştırma okulundan hava alanına taksiyle filan 10 dakika maksimum sürede gidersin :)
  • cevap için teşekkürler hocam evet dediğiniz gibi gaziemirden hava alanı çok yakınmış ancak benim el çantam olacak sanırım onu almazlar içeri o yüzden otogardaki emanetçiye bırakıp sınav çıkışı tekrar otogara dönmem gerekecek gibi. varmı altrnatif fikri olan
  • Valla hocam öyle bişey yapacaksan cok sıkıntı yasayacaksın. Gaziemirde bi esnafa rica edersin belki durumu anlatıp
  • esnaf zor bulamazsak kalırız sap gibi acaba orada emanetçi varmıdır bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: robinex

esnaf zor bulamazsak kalırız sap gibi acaba orada emanetçi varmıdır bilen varmı

Dostum otogarda inince geldiğin otobüsün servisiyle bedavaya gaziemire gidersin. Çantanı falanda otogara bırakmana gerek yok sınava gireceğin yerde bol bol emanetçi var oraya bırakırsın.
  • Peki Otogardan Narlıdere'ye nasıl gideriz. Servis var mı yoksa minibüs, taksi vb. mi kullanacağız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.