Şimdi Ara

İzmirli Arkadaslar Yardım...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu aksam yola cıkıyorum yarın İzmirde olacağım. Konak'ta Bağkur binası varmış, orada birtakım işlerim var. Garaj'dan konağa nasıl giderim kullanmam gereken otobüs metro tramvay... vb ulastırma aracları nelerdir. Ayrıca ilkkez İzmire geliyorum sunu görmeden, sunu yemeden gitme diyeceğiniz neler var... yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky.Luke

Arkadaslar bu aksam yola cıkıyorum yarın İzmirde olacağım. Konak'ta Bağkur binası varmış, orada birtakım işlerim var. Garaj'dan konağa nasıl giderim kullanmam gereken otobüs metro tramvay... vb ulastırma aracları nelerdir. Ayrıca ilkkez İzmire geliyorum sunu görmeden, sunu yemeden gitme diyeceğiniz neler var... yardım lütfen

Hocam 54 Numaraya bin garajdan Konak son durakta inersin.
  • Yemen - içmen gerekenler için ayrı bir post atayım.

Yiyecek olarak aklıma gelenler: Kumru, boyoz, midye, gevrek, kalamar, Ödemiş köftesi, İzmir'de yaşayanlar bilir, annemizin yaptığı köfte yanında parmak patates kızartması (öyle patates unundan mamul çakma parmak patates olmayacak ama ) çupra balığı... Börülce-brokoli salatası ye. Efe yaş üzüm rakısı iç, yanında Alaçatı kavunu ye.
    İnciraltı Hacı'nın yerinde beyti sarma, sonra Topçu'da çöp şiş ye hocam. İnciraltı'nda müze olan gemi ve denizaltını gez. Asansöre çık. İzmir'e şöyle bir bakıp körfezin kokusunu içine çek.

Zamanın varsa Karaburun - Balıklıova'ya git, Garibin yeri'nde balık ye, kalamar da yiyebilirsin kalamarın yanında bira iç. Aynı yerde denize gir. Bizde sıcak hava soğuk hava farkyapmaz her mevsim denize gireriz.

Zamanın yoksa Kordon'da deniz kenarında da bira içebilirsin. Hatta rakı da içebilirsin kimse gık demez. Kordon'da el ele gezen, öpüşen çiftlere hayretli bakışlarla bakma burada normaldir öyle şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 20 Ekim 2009; 19:31:04 >

• @# Lionheart # çok iyi anlatmış :D

gezerek giderim diyosan .. otogardan 612 bin stadyum metroda in metroya bin konakta in :D

250 bin halkapınar metroda in ordan konağa metroyla git :D

Pasaportta otur. gün batımına karsı biraverini al yanına midyeni al bundan iyi keyif hiç bi yerde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Lionheart#

Yemen - içmen gerekenler için ayrı bir post atayım.

Yiyecek olarak aklıma gelenler: Kumru, boyoz, midye, gevrek, kalamar, Ödemiş köftesi, İzmir'de yaşayanlar bilir, annemizin yaptığı köfte yanında parmak patates kızartması (öyle patates unundan mamul çakma parmak patates olmayacak ama ) çupra balığı... Börülce-brokoli salatası ye. Efe yaş üzüm rakısı iç, yanında Alaçatı kavunu ye.
    İnciraltı Hacı'nın yerinde beyti sarma, sonra Topçu'da çöp şiş ye hocam. İnciraltı'nda müze olan gemi ve denizaltını gez. Asansöre çık. İzmir'e şöyle bir bakıp körfezin kokusunu içine çek.

Zamanın varsa Karaburun - Balıklıova'ya git, Garibin yeri'nde balık ye, kalamar da yiyebilirsin kalamarın yanında bira iç. Aynı yerde denize gir. Bizde sıcak hava soğuk hava farkyapmaz her mevsim denize gireriz.

Zamanın yoksa Kordon'da deniz kenarında da bira içebilirsin. Hatta rakı da içebilirsin kimse gık demez. Kordon'da el ele gezen, öpüşen çiftlere hayretli bakışlarla bakma burada normaldir öyle şeyler.

Hocam öyle bir anlatmıssın ki daha önce neden izmire gelmedim diye kızmaya basladım kendime.

• alsancak kordonda gün batımını izlerken bira içmeden gidersen vallahi hakkımı helal etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: red a!ert

alsancak kordonda gün batımını izlerken bira içmeden gidersen vallahi hakkımı helal etmem

Türkiye'de sokaklarda alkol almak yasak demişlerdi. Bir problem çıkmasın dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakın zamanda benimde bir izmir gezim olacak.Tavsiyelerinizi not alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dohc vtec -- 20 Ekim 2009; 22:04:08 >
  • quote:

quote:

alsancak kordonda gün batımını izlerken bira içmeden gidersen vallahi hakkımı helal etmem

Kordon'da sökmez o yasak.
  • Vaktin kalırsa, bornova küçük parkada git izmirin en güzel hatunları orda, ayrıca yeni açılan hayvanat bahçesi var,doğal yaşam parkı orayada gidebilirsin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 20 Ekim 2009; 20:33:57 >
  • siviller geziyo eger +18 değilsen gözünün önünde birayı döküyo çimlere bidaha görürsem alırım içeriye diyo eger +18 isen yasak birdaha görürsem para cezası keserim diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sörjin

siviller geziyo eger +18 değilsen gözünün önünde birayı döküyo çimlere bidaha görürsem alırım içeriye diyo eger +18 isen yasak birdaha görürsem para cezası keserim diyo

karşıyakada tipe bakıyorlar apaçi vb isen takıyorlar sana yoksa neredeyse polis bile bize katılacak gibi oluyor
  • quote:

quote:

İzmirden bahsediyoruz dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.