Şimdi Ara

İzmirin kızları vs Ankaranın Kızları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

İzmirin kızları vs Ankaranın Kızları

(En Son Oy Tarihi: 19.8.2014)
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Rei
    löp et. kemiksiz.

• İzmirin kızları güzel lafı tamamen yalan.

İzmirin kızları sadece diger yerlerin kızlarına göre kendilerine daha fazla bakıyorlar.Giyim kuşamlarına daha fazla dikkat ediyorlar.

Ayrıca bölgenin verdiği rahatlık sebebiyle daha rahat davranabiliyorlar.

Tüm olay burdan kaynaklanıyor.
  • Şimdi yazsam adım İzmir milliyetçisine çıkacak ama şu kadarını söyleyeyim; sorulması bile hatadır :)
  • Angaranın kızı ayrıdır ama rakip İzmir olunca Angara bile önünde duramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlyingHigh

İzmirin kızları güzel lafı tamamen yalan.

İzmirin kızları sadece diger yerlerin kızlarına göre kendilerine daha fazla bakıyorlar.Giyim kuşamlarına daha fazla dikkat ediyorlar.

Ayrıca bölgenin verdiği rahatlık sebebiyle daha rahat davranabiliyorlar.

Tüm olay burdan kaynaklanıyor.

Budur özet.
  • İp attım ucu kaldıda........

Adana nerede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiqenRole

Anket İzmir vs Moscow diye değiştirilmeli.

o kadarda değil tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Şimdi yazsam adım İzmir milliyetçisine çıkacak ama şu kadarını söyleyeyim; sorulması bile hatadır :)

+ Yan sekiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara kızı diyince aklıma pavyon geliyor la
  • Güzel ülkemin manken, oyuncu vs gibi güzel hatun lazım olan tüm iş kollarını İzmir doldururken soru abez olmuş :)
  • nerenin kızı olursa olsun öncelik insan olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

keçiörenden bildiri: angara da gız yoh gardaş

Bende ordayim :) yeni yerlestim. Harbiden gız yok :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

izmire gidip kızları kestiğimde liseye bile gitmiyodum net hatırlayamıcam.
    üniversite için 1 aydır ankaradayım okulum odtü. ilik gibi hatunlar var. mermer gibi. löp et. kemiksiz.
    (geldiğim yer adana)

• Böyle bir konuda nasıl SS olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

keçiörenden bildiri: angara da gız yoh gardaş

bende keçiörendenim arkadaş doğru diyo dışardan gelen güzel kızlar var üniversite için ama burda yok
  • Siz trakya kızı görmemişsiniz :)

• 21 senedir ankarada yaşıyorum size bi anımı anlatıyım. genelleme yapmayı sevmem ama bunu ankaradaki tüm kızlara genelleyebiliriz.

geçen ösym sınavlarından birisi için demetevlere gittim. yeni kalkmışım gözün birisi açık birisi kapalı. saçların sağ tarafı inek yalamış gibi aşşağı bakıyo sol tarafı gökyüzüne. neyse okulun tam ters tarafından gelmişim giriş taaaa öbür tarafta. dolandım öte tarafa. giriyorum okulun kapısından. dedim acıkırım ben birazdan bi simit falan yeyim. almak için tezgaha yanaştım. allahim o da ne? bir afet-i devran. allah özel koleksiyonundan göndermiş adeta. en az benim kadar üstün. (nicke gönderme var) benim gözler faltaşı oldu. saçlar kendiliğinden şekil aldı. o an müzik kesildi ve etrafıma bi baktım. iş makinası izleyen mahalle güruhu gibiyiz 20 kişi kıza gözleri dikmiş bakıyo kızda maşallah yani bakılmayacak gibi değil. altta mini üstte omuzdan askılı bişey bi adı vardı bunun neyse. biri integral mi dedi? o da ne yeniyor mu? simitçi tezgahının yanına çadır kuranlar var. (ankarada pek mini etek göremezsiniz beyler ) neyse ben yolda yaralı görmüş doktor gibi kalabalığı yara yara kıza doğru ilerliyorum. ne yapacaksam? türbe görmüş müslüman gibi elimi sürmek istiyorum galiba? yaklaştıkça bi ses geliyo "yoh gardaş ya ben gelemeyecem siz gendi gendinize eğlenin. gelmek istiyom ama iste naparsın gavatlar sınav yapıyo" wtf? noluyo lan? elim yağım titredi. kız telefonla konuşuyo? sen niye konuşuyon ya? lan tamam konuşuyonda niye böyle konuşuyon? pardon niye böyle gonuşuyon?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.