Şimdi Ara

İzmirden İstanbula Araç İle Gitmek İçin Yol Tarifine İhtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Google maps'e yazdığım zaman.
    izmir - manisa - balıkesir - bursa - yalova göstermekte..
    yalovdan sanırım feribot ile araçla birlikte pendiğe geçebiliyorum.
    netten baktığım zaman 90 liralık ücret çıkıyor bu normal mi ?
    bu feribotlarda yer durumu nasıldır ? hiç binmedim araçlı - araçsız. illa netten mi bilet almak gerekiyor ?
    bileti yalovda alsak olur mu yoksa yer kalmama durumları mı oluyor ? her saatte varmış sanırım...
    feribot konusu kafama çok takıldı... diğer izmirden - yalovaya kadar olan güzergah nasıldır ? rahat mıdır ?

teşekkürler..

izmir - manisa - balıkesir - bursa - yalova ( feribot ile pendik ) ordan da kadıköy 443 km gösterdi.. doğru mudur ?

• Yalova pendik arası 90 km gibi yol var, ben olsam o yolu dolaşırım, tabiki yorgun olmazsanız. En fazla 25-30 tl yakar ort olarak. Bilet fiyatlarını hiç bilmiyorum, idodan bakınca yönlendirmektedir. Bide topçular eskihisar feribotu var, bunada bakabilirsiniz.
    Ilk defa gelseniz bile tabelaları takip edin, hiç karıştırmadan Istanbula kadar gelirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalovadan Feribotla Yenikapı İskelesinede geçebilirsiniz, eğer o saatte sefer varsa.
    Netten yada çağrı merkezinden bilet alabilirsiniz 1-2 saat önce ama genelde yer oluyor,
    ben her defasında sefer saatinden 30 dk önce iskelede aldım bileti yer oluyordu.
    İzmirden- Yalovaya çok rahat gelirsiniz hocam canınızı sıkmayın
  • eskihisar topçular 60tl ordan geçin

• Az araba kullanmak isterseniz
    Manisa balikesir bandirma oradan feribotla yenikapi (fiyatina idodan bakmak lazim yolcu basina da para aliyorlar)

Ortalama araba kullanimi icin manisa balikesir bursa yalova topcular ferbotla eskihisar (frribot 60 tl)

Veya yalovadan sonra izmit istanbul yapip korfezi donerek gidebilirsiniz.

• hocam navigasyon programları diye bir şey var. En basitinden indirin yandexi yolu düşünmeden keyfini sürün
  • Bu guzergahi cumartesi gecesi geldim. Tabelalari takip etmeniz yeterli. Yollar rahat,calisma pek yok. Akhisar,Bursa arasi yer yer virajli tecrubeniz yoksa fazla kaptirmayin. Onun disinda benim tavsiyem topcular-eskihisardan gecmeniz. Seferler sik hemen araclari aliyor maks 30 dk sonra inmis oluyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çanakkale üzerinden de
    Gezerek gidebilirsiniz,

• Manisa Akhisar istikameti sinir bozucuydu şahsım adına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Manisa Akhisar istikameti sinir bozucuydu şahsım adına.

ne gibi sinir bozucu hocam.

• Bandirmadan izmire Her ay giderim 4 saat surer surmez hizli gitmem yolumuz super...

• Avrupa Yakasında isen Çanakkale üzeri de gidebilirsin. Çanakkale'den karşıya feribotla geçmen gerekiyor ki kolay bir geçiştir.
    Ya da ikinci alternatif Yenikapı-Bandırma feribotlarına binersin. Bu da yolu epey kısaltır, köprüyü geçme derdinden kurtarır.
    Anadolu Yakası'nda ise en mantıklısı Topçular-Eskihisar feribotuna binmek. 60 tl ücreti var körfezi dolaşmaya değmez. Rezervasyon olmuyor bu hatta. İki firma çalışıyor. Biri İDO diğeri İstanbullines.
    Çünkü Yalova'ya kadar zaten yorulmuş oluyorsun. Yalova-İzmit arası körfez yolu çok tehlikeli ve yorucu bir yol. Nereden ne aracın çıkacağı belli değil, Gölcük ve Karamürsel şehir içi ışıklarında trafik olur hep, çok virajlı yollar da deli gibi süren bir sürü sürücü var.
    Yalova-Pendik arası İDO'nun işlettiği feribot pahalıdır ama güzel tarafı sıra beklemezsin. Geliş saatini güzel bir şekilde ayarlayabilirsen, sıra beklemeden Pendik'e geçersin.
    İzmir'den Yalova'ya kadar olan kara yolu ise karıştırılacak bir yol değil. Gerek kalabalık, gerek ana hat oluşu ile yola çıktığında başka taraf sapma ihtimalin yok ama yine de kur telefonuna Yandex navigasyonu, sana rehberlik etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Manisa Akhisar istikameti sinir bozucuydu şahsım adına.

ne gibi sinir bozucu hocam.

Işıklar ve şehiriçi trafiği var bazı yerlerde.
  • Eakihisan topcular arasi feribot gecen sene 60 liraydi 90 lira olmasi imkansiz birsey. Yazdiginiz guzergah dogru. Bursanin cikisindan itibaren feribot tabelalari gorunmeye basliyor zaten yolda orayi takip edin. Yenikapiya giden pahali oluyor pendik tarafina getiren ucuz oluyor...

• Allah razı olsun beyler.

• karadan köprüyü kullan daha iyi 90 tl vereceğine 25-30 tl ye halletmiş olursun köprü ücreti de 5 lira sanırım.
  • Akşam 5 ile 9 arası İstanbul a giriş yapacaksan en iyisi bandırma ido.

• Radarlara yakalanmak istemiyorsanız gece yolculuğu yapın, bağlayın aracı 140-150 arası hıza sıkıntısız gidersiniz yolda tecrübeye ihtiyacınız yok. Benim aracım kamyonet olduğu için feribotu kullanmıyorum bir saat kadar fark ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.