Şimdi Ara

izmirdeki Tenis kursu veren yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet bilen / giden /ilgilenen varmı arkadaşlar.... Bu tarz bir yere yazılmak istiyorum....

• bildiğim yerler 9 eylül üni. ve gaziemirde bir yer var, büyük ihtimalle karşıyakada da vardı
  • Güzelyalı Göztepe Spor klubu Ksk Spor Klubunde Vardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismoo -- 16 Ekim 2005, 16:27:19 >
  • arkadaşlar irtibat telefon numaraları filan yokmu bildiğiniz?

ayrıca hataydayım..güzelyalı yakında olur ama farketmez..sağlam bir yerse sorun yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whocares -- 16 Ekim 2005, 16:34:21 >
  • Aha Vallamı Neresinde Bende hataydayım

Yok Valla Gidecen Gürsel aksel stadına konuşacaksın.... Tansaşın arkasında hemen
  • evet... üçyoldayım ben ;)

orayıda iyi biliyorum.... sen katıldınmı hiç?yada katılan arkadaşların filanmı vardı? memnunlarmıydı vs. ?
  • valla ufakken özelders almıştım Tenis ama Bi hefesti işte....

çevremden duyduğum kadarıyla memnundu herkez ama Gidp konuşmakta fayda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Ankara'da güreş kursu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.iztik.org.tr/
    külübe üye olman gerekiyor ama misafir olarak alarmi bilmiyorum bi arayıp konuş istersen
  • hımm...bakayım bir o zaman..incelemek lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Limi

http://www.iztik.org.tr/
    külübe üye olman gerekiyor ama misafir olarak alarmi bilmiyorum bi arayıp konuş istersen

hocam burası taaa çiğli de imiş...baya uzak bana... bu uymaz...

başka bilen yokmu? hataydayım :(
  • balçova termal tesislerinin orda bir tenis kulubü var , web siteside var ama hatırımda değil , google dan kolayca bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

balçova termal tesislerinin orda bir tenis kulubü var , web siteside var ama hatırımda değil , google dan kolayca bulabilirsin

çok pahalıdır hocam orası..biliyorum...gayet iyi yer..ama dolar bazında işliyorlar :D öğrenciye dayanmaz :D
  • hayır hayır , senelik 375 ytl sanırım öğrenciye , git bi görüş veya internet sitelerini bul orda yazar ...
  • Fatih kolejinin yanındaki ve Balçova tesisindeki hocalar bizim tanıdıklar. Bulurum istersen tel numaralarını...
  • D.S.İ leri var 435 51 00
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

Fatih kolejinin yanındaki ve Balçova tesisindeki hocalar bizim tanıdıklar. Bulurum istersen tel numaralarını...

hocam fatih koleji ne tarafta idi???? telefondan çok fiyatlarını filan öğrenip bana burdan haber verirsen sevinirim...web siteleri varmı birde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mstgngr0

D.S.İ leri var 435 51 00

bu nerenin telefonu ??? nerede bu yer???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismoo

Güzelyalı Göztepe Spor klubu Ksk Spor Klubunde Vardır...

bugün uğradım oraya... yetşikinler için haftada 2 gün ve 1 er saat i 50 ytl.... çok geldi bana...ziraa 3 tane tenis kortları var...istediğin saat gelip oynama imkanı da yok gibi dedi hoca....

özel ders alma ücretide 25ytl dedi..

balçovaya bakıcam birde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.