Hayır o değilde Sakatat ve Mumbar var mı diye konu açmıştı. İlk onu görmüştüm. Sonradan bir kaç yer daha sordu diye hatırlıyorum
Kebapçı falan mı?
gitmeden önce bilmen gereken en önemli şey mekanda rakı yok kaburga rakı fln takılcam diyorsan orası yanlış mekan sadece şarap var alkollü o da sadece izmirde varmış diğer şehirlerdekinde hiç alkol yokmuş ama adama sordum illa rakı içmek istiyorsanız grup halinde gelin locaya alalım sizi orda açabiliriz rakı dediler pahalı olduğuda söylenemez adam başı 35-50tl gibi bi meblağya kalkarsınız çok abartmazsanız olayı plaza,cafe biyer civarında fiyatları
Kişi başı tatlısı, alkolsüz içeceği dahil 50TL civarı tutuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: hero4262321
Hayır o değilde Sakatat ve Mumbar var mı diye konu açmıştı. İlk onu görmüştüm. Sonradan bir kaç yer daha sordu diye hatırlıyorum
birisi çiğ köfteçi sormuştu o bumu acaba ? adam çok hızlı çiğ köfe dürüm yapıodu filan
tek kişi gidersen ortalama 70-80 verirsin ikişide 110+ menülerde fiyat yazmaz ona göre alkol fiyatlarını bilmiyorum ancak pahalıymış duyduğuma göre . Ancak F/P:%100 not: fiyatlar belli olmadığın için cebin dolu git...
abim gitmişte öle sadece kaburga yiyip kalkamıyormuşun illa tatlı da yiyeceksin kuver falanda geliyormuş 35 liraya falan kalkmş kişi başı saçma ya tatlı yemek zorundamıyım ala ala
35 iyi gibi oraya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme