Şimdi Ara

İzmirde Ulaşımı Kolay Günübirlik Plaj Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben İzmir Buca'da oturuyorum, Manisa'daki arkadaşlarım da oradan gelmeyi planlıyorlar. İzmir'de buluşup sabah gidip akşam dönmelik, arkadaş grubu olarak eğlenebileceğimiz, mümkünse alkol alabileceğimiz ve denizinin güzel olduğu yer tavsiyeniz var mı? Varsa ulaşımı ile birlikte anlatabilir misiniz?
    Gümüldür diye düşündüm fakat garajdan dolmuşlarla mı yoksa menderesten otobüse binerek mi daha mantıklı olur, hangisi daha ucuz olur, hangisi daha kısa sürer bilemediğimden sizin de önerilerinizi almak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Potenciest

Merhaba arkadaşlar, ben İzmir Buca'da oturuyorum, Manisa'daki arkadaşlarım da oradan gelmeyi planlıyorlar. İzmir'de buluşup sabah gidip akşam dönmelik, arkadaş grubu olarak eğlenebileceğimiz, mümkünse alkol alabileceğimiz ve denizinin güzel olduğu yer tavsiyeniz var mı? Varsa ulaşımı ile birlikte anlatabilir misiniz?
    Gümüldür diye düşündüm fakat garajdan dolmuşlarla mı yoksa menderesten otobüse binerek mi daha mantıklı olur, hangisi daha ucuz olur, hangisi daha kısa sürer bilemediğimden sizin de önerilerinizi almak istedim.

Seferihisarda günübirlik gidebilirsiniz hem plajı güzel ulaşımda ucuz fakat dönüşte biraz sıkıntı çünkü 1 buçuk saat belediye otobüsü sürüyor dönüş yorgunluğuyla biraz sıkıntı olabilir ama güzel biryer

ulaşım izban cumaovası durağında in ordan direk giden eshot var dolmuşta gidiyor fakat nerden nasıl ne kadar sürer bilmem.

iyi eğlenceler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.