Şimdi Ara

izmirde piyasada yeni aveo göremiyorum?sebebi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piyasaya bakıyorum. Bu aracı kullanan çok çok az görüyorum.
    Sebebi nedir? benmi göremedim yada

• Lafım size değil kesinlikle, ama artık forumdaki aveo konularından artık "böğğkk" geldi bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

Lafım size değil kesinlikle, ama artık forumdaki aveo konularından artık "böğğkk" geldi bana...

Dacia'dan iyidir o aveo. Yardımcı olmayacaksan neden yorum yapıyorsun be kardeşim?

-Ankara'da bende yeni aveo'ya rastlayamıyorum kardeşim fakat bizim Cruze'dan çok görüyorum.
  • Tutulmadı Yine :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 22 Mayıs 2012; 19:49:21 >
  • bela nıcklı arkadası konuya beklıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet forumdaki garajından çıkarmıyor da ondandır heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lehonour -- 22 Mayıs 2012; 20:29:53 >
  • Biz aveo sahipleri olarak milleti bıktırıyor ve iğrendiriyoruz arabadan. Böylece kimseye aldırmıyoruz, sadece bizler kullanıyoruz. Millet olarak symbole devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • motosiklet göstergeli aveo yu kim ne yapsın ama dur corvette direksiyonu vardi :)

• Tutulmayacagi en basindan belliydi de forumda birkac kisi en iyi yardimci satis temsilcisi oscarini kaldirmalik performans sergiledi :)

• izmir'liler foruma pek takılmıyor anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJet

motosiklet göstergeli aveo yu kim ne yapsın ama dur corvette direksiyonu vardi :)

• Zaten arabaları bitek bu forumdakiler alıp satıyor. Sayemizde tüm Türkiye bıktı arabadan. Elimize sağlık.
  • Sadece ızmırde degıl ben hıc bıryerde gormuyorum
    anca bayııye gıdersem canlıyı ya da forumda fotoları o zaman goruyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D28

quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

Lafım size değil kesinlikle, ama artık forumdaki aveo konularından artık "böğğkk" geldi bana...

Dacia'dan iyidir o aveo. Yardımcı olmayacaksan neden yorum yapıyorsun be kardeşim?

-Ankara'da bende yeni aveo'ya rastlayamıyorum kardeşim fakat bizim Cruze'dan çok görüyorum.

Pardon ama konumuz Dacia değil... Sapıtmayalım, konuyu saptırmayalım isterseniz...
  • hatta gördüğümüzde şaşırıyoruz aaa aveo bu fln diye
  • Açıkcası 2-3 güne 1 anca görüyorum bende. Ankarada Bilkent, Hacettepe, Öveçler vs noktalarına pek aveo yok... Tamam...
  • En Azından 5 Sene Sonra Tutulmayan Bi Araç Olduğu İçin Çok Ucuza Alınacak :) Alanlarda "Bu Fiyata Bu Donanım Hell Yeah" Der

Allah Verede Onlarda Bela Gibi Fanatik Olmasa
  • inanırsak görürüz bence.
  • gel hoca bizim kapının önünde var bakar bakar bi yerden sonra sıkılırsın önü güzelde arkası ıyyyy
  • Fazla satmıyor demek ki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.