Şimdi Ara

İzmirde özel dershane(mezun)YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezun öğrenciyim izmirde özel dershane arıyorum.en fazla 8-9 kişi.fiyatlarınıda biliyorsanız lütfen yazın.Teşekkürler:))

• up!!
  • yok mu bilen biri:(
  • dostum sana final dersanesini öneririm.. çok iyi bir dersane olduğunu çok kez duydum.. sınıflarında kalabalık olmadığını biliyorum..
    fiyat konusunda dersaneden telefonla bilgi alırsan çok daha iyi olur..
  • izmirde 8 kişilik sınıflı özel dershane arıyorsanız buldunuz bile fen bilimleri gül sokakta fiyatıda çok uygundu geçen sene, bu sene dahada uygun olmuştur,

evet geçen seneki uygun fiyatı söylüyorum 14.500 tl cik,

hadi hayırlı olsun.
  • 14.500 mü :D
    4 yıllık değil 1 yıllık kayıt diyor arkadaş
  • 14.500 ne yaw!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evanesco

14.500 mü :D
    4 yıllık değil 1 yıllık kayıt diyor arkadaş

Evet bir yıllık ücret budur izmir fen Bilimleri Dershanesi, gül sokak (alsancak) özel 8 kişilik sınıfları ile sizleri bekliyor

evet arkadaşım bu ücret dogru geçen sene bende gidecektim ama bizi aşar,

ben ugura gittim 16 - 20 kişilkti sınıflarımız ve izmir ugur dershanesinden bu sene türkiye birincisi çıktı,

ama ben 8 kişilk özel dershane istiyorum diyorsanız (fen bilimleri özele gideceksiniz) geçen seneki 1 yıllık ücret 14,500 tl cik, bu sene nedir bilemem arayın sorun.

• finalin sınıfları mı kalabalık değilmis ? Bir sınıftaki öğrenci sayısı 24. Ne kadar az değil mi ? asla ve asla finali önermem dershane konusunda, tabii kasıp ilk 2 sınıfa girerim diyorsan o ayrı. ilk 2 sınıfta toplanıyor tüm ilgi. haberin olsun. izmirde karsıyakada etüt merkezi tarzında bir özel dershane var bildiğim kadarıyla, ama tam olarak yerini de fiyatını da bilmiyorum, araştırırsan öğrenirsin ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.