Şimdi Ara

İzmirde LPG montajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 08 model fiesta aracıma izmirde lpg taktırmak istiyorum.belki yüzlerce konu açılmıştır bu yonde ama yardımcı olursanız sevınırım.atiker-brc-zavolli arasında bir seçim yapmam gerekiyor.markadansa takacak servisin daha önemli oldugunu anladım yapılan yorumlardan.belli başlı servisler var izmirde bunlardan tel ile bilgi alıyorum.mesala monıfoldu sokmeden lpg montajı yapanda var yapmayanda.mesala a şirket ben sokmeden delerim diyor,b şirket kesinlikle sökerim diyor.ayrıca şikayetleri incelediğimde atikerden çok şikayetci olanda var memnun olanda.ama şikayetci olanların açıkca bir üstünlüğü var.burada da aklıma acaba takan servisten dolayımı sorusu takılıyor.sonuçta atiker diğer markalara göre fıyat acısından daha uygun.bu yonu atıker takmamı düşündürüyor.brc den çoğu insan memnun fakat garanti dışında bittikten sonra yani brc servisinde birşey yaptırdığın zaman servis bedeli çok yüksek diyorlar.atikerde böyle yüksek fiyatlar çıkmıyor.zavolli ise artık eskisi gibi tutulmuyor diyorlar sanırsam buda brc nın favori olmasından kaynaklanıyor.ayrıca atiker t.m olmasından dolayı yedek parça ucuz.diğerlerinin yedek parçası italyadan geliyor.3 markada garanti veriyor,yapacak olan yerler yaptığımız işin arkasındayız diyorlar.şimdi bu 3 ü arasında bir seçim yapmam gerekiyor.atiker ağır basıyor ama kafamdada keşke ler olmasını istemiyorum.sonuçta arıza lambası yanması,sürekli arıza verıp servısten cıkmamak,ayar tutmaması gibi sıkca yaşanan problemleri duydukça karar vermesi güçleşiyor.+ sıyla - siyle yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.son olarak özellikle lpg den kaynaklanan büyük masraflı motor arızalarını duydukca canım iyice sıkılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bates79

Arkadaşlar merhaba, 08 model fiesta aracıma izmirde lpg taktırmak istiyorum.belki yüzlerce konu açılmıştır bu yonde ama yardımcı olursanız sevınırım.atiker-brc-zavolli arasında bir seçim yapmam gerekiyor.markadansa takacak servisin daha önemli oldugunu anladım yapılan yorumlardan.belli başlı servisler var izmirde bunlardan tel ile bilgi alıyorum.mesala monıfoldu sokmeden lpg montajı yapanda var yapmayanda.mesala a şirket ben sokmeden delerim diyor,b şirket kesinlikle sökerim diyor.ayrıca şikayetleri incelediğimde atikerden çok şikayetci olanda var memnun olanda.ama şikayetci olanların açıkca bir üstünlüğü var.burada da aklıma acaba takan servisten dolayımı sorusu takılıyor.sonuçta atiker diğer markalara göre fıyat acısından daha uygun.bu yonu atıker takmamı düşündürüyor.brc den çoğu insan memnun fakat garanti dışında bittikten sonra yani brc servisinde birşey yaptırdığın zaman servis bedeli çok yüksek diyorlar.atikerde böyle yüksek fiyatlar çıkmıyor.zavolli ise artık eskisi gibi tutulmuyor diyorlar sanırsam buda brc nın favori olmasından kaynaklanıyor.ayrıca atiker t.m olmasından dolayı yedek parça ucuz.diğerlerinin yedek parçası italyadan geliyor.3 markada garanti veriyor,yapacak olan yerler yaptığımız işin arkasındayız diyorlar.şimdi bu 3 ü arasında bir seçim yapmam gerekiyor.atiker ağır basıyor ama kafamdada keşke ler olmasını istemiyorum.sonuçta arıza lambası yanması,sürekli arıza verıp servısten cıkmamak,ayar tutmaması gibi sıkca yaşanan problemleri duydukça karar vermesi güçleşiyor.+ sıyla - siyle yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.son olarak özellikle lpg den kaynaklanan büyük masraflı motor arızalarını duydukca canım iyice sıkılıyor.

tavsiyem zawolidir.. yer olarakta FARUK USTA OTOGAZ dır.. gönül rahatlığıyla montajınızı yapabilirsiniz

• Hasta işi değilse Atiker yeterlidir. Parça ucuz servis bol. Lakin dikkat etmek lazım, işçilik mühim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bates79

Arkadaşlar merhaba, 08 model fiesta aracıma izmirde lpg taktırmak istiyorum.belki yüzlerce konu açılmıştır bu yonde ama yardımcı olursanız sevınırım.atiker-brc-zavolli arasında bir seçim yapmam gerekiyor.markadansa takacak servisin daha önemli oldugunu anladım yapılan yorumlardan.belli başlı servisler var izmirde bunlardan tel ile bilgi alıyorum.mesala monıfoldu sokmeden lpg montajı yapanda var yapmayanda.mesala a şirket ben sokmeden delerim diyor,b şirket kesinlikle sökerim diyor.ayrıca şikayetleri incelediğimde atikerden çok şikayetci olanda var memnun olanda.ama şikayetci olanların açıkca bir üstünlüğü var.burada da aklıma acaba takan servisten dolayımı sorusu takılıyor.sonuçta atiker diğer markalara göre fıyat acısından daha uygun.bu yonu atıker takmamı düşündürüyor.brc den çoğu insan memnun fakat garanti dışında bittikten sonra yani brc servisinde birşey yaptırdığın zaman servis bedeli çok yüksek diyorlar.atikerde böyle yüksek fiyatlar çıkmıyor.zavolli ise artık eskisi gibi tutulmuyor diyorlar sanırsam buda brc nın favori olmasından kaynaklanıyor.ayrıca atiker t.m olmasından dolayı yedek parça ucuz.diğerlerinin yedek parçası italyadan geliyor.3 markada garanti veriyor,yapacak olan yerler yaptığımız işin arkasındayız diyorlar.şimdi bu 3 ü arasında bir seçim yapmam gerekiyor.atiker ağır basıyor ama kafamdada keşke ler olmasını istemiyorum.sonuçta arıza lambası yanması,sürekli arıza verıp servısten cıkmamak,ayar tutmaması gibi sıkca yaşanan problemleri duydukça karar vermesi güçleşiyor.+ sıyla - siyle yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.son olarak özellikle lpg den kaynaklanan büyük masraflı motor arızalarını duydukca canım iyice sıkılıyor.

2A IZMIR AUTOGAS
    Yesillik Cad. No: 261 Karabaglar / IZMIR
    Yetkili : ERKAN CICEK
    Telefon : 0 232 253 71 85 0 232 207 55 55
    Faks : 0 232 265 44 73
    Mobil : 0532 683 45 41
    E-Mail : izmirotogaz@2a-lpg.com

Sorularınızı direk bu arkadaşlara sorabilirsiniz, doyurucu bilgi vereceklerdir :)
    Saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara LPG dönüşüm
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.