Şimdi Ara

izmirde kaza 4 yaralı 1 ölü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece 3 civarı mustafa kemal sahil bulvarında vali konağının orda çok fena bir kaza oldu.Sahilde oturuyordum can sıkıntısından arabayı kenara çekip sigara içeyim dedim.
    Tam sigarayı yaktım yoldan jet gibi bir araba geçti.

30-40 saniye kadar geçmediki acı bir fren sesi sonra bum diye patlama sesi duydum.

Kaza olduğunu anladım hemen arabaya bindim gittim.Olay yerine ilk gidenlerden biriyim.

Virajı zor bela aldıktan sonra hakimiyeti kaybedip durağa giriyor sonra tekrar kaldırımdan fırlayıp havada yan palmiye ağacına vuruyor.Ağacı devirdi o derece hız.

Şöför yan koltuğa savrulmuş,kemer takılı değil.Arabanın airbagleri patlamamış.
    Şöförün yanındaki arkaya savrulmuş.Arka ortada oturan ise bagaja girmiş.Koltuk felan kalmamış zaten arabada hepsi yer değiştirmiş.

112-155 aradım,sonra AKS geldi.

Bagaja giren yaralı gözümün önünde öldü.Ağzından köpüklü kan geldi,gitti.Gözümün önünden hiç gitmiyor :/ Karısı geldi olay yerine yarım saat sonra krize girdi,o feryat o isyan çok kötü arkadaşlar.Psikolojim bozuldu çok fena.

Kontağı felan kapattım,yaralılardan teki dışarı çıktı ayakta durabiliyordu ama şoka girmişti.Bu arada çevredeki otopark görevlileri vs geldi.Ama yaralılara dokunmadık,dokunamadık.Hepsi sıkışmıştı.İyikide dokunmadık diyorum farketmeden yanlış bir hareket yaptırabilirdik,kırıkları olabilirdi.

Kaza yapanların hepsi alkollüydü.Arkadaşlar alkollü araba kullanmayalım dikkat edelim.Bazen diyoruz 1 bira içtik birşey olmaz diye ama yinede kullanmayalım.

http://www.haber365.com/VideoL/Asiri_Hiz_ve_Alkol_Can_Aldi/Tumu/Yeni/4//

• üzülmedim hatta sevindim masumların canı yanmadığı için
  • üzüldüm yakınlarına allah sabır versin. o viraja bazen bende 120 130 civarı hızla girerim ama bundan sonra girmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastık döşek

üzülmedim hatta sevindim masumların canı yanmadığı için

Gündüz olsaydı çok kötü olurdu o durakta her zaman en kötü 3-5 kişi bekliyor.
  • istanbul kartal sahilinde kırmızı ışıkta beklerken arkadan 160la çarpmışlar tanıdığa
  • isimler belli mi?
  • Kendi hatalarini canlari ile odemisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aynı güne 8 kaza tramer
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

isimler belli mi?

Ali Duruk (67)
    Osman Sarıoğlu (32)
    Erhan Bafralı (36)
    Halil Duruk (42)
    Ölen : Yücel Güventürk (43)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caytem -- 31 Ekim 2012; 15:01:07 >
  • 2 si bir arkadaşın akrabası. çiçekçi diyince sordum
  • 1.71 promil alkol diyor yasal sınırın 3 katından daha fazla. Allah'tan durakta bekleyen kimse yokmuş...

Alkol tüketimi üzerine bilinçlendirme kampanyaları yapılmalı. Maalesef toplumun bazı kesimlerinde alkol almak çok sıradan bir davranış gibi görülüyor hatta teşvik ediliyor. Hergün alkol alan adama alkolik denir bunun birası, şarabı, rakısı olmaz. Alkol tüketimini hayatının bir parçası yapmış insan elbette alkollü araçta kullanır.
  • geçmiş olsun bile yazmak gelmiyor insanın içinden arayan mevlasını da bulur belasını da
  • alkol böyle işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

1.71 promil alkol diyor yasal sınırın 3 katından daha fazla. Allah'tan durakta bekleyen kimse yokmuş...

Alkol tüketimi üzerine bilinçlendirme kampanyaları yapılmalı. Maalesef toplumun bazı kesimlerinde alkol almak çok sıradan bir davranış gibi görülüyor hatta teşvik ediliyor. Hergün alkol alan adama alkolik denir bunun birası, şarabı, rakısı olmaz. Alkol tüketimini hayatının bir parçası yapmış insan elbette alkollü araçta kullanır.

Alkol kullanıyorum benim için sıradan bir davranış hiç alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçmedim genel yargıya varamazsınız bilinçsiz ve aklı başında olmayan kişiler düşünsün sonuçlarınada bu şekilde katlanırlar.

Alkol kullanmak başka birşey bilinçsiz olmak başka birşey birbirine karıştırmayalım.

Hatalarının cezasını ödemişler kimseye zarar vermemeleri en büyük şans dikkatli olalım kendi canınız tatlı olmayabilir ancak başkalarının canına zarar verecek davranışlardan kaçınalım.

• Allah insana akil ve fikir vermis yaptiklarinin sorumlulugunu kendisi tasisin, dusunsun diye.
    Alkolu ocu ilan edip varsayimlarla bunu icen direksiyona da oturur demek biraz abesle istigal etmek oluyor. Ufkunuzu genisletin biraz.
  • Çok ama çok üzüldüm, "gebersin *pneler" modundan çıkıp bilinçlendirmeliyiz artık milleti.
  • 2 gram alkol alan aslan kesilip yollara fırlıyor...kendi canını boşver milletin canını yakıyor..en sevdiğim vergi artışıdır alkole yapılan vergi zammı yüzde 5 milyon olsun anasını satayım zam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastık döşek

üzülmedim hatta sevindim masumların canı yanmadığı için

Sevindim ne demek?
    Böyle bir olayda sevindm cümlesinin kabul edilebilir bi yanı varmı,birdaha düşün istersen?
  • Arkadaş nasıl diliniz varıyor ölen bir insanın ardından "sevindim, iyi olmuş" falan diyebiliyorsunuz!?

Alkolden nefret ederim, ALLAH (C.C.) nasip etmesin hiçbir zaman kullanmayı ancak vefat eden bir insan. Birilerinin evladı, kocası; belki babası... Ne olursa olsun hayatını kaybetmiş, uygun mu saygısızca konuşmak? Böyle bir olaya sevinen insanın psikolojisi normal değildir açık söylüyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkollü olarak direksiyon başına geçmek bilerek ve isteyerek planlı adam öldürmektir.
  • Bir insan nasıl ölürse ölsün üzülürüm ama bunlardan ders almalıyız böyle kaç kişi hayatını kaybetti Allah Kimseye göstermesin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.