Şimdi Ara

İzmirde Kar Yağmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes konu açıyor şurda kar yağıyor burda kar yağıyor diye.2-3 senede bir kar görüyoruz yapmayın böyle şeyler yahu

Varsa yoksa şimdi olduğu gibi yağmur

• 2-3 sene mi?
    En son 2002 de kar gördüm ben
  • geçen sene bursadan izmire taşındım. kar yağışını özledim bende burdaki arkadaşlarıma kar'ı anlatıyorum ağızları açık dinliyorlar
  • İzmir mübarek rio de janeiro gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

2-3 sene mi?

Bazen çiliyor ya onlarıda söylüyorum ben
  • Ben liseyi İzmir'de okudum. Okulumuz İzmir'in en yüksek yerlerinden birinde (Belki de en yükseğidir.) olduğu için her yıl biraz kar yağışı seyredebiliyorduk. Tabii tutmazdı, o ayrı mesele.
  • Bırak karı bu sene yağmurda yağmadı pek. Böyle devam ederse yazın baya sıkıntı çekicez yine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

2-3 sene mi?

Bazen çiliyor ya onlarıda söylüyorum ben

Yapçak bişey yok onlara bile hasretiz İlkokuldamıydım neydım ozaman kartopu savaşı yapmıştım bi kere ozamanda yuzume gelmıştı ağlamıştım ya Hala içimde bi kartopu savaşı oynamak var

• quote:

Orijinalden alıntı: xHannibalx

Bırak karı bu sene yağmurda yağmadı pek. Böyle devam ederse yazın baya sıkıntı çekicez yine.

Bu sene yağmur yağmadıysa geçen seneyi düşünmek lazım Bu sene geçen seneden daha bereketli geçti bea :))

Çok iyi hatırlıyorum en son 2002'de 11 saat boyunca kar yağmıştı. Dışarıya çıkıp kar topu oynardık. Ne gündü be. 8 senedir o sene yağdığı gibi yağmadı
  • valla ya
  • Çorum'da bile yağmıyor size ne oluyor lem
  • arabistanda'da yağmıyo
  • aslındahatırlayanınız varmı bilmiyorum sene 1980 lerin başı çok güzel kar yagdıydı izmire her yer bembeyaz ondan sonra görmedik desem yeridir 10 yılda bir yagar o da yerde durmaz erir gider ama evet nerdeyse 3 yıldır yagmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyalım

aslındahatırlayanınız varmı bilmiyorum sene 1980 lerin başı çok güzel kar yagdıydı izmire her yer bembeyaz ondan sonra görmedik desem yeridir 10 yılda bir yagar o da yerde durmaz erir gider ama evet nerdeyse 3 yıldır yagmadı

Yok hocam 3 yıl değil, 8 yıldır yağmıyor. 95-98-99 bu üç tarihten birinde de yağmıştı şiddetli biçimde. Hatta sel olayları falan da olmuştu.

Hafızamızı kazıdık :))
  • Mersin'e yıllardır yağmıyor. En son atalarımız ataları görmüş.
  • İstanbulda da kaç yıldır böle kar tuttuğunu görmüş değiliz...

En son ben lise2'ye giderken yağmıştı.4 sene olmuştur garanti
  • Boşver yağmasın ya,okul taa Buca dağındaKonak-Alsancakta millet yanıyo Bucada gece çok soğuk oluyo,kar yağmış halini hiç düşünemiyorum
  • Bende amasyada oturuyorum hersene şiddetli kar yağar bu sene kar tanesi dahil tek tık yok
  • İzmir'deki 4 Ocak 2002 karını (bugün tam 8 sene olmuş ) ben de hatırlıyorum. Çatıları ve arabaları kar kaplamıştı, ancak yerler yağmur yağmış gibi ıslaktı. Sanırım yolda küçük bir kardan adam da görmüştüm. Herhalde bir daha ancak Trakya'ya veya İç Anadolu'ya taşınırsak kar görebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Mersin'e yıllardır yağmıyor. En son atalarımız ataları görmüş.

Caner hatırlamıyormusun seneler önce ben ortaokulda iken (yaş 19) kar yağmıştı.
    Ama yere düşünce hemen eriyordu.
    Karın yağdığını görünce hocalar başta olmak üzere tüm okul dışarı çıkmıştı.
    Millet çığlık atıyordu kar yağıyor diye.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.