Şimdi Ara

izmirde ingilizce kurs önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşar üniversitesinde okuyorum flat denilen ingilizce sınavından sürekli 60 civarı alıyorum 65 üstü geçer not bu yüzden kursa yazılmayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum sunshine academy nasıldır gideniniz oldu mu eylül ayına kadar sürücek bi kurs olması lazım teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

yaşar üniversitesinde okuyorum flat denilen ingilizce sınavından sürekli 60 civarı alıyorum 65 üstü geçer not bu yüzden kursa yazılmayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum sunshine academy nasıldır gideniniz oldu mu eylül ayına kadar sürücek bi kurs olması lazım teşekkürler şimdiden

İzmir- Wall Street Ins.'te eğitim alıyorum. FLAT dediğiniz sınav listening-speaking ağırlıklıysa şiddetle bizim kursumuza gelin. Grammar ağırlıklıysa başka kurs bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amarilla kullanıcısına yanıt
    listening 10 puan speaking 5 puan speakingde 4 alıyorum 80 grammer 10 listening dahil içinde 80de 50 yapıyorum sıkıntım orda :(
  • izmirde en iyi İngilizce kursu kesinlikle perfect engilish...

giden başka arkadaş varsa bilir eğitim kalitesi çok yüksek.. ismi gibi perfect

• izmirde en iyi İngilizce kursu kesinlikle perfect engilish...

giden başka arkadaş varsa bilir eğitim kalitesi çok yüksek.. ismi gibi perfect

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.