Bildirim
izmirde edremite nasil gidilir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
emin değilim ama direkt yok sanırım. balıkesiruludağ turizm var izmirden onla gidebilirsin diye düşünüyorum genede sen onlara tlf aç direkt varmı diye internet adreslerihttp://www.balikesiruludag.com.tr _____________________________ -
Çanakkale otobüsleri Edremit ten geçiyor. En bilinen firma Truva turizm. _____________________________ -
bildiğim kadarıyla izmir garajdan direk edremite otobüs kalkıyo,edremit belediyesinin otobüsleri de var ama eski olabilir ya da truva ile gidebilirsin... _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: kara_eylül
Arkadaslar izmirden edremite gitmek istiyorum izmir den edremit e direk otobus var mi yoksa aktarmali mi, eger direkt varsa kac saat surer, birde izmir edremit arasi en iyi firma hangisidir
Balıkesir edremitmi ?
ben balıkesir ayvalığa SEBAT ile gidiyorum, Ayvalığa gidip Körfez birlik ile edremite geçebilirsin. Ama belki direk giden de vardır edremite_____________________________ Celeron Tualatin 1100@ 1766
Asus Tusl2-c (Vdimm moded, Bios moded)
Leadtek A6200TD 300/550@550/800 8x1pp
_ 2k5 = 2969 _ 2k3 = 5866 _ 2k1 = 9436 _ -
çok güzel gidilir _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X