Şimdi Ara

İzmirde demo dinleyebileceğimiz yer varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba izmirde hifi sistem alabileceğimiz demo dinletebileceğimiz yer var mı izmirli arkadaşlar yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Extreme Audio Balçova Ege park Avm'de
  • Peki başka yer biliyor musunuz hocam

• Başka yer var mı acaba ? Tüm forumda ankara ve istanbul adresleri görüyoruz. İzmir sanki bu konuda öksüz kalmış gibi :(
  • http://www.filelektronik.com/contactus.aspx Gitmedim,gormedim.Ama stereo mecmuasindan dolayi biliyorum Izmir de oldugunu.Tum bilgileri sitesinde yer aliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Montrö meydanındaki egemen mağazası'nada bakabilirsin.
    https://www.egemende.com

• Cevaplar için teşekkürler.

Egemene 2 defa TV incelemeye gittim, personelleri hem ilgisiz hem de ukala. Tabiki TV mi oradan değil müşteriye ilgi gösteren başka bir yerden aldım. Bir daha egemenin kapısından girmem! Zaten online sitesindeki hi-fi fiyatları piyasanın çok çok üstünde. Gidecekleri de buradan önceden uyarayım sonra gittiklerinde boş yere sinir yapmasınlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasin dedigi gibi egemendeki elemanlar o cihazlara buzdolabi gibi muamele ediyor. extreme audio ise cok ilgili cesit olarak monitor audio bx rx boston acoustics a 250 360 gibi modeller var enis bey ne isterseniz takip dinletiyor. ben soundware xs leri dinledim center soru isareti yarattiysada ses etkileyiciydi.

• dün gittim extreme audio ya çok güzel bir yer sistemler çok harika hatta oturup baya bir konuştuk film izledik bostonları dinleyince ağzım açık kaldı diyebilirim
  • Hem keyif alacağınız hemde kaliteli müzik dinleyebileceğiniz bir mekan olsun istedik umarım tüm müzik severlerin takdirini kazanırız.İzmir'e 3yıl aradan sonra geri dönmek ve müzik severlere hizmet etmek çok keyif verici. saygılar.
  • tekraradan hayırlısı olsun hocam belkide beraber sohbet ettik dün sizin ile manisadan gelmiştik :) hatta ay sonu alıcam sistemi sizden
  • Hatırlıyorum tabiki her zaman bekleriz.

• Müzik dinlemeyi hayat felsefesi edinmiş yada yeni başlangıç yapmak isteyen tüm müzik severleri bekleriz. Saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.