Şimdi Ara

İzmir YeniFoça ya nasıl giderim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın kayseri den izmir e seyahat edeceğim.izmirli arkadaşlardan ricam terminalden sonra yenifoçaya nasıl gideceğimi anlatmaları.terminal-y.foça arası ne kadar sürüyor,kaç tl?y.foça dan terminale saat kaça kadar araç var?yenifoçayı iyi bilen bir arkadaş varsa ona da ayrı bir sorum olacak.tşk

• hiç terminalden gitmedim ama 2 saat sürer diye tahmin ediyorum.

terminalden yeni foça arabasına bineceksin. aman yanlışlıkla eski foça'ya binme.

biz geçen gün karşıyaka'dan bindik 8 tl verdik. senden 10 alırlar.

ben otobüste okudum en son 21:30'a kadar diyordu ama gidiş için mi, dönüş için mi onu bilmiyorum. sen yine en geç 20:00 gibi binmeye çalış. kalma oralarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

hiç terminalden gitmedim ama 2 saat sürer diye tahmin ediyorum.

terminalden yeni foça arabasına bineceksin. aman yanlışlıkla eski foça'ya binme.

biz geçen gün karşıyaka'dan bindik 8 tl verdik. senden 10 alırlar.

ben otobüste okudum en son 21:30'a kadar diyordu ama gidiş için mi, dönüş için mi onu bilmiyorum. sen yine en geç 20:00 gibi binmeye çalış. kalma oralarda.

teşekkürler
  • yeni foça yı iyi bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 23 Temmuz 2009; 14:35:30 >
  • konser için ?
  • izmir terminalı biraz karışıktır.. gelenler olduğun için 2. katta ineceksin.. merdivenler var (ki onlarda biraz karma) aşağıya in veya oradan dolmuşların kalktığı yeri sorarsan yardımcı olurlar.. orda nerdeyse her yere giden otobüs ve dolmuşlar vardır.. araçlar benim bildiğim kadarıyla 00.00 a kadar gibi.. 10 ytl civarlarıdır ya.. terminalden gaziemir dolmuşla 1 saat sürüyorsa. foça ya 1 buçuk saat civarları olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick_192 -- 23 Temmuz 2009; 15:01:55 >
  • cvp lar için teşekkürler. MERCANIM 3 restaurant diye bir yer varmışyeni foça girişi diyor.bana lazım olan orası.bilenler tarif edebilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.