Şimdi Ara

İzmir yada civarında gittiginiz ilginç yerler mekanlar varmı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir yada civarında gittiginiz ilginç yerler mekanlar varmı. Pek kimsenin bilmedigi ancak çok farklı yerler yada farklı aktivitelerin yapıldıgı yerler. Mesela istanbulda bir yer vardı. Koca saha içerisinde atla geziyorsun kahvaltı falan yapıyorsun içrisinde ufak göl var ve sandalla geziyorsun. Buna benzer farklı ilginç mekanlar arıyorum. Örnekte sınır yok çok farklı mekanda olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 30 Eylül 2007; 18:59:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Cem

İzmir yada civarında gittiginiz ilginç yerler mekanlar varmı. Pek kimsenin bilmedigi ancak çok farklı yerler yada farklı aktivitelerin yapıldıgı yerler. Mesela istanbulda bir yer vardı. Koca saha içerisinde atla geziyorsun kahvaltı falan yapıyorsun içrisinde ufak göl var ve sandalla geziyorsun. Buna benzer farklı ilginç mekanlar arıyorum. Örnekte sınır yok çok farklı mekanda olabilir.

Kemal paşada var kımız çiftliği harika bir yer atla gezi,yöresel yemekler,yemek çadırda yeniyor şahane bir gün geçirirsin bence.
  • ahanda nerde o peki tam iztedigim. Kardeş sen izmirin piri reisimisin yaw heryeri biliyon. Bunun ismini yerisni falan biliyonmu. Birde nekadara patlar bana 2 kişi
  • balçova da nevvar salih okulun oralarda bir yer var.benim tanıdığım 3 kişi orda kendisini öldürmek istedi ve hepside kurtuldu.bence gayet ilginç bir mekan.

yanlız giderken yanına birilerini al.bir anda kendini öldürmek falan istersin yazık olur sonra.

1 kişi falçata ile bir kişi hap ile diğerini bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cm3589 -- 30 Eylül 2007; 19:12:54 >
  • Pek İlginç Değil ama Yunuslar/karşıyaka sahilinde günbatımını izlemek çok güzel oluyor.
  • quote:

İzmir yada civarında gittiginiz ilginç yerler mekanlar varmı. Pek kimsenin bilmedigi ancak çok farklı yerler yada farklı aktivitelerin yapıldıgı yerler.

ne demek istiyosun sen
  • tribıl hocam tam istedigim gibi bir yer baktım nettende çok hoş biryer, şimdi araştırmasını yapıyorum, otobus yoktur oraya arabayla gitmek lazım ama araba yok malesef birde araba kiralamak lazım.

SinanBest

Nedemek istedigimi tribıl iyi anlamış, oraları biliyoruz ama gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 30 Eylül 2007; 19:16:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChakMak

ahanda nerde o peki tam iztedigim. Kardeş sen izmirin piri reisimisin yaw heryeri biliyon. Bunun ismini yerisni falan biliyonmu. Birde nekadara patlar bana 2 kişi

http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=18133

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=449246

• kemalpaşa'daki çiftliği kazaklar işletiyor, kendi kültürlerini tanıtıyorlar, atlar bile kazakistandan gelmiş..

kesinlikle görülesi bir yer

inciraltında da güzel yerler var aslında, gezmek keşfetmek lazım..
    mesela üçkuyular feribot iskelesini geçince deniz kenarında engelliler kahvesi var,
    orada çay içebilir, sonra deniz kıyısından yürüyerek inciraltındaki özdilek taraflarına çıkabilirsiniz..
    fotoğraf çekmek için de oldukça güzel bir yer..

burayı da tavsiye ederim
  • quote:

tribıl hocam tam istedigim gibi bir yer baktım nettende çok hoş biryer, şimdi araştırmasını yapıyorum, otobus yoktur oraya arabayla gitmek lazım ama araba yok malesef birde araba kiralamak lazım.

SinanBest

Nedemek istedigimi tribıl iyi anlamış, oraları biliyoruz ama gerek yok

Buradan kemalpaşaya otobüs var,oradan araba ayarlarsınız saatlik anlaşırsınız cidden bir gününüzü geçirebileceginiz bir yer,hayatınızda anı olarak kalacak harika bir gün olacak

Ayrıca selçukta şirince köyü çok güzeldir ,pazarları iğne atsan yere düşmez derler ya

http://www.zeusofsirince.com/?gclid=CPHd6_LK644CFQRTHgodN2eWLg

http://www.sirince-evleri.com/

http://www.sirincerehberi.com/

• tribıl valla kımız çiftligi tam aradıgım yer, atabinilebiliyormuş yarım saati 19 ytl falanmış. Yemek yeniyormuş ama menuler nekadar acaba, çok pahalımı. Sen hiç gittinmi oraya, kısıtlı zamanım var bir an önce yeri ayarlamam lazım bu konuda nekadar çok yardımcı olursan benim için okadar iyi olur, biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin kımızla ilgili. Eeger gittiysen elinde foto varmı.
  • quote:

tribıl valla kımız çiftligi tam aradıgım yer, atabinilebiliyormuş yarım saati 19 ytl falanmış. Yemek yeniyormuş ama menuler nekadar acaba, çok pahalımı. Sen hiç gittinmi oraya, kısıtlı zamanım var bir an önce yeri ayarlamam lazım bu konuda nekadar çok yardımcı olursan benim için okadar iyi olur, biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin kımızla ilgili. Eeger gittiysen elinde foto varmı.

Gittim ama çok oldu en az 8 sene falan önce arkadaşlarla öylesine bakalım diye girdik o yüzden aklımda fiyat falan kalmadı ama bayılacağınız bir yer,internetten telini bulup araştırabilirsiniz ,ama aklımda kalan çok pahalı olmadığı idi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tribıl

quote:

tribıl valla kımız çiftligi tam aradıgım yer, atabinilebiliyormuş yarım saati 19 ytl falanmış. Yemek yeniyormuş ama menuler nekadar acaba, çok pahalımı. Sen hiç gittinmi oraya, kısıtlı zamanım var bir an önce yeri ayarlamam lazım bu konuda nekadar çok yardımcı olursan benim için okadar iyi olur, biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin kımızla ilgili. Eeger gittiysen elinde foto varmı.

Gittim ama çok oldu en az 8 sene falan önce arkadaşlarla öylesine bakalım diye girdik o yüzden aklımda fiyat falan kalmadı ama bayılacağınız bir yer,internetten telini bulup araştırabilirsiniz ,ama aklımda kalan çok pahalı olmadığı idi.

telefonunu buldum kımız lokantası diye, sadece bir lokantamı var yoksa daha geniş bir yermi. En iyisi ben önce bir gideyim sonra rezil olmayayım.

• quote:

quote:

quote:

telefonunu buldum kımız lokantası diye, sadece bir lokantamı var yoksa daha geniş bir yermi. En iyisi ben önce bir gideyim sonra rezil olmayayım.

Ben gittiğimde bir aile işletiyordu ,herkes aileden birileri idi ve ve büyük bir çadır vardı,dediğim gibi önce bir keşif gezisi yapın vede tellede fiyatları alabilirsiniz bu normal bir davranıştır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben gittiğimde bir aile işletiyordu ,herkes aileden birileri idi ve ve büyük bir çadır vardı,dediğim gibi önce bir keşif gezisi yapın vede tellede fiyatları alabilirsiniz bu normal bir davranıştır.

Bugun sayende şirinyerde bir fırın ve aylardır aradıgım bir mekanı buldum, buyuk sevap işledin sagol

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bugun sayende şirinyerde bir fırın ve aylardır aradıgım bir mekanı buldum, buyuk sevap işledin sagol

Sende sağol.

• yamanların tepesinde karagöl vardır, tavsiye ederim. bu mevsimde sakindir, çok güzeldir.
  • Kemalpaşa daki çiftliğe geçen kış gitmiştim. Gerçekten görülmeye değer bi yer. Sizin için bi tanede fotoğraf ekledim. Orada böyle sahnelerle karşılaşmak süpriz değil. Atın çekilmesini biraz bekledik bu arada.

İzmir yada civarında gittiginiz ilginç yerler mekanlar varmı.
  • var ama sölemem sana uygun değil öle yerler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.