Şimdi Ara

İzmir yada Balıkesirde tatil yeri önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nişanlımla tatil yapmak için izmir yada balıkesir yakınlarında tatil yeri arıyoruz.2 kişi için verebileceğim miktar sadece konaklama olursa 60-70 tl sabah ve akşam yemekleri dahil olursa 90-95 tl dir.önerebileceğiniz tatil köyleri tesisleri motelleri nelerdir var mı daha önceden kalmış yada öneride bulunabilecekler??

• ayvalık erdek öneririm daha geçen orlardaydım kafa dinlemek isterseniz erdeği tavsiye ederim memleketim benim
  • kişi başı 85 tl herşey dahil sınırsız içki vs. yani full 4 yıldızlı otel kuşadası grand özçelik güzel bir otel tavsiye ederim açık büfe filan ama ayvalık sarımsaklıyı daha çok tavsiye ederim denizi süper otellerde iyi ama fiyatlarını bilmiyorum
  • otel mote yada tatil köyü önerisi istiyorum arkadaşlar kalacak yer önerisi.gidilicek yer belli zaten kalacak yer önerisi lazım

@ben böyle hayatın kişi başı 85 çok fazla 2 kişi en fazla 90-100 verebileceğim 5 yıldızlı otel istemiyorum motel yada tatil köyü tarzı bir yer lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Nemlendirici -- 7 Temmuz 2009; 19:47:23 >
  • Özdere'yi öneririm son 3 senedir tatilimi orada yapıyorum...Huzurlu, aile için eğlenilecek yerlerin olduğu hem de ucuz bir yer...Sadece konaklama orda senin dediğin fiyattan yüksek bile değildir...Sadece Pazar günleri öğlen saatlerinde denizde apaçi olur Pazar günleri hariç halk düzeyi yüksektir...Denizi temiz akşamüstü dalgalıdır...

Edit:Ben OR-FU diye bir yerde kalmıştım fakat ordan daha güzel yerlerde bulabilirsin daha iyi 5-6 yer mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Essentiel -- 7 Temmuz 2009; 19:48:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zmirlee_DarTT

Özdere'yi öneririm son 3 senedir tatilimi orada yapıyorum...Huzurlu, aile için eğlenilecek yerlerin olduğu hem de ucuz bir yer...Sadece konaklama orda senin dediğin fiyattan yüksek bile değildir...Sadece Pazar günleri öğlen saatlerinde denizde apaçi olur Pazar günleri hariç halk düzeyi yüksektir...Denizi temiz akşamüstü dalgalıdır...

http://www.tahsinar.com/

mesela burası..kendisine özel plajı var..küçük şirin bir yer.2 kişi sabah kalvaltısı ve akşam yemeği dahil 90 lira.sığacık tarafında.bu tarz yerler arıyorum

• Avşa adası.. Balıkesirde sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya'da iş bulabilirmiyim?
    11 yıl önce açıldı
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar gidilecek yer önerisi değil izmir ve balıkesir çevresinde kalınacak motel tatil köyü tesis tarzı önerileri bekliyorum
  • ^^
  • Çeşme,Kuşadası,Gümüldür..

Kuşadasını tavsiye ederim çoğunlukla orda tatil yapıyorum
  • ben anlaşılmıyorum galiba arkadaşlar son kez söylüyorum tatil yeri önerisi değil konaklanacak yer önerisi istiyorum otel motel tatil köyü pansiyon neyse o konuda tavsiye istiyorum x tatil köyü y motel gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pisikopat Nuri

quote:

Özdere'yi öneririm son 3 senedir tatilimi orada yapıyorum...Huzurlu, aile için eğlenilecek yerlerin olduğu hem de ucuz bir yer...Sadece konaklama orda senin dediğin fiyattan yüksek bile değildir...Sadece Pazar günleri öğlen saatlerinde denizde apaçi olur Pazar günleri hariç halk düzeyi yüksektir...Denizi temiz akşamüstü dalgalıdır...

mesela burası..kendisine özel plajı var..küçük şirin bir yer.2 kişi sabah kalvaltısı ve akşam yemeği dahil 90 lira.sığacık tarafında.bu tarz yerler arıyorum

Paşam Otel şimdi hatırladım öyle bir yer var kendine ait alanı var plajı da kendine ait...Kendi içinde de yemek yenilecek yerler ve disko var.Eğer disko filan uymaz diyorsan sahilde küçük kafeler ve ailecek eğlenilcek canlı müzik mekanları var...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pisikopat Nuri

quote:

Paşam Otel şimdi hatırladım öyle bir yer var kendine ait alanı var plajı da kendine ait...Kendi içinde de yemek yenilecek yerler ve disko var.Eğer disko filan uymaz diyorsan sahilde küçük kafeler ve ailecek eğlenilcek canlı müzik mekanları var...

2 kişi kalacağız fiyatları nedir?

• Arkadaşım gerçekten fiyatları hatırlamıyorum ama çok uçuk olmadığını da biliyorum...
    Ben sana telefon numarasını ve ilgili siteyi Pm atayım...
  • İVRİNDİ
  • Çeşme Alaçatı'da Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi'nin harika bir kampı var. Kişi başı 20 TL civarıydı geçen yıl. Kendinize ait odanız var. Sabah - Akşam yemeği fiyata dahil. Harika oluyor yemekler. 3 tane konaklama yeri var. 2 tane yer, 2 katlı bina gibi bir yer. Bina degil ama, her katta 20 civarı oda var. Ayrıca ufak ufak kulubeler var. 3 kişilik sanırım. Konaklanan yerler deniz kıyısında. Kaldığınız odanın 5 metre ötesinde deniz var. Harika yani :) Ayrıca, arabanız veya bisikletiniz varsa geceleri atlayıp şehre inip kumru yiyebilirsiniz. Harika bir ortam.
  • sağolun öneriler için.başka öneri?? ^^
  • ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: Th€King

Çeşme Alaçatı'da Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi'nin harika bir kampı var. Kişi başı 20 TL civarıydı geçen yıl. Kendinize ait odanız var. Sabah - Akşam yemeği fiyata dahil. Harika oluyor yemekler. 3 tane konaklama yeri var. 2 tane yer, 2 katlı bina gibi bir yer. Bina degil ama, her katta 20 civarı oda var. Ayrıca ufak ufak kulubeler var. 3 kişilik sanırım. Konaklanan yerler deniz kıyısında. Kaldığınız odanın 5 metre ötesinde deniz var. Harika yani :) Ayrıca, arabanız veya bisikletiniz varsa geceleri atlayıp şehre inip kumru yiyebilirsiniz. Harika bir ortam.

dostum tam olarak nerde bu yer??halka açık bi yermi yoksa sadece kamuya mı ait???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.