Şimdi Ara

İzmir ve Ege üniversitesi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rap_üstad

ne marketmiş arkadaş olay oldu

Olay olmadı dostum. Doğruyu söylüyoruz .Saat sekizde market filan kapanmaz uydurmadır tamamen. Kaldıki İzmir de gece gezilir niye kapansın marketler merkezler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: likable06

quote:

Olay olmadı dostum. Doğruyu söylüyoruz .Saat sekizde market filan kapanmaz uydurmadır tamamen. Kaldıki İzmir de gece gezilir niye kapansın marketler merkezler :)

büfe ve tekellerden bahsetmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Tamam pes ediyorum saat sekizde kapanıyor gelmeyin abi izmire ya Dostum şaka bir yana yok öyle birşey sahiden. Uzatmaya da gerek yok zaten. Amaç doğru bilgi vermek

• quote:

quote:

quote:

yahu herkes sallıyo ne market 8 demi kapanmış yalana bak daha şmdi gittim biramı aldım egenin yakınlarında oturuyorum izmir kraldır hiç arkadaşım yok diyorsun muhtemelen hazırlıkta birlikte okucaz bende egeyi yazıcam izmirliyim.izmirde yaşamak bir ayrıcalıktır gavurdur mavurdur ama izmirden daha iyisi yoktur...

• arkadaşlar cidden kasaba gibi sessiz bi yer mi. yapmayın bunu bana ben şehir kalabalığını severim
  • Arkadaş Kipa ve Metro gibi süpermarketlerden falan bahsediyor galiba.Onlar da 22-23 gibi kapanıyor genelde
  • tamam arkadaşlar izmir birtane yok eşi benzeri
  • Antalyalı olsam gelmem izmir'e.İzmir okunacak yer ege üni güzel dokuz eylül'ün 2 kampüsü güzel ama dokuz eylül'ün tınaztepede okuyacaksan hiç gelme.Dağ başında boş ve tepelik bir kampüs.
    İstanbuldan izmir'e okumaya gelen zorlanır izmir küçüktür,pek ucuz değil.Ben izmirliyim ama eskisi kadar sevmiyorum.Burada okunur,gezilir ama çalışılmaz.İş olanağı pek yok iş bulsan zaten şehrindışında oluyor git gel derken istanbullular gibi saatlerce yol gidiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Antalyalı olsam gelmem izmir'e.İzmir okunacak yer ege üni güzel dokuz eylül'ün 2 kampüsü güzel ama dokuz eylül'ün tınaztepede okuyacaksan hiç gelme.Dağ başında boş ve tepelik bir kampüs.
    İstanbuldan izmir'e okumaya gelen zorlanır izmir küçüktür,pek ucuz değil.Ben izmirliyim ama eskisi kadar sevmiyorum.Burada okunur,gezilir ama çalışılmaz.İş olanağı pek yok iş bulsan zaten şehrindışında oluyor git gel derken istanbullular gibi saatlerce yol gidiliyor.

ne kullanıyosan bizede söylermisin
  • quote:

Antalyalı olsam gelmem izmir'e.İzmir okunacak yer ege üni güzel dokuz eylül'ün 2 kampüsü güzel ama dokuz eylül'ün tınaztepede okuyacaksan hiç gelme.Dağ başında boş ve tepelik bir kampüs.
    Sonuna kadar katılıyorum sana (!)

• quote:

Saatlerce yol haaa

En doğu olan Bornovadan en batıya gitmek otobüsle max 20-25 dakika. Hatta metro ile daha kısa

İzmir çok küçük haaa, e tabi California eyaleti ile karşılaştırıyorsak oldukça küçük amaa

İstanbulun yüzölçümü : 5.315,33
    İzmir'in yüzölçümü : 5.315,33

Hakikatten de küçükmüş.

İzmir'e pahalı dedi. Antalya dan gelen arkadaşlar inanamıyor fiyatlara. Ankara ya okumaya giden arkadaş İzmir den 2 kat pahalı diyor, İstanbul ile kıyaslamam bile.

Millet eleştirmek için ne yazacağını şaşırmış. Biri marketler 8 de kapanıyor der. Dünyanın neresinde 8 de market kapanır ? Hiç mi mantığınız yok. 8 de İzmir de hava aydınlık. Destekli sallayın.

Ayar verme peşinde ayar yeme uğraşında millet.

• Ben Antalyalıyım Ege'ye gelesim var hakikan bu kadar kötü mü İzmir? İnanmıyorum açıkcası köy mü İzmir ? eğlenilmez mi yani ?Adam gibi cevap versin biri, yukarıdaki arkadaşın anlattığı kadar kötü olucağına inanmıyorum İzmirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Ben Antalyalıyım Ege'ye gelesim var hakikan bu kadar kötü mü İzmir? İnanmıyorum açıkcası köy mü İzmir ? eğlenilmez mi yani ?Adam gibi cevap versin biri, yukarıdaki arkadaşın anlattığı kadar kötü olucağına inanmıyorum İzmirin.

Ne köyü yav.
    Tamam yer yer gecekondu yok değil ama eğlenmek istediğinde eğlenirsin.

Gece hayatı yok demiş birisi yukarda. Var abi istediğin bara pub a cafeye gidersin. Kimse seni tutmuyor.

Bu kör körüne eleştirenlerin çoğunun ideolojileri belli.

Gavuruz, mutluyuz. Hatta 'köy' lüyüz.

Ee ne de olsa köylü milletin efendisidir değil mi ?
  • Bende bu sene Dokuz Eylül Edebiyat Öğretmenliği tutturuyorum.İzmirdeyim.Duyduğuma göre dokuz eylül bucadaymış.Bucada sakin bir yermiş.Ve üniversiteden yurtlara 20 dklık yol varmış arabayla.Önemli olan okumak zaten arkadaşlar.Napıcanız gece hayatını.Tamam arada eğlenmek herkesin hakkıdır.Ama senin amacın burda mesleğini eline almak değilmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toranammo

Bende bu sene Dokuz Eylül Edebiyat Öğretmenliği tutturuyorum.İzmirdeyim.Duyduğuma göre dokuz eylül bucadaymış.Bucada sakin bir yermiş.Ve üniversiteden yurtlara 20 dklık yol varmış arabayla.Önemli olan okumak zaten arkadaşlar.Napıcanız gece hayatını.Tamam arada eğlenmek herkesin hakkıdır.Ama senin amacın burda mesleğini eline almak değilmi.

Ya olay bu diyorum ya, adamlar eleştirmek için saçma sapan şeyler üretiyor. Adam okumaya geleceğim nasıldır diyor, aşağıda gece hayatı yok yazıyor cevap olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lownage

quote:

bildiğin köydür.istanbuldan giden adama semt gibi gelir.avm falanda yoktur.gece eğlencesi sıfır.bu genel yorumdan sonra birde benim yorumuma gelirsek

izmir candır canandır

"köydür" gibi söylentiler yalan ı diyorsun yani.

arkadaşlar çok teşekkür ederim. bir şeyi daha merak ediyorum :

Ege üniversitesi'nde yurt hayatı nasıldır ? ayrıca şehire ilk gittiğimde tanıdık sayısı 0. çevreyi hiç ama hiç bilmiyorum hiç gitmedim İzmir'e. bu bana çok büyük zorluk olur mu ?

ege universitesi bilgisayar muh bolumunun binasini filan gormuslugum var amcaoglum oradan mezun , cok guzel bir universite .
    izmir<izmit<bursa<istanbul diyeyim sehir olarak rahat anla,
    izmir hic hosuma gitmedi birkac yeri haric,
    git gor imkanin varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-17B5D9F8B -- 18 Temmuz 2010; 21:52:47 >

• quote:

Ben Antalyalıyım Ege'ye gelesim var hakikan bu kadar kötü mü İzmir? İnanmıyorum açıkcası köy mü İzmir ? eğlenilmez mi yani ?Adam gibi cevap versin biri, yukarıdaki arkadaşın anlattığı kadar kötü olucağına inanmıyorum İzmirin.

Doğma büyüme İzmirli olarak şunları söyleyebilirim.
    İzmir aslında büyük gözüksede küçüktür.İstanbul'da gördüğünüz bir arabayı bir daha göremezsiniz muhtemelen.Ama İzmir'de her an bir yerden daha önceden tanıdık gelen şeyler çıkar.
    Eğlencesi de vardır.Aslancak'ta gezersin.Balçova tarafında Agora,Kipa,Migros,MediaMarkt,BestBuy,Palmiye AVMleri var.Agora TÜrkiye'nin en büyük AVM lerinden biri.Ayrıca Ege Üni. ye yakın Forum Bornova vardır.Orası da güzeldir.Karşıyaka'da EGE Park,Çiğli Kipa falan vardır.Sonra Kıbrıs Şehitleri'dir,Kordon'dur,Kemeraltı'dır..İzmir'de gezecek yer çok.Hem İstanbul gibi aşırı kalabalık olmaz,rahat rahat gezersin.Havası,suyu güzeldir.Kızları güzeldir,havalıdır ama g.tü kalkıktır.Trafikte olmaz pek.Sadece sabah 7.30-9.00 arası ve akşam 17.00-19.00 arası sonra trafik olur.Sıcaktır,ufak da olsa bir rüzgar sağlayan bir kağıt parçası hayat kurtarır.Öğrenci için cennettir.Ekonomik açıdan zorlamaz.Ve en önemlisi bir kaç semt haricinde insanları çok düzgündür.Birlik,beraberlik üst düzeydedir.Kendi içinde sakin bir şehirdir.
    Sorun varsa cevaplayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

Saatlerce yol haaa

En doğu olan Bornovadan en batıya gitmek otobüsle max 20-25 dakika. Hatta metro ile daha kısa

İzmir çok küçük haaa, e tabi California eyaleti ile karşılaştırıyorsak oldukça küçük amaa

İstanbulun yüzölçümü : 5.315,33
    İzmir'in yüzölçümü : 5.315,33

Hakikatten de küçükmüş.

İzmir'e pahalı dedi. Antalya dan gelen arkadaşlar inanamıyor fiyatlara. Ankara ya okumaya giden arkadaş İzmir den 2 kat pahalı diyor, İstanbul ile kıyaslamam bile.

Millet eleştirmek için ne yazacağını şaşırmış. Biri marketler 8 de kapanıyor der. Dünyanın neresinde 8 de market kapanır ? Hiç mi mantığınız yok. 8 de İzmir de hava aydınlık. Destekli sallayın.

Ayar verme peşinde ayar yeme uğraşında millet.

bu yıl izmire geliyorum bakalım o kadar ucuzmuymuş ankaraya göre

hocam aldığım istihbarata göre kimya müh. fakültesi fen lisesine çok yakınmış karşılaşırız

• quote:

Orijinalden alıntı: Something

quote:

Doğma büyüme İzmirli olarak şunları söyleyebilirim.
    İzmir aslında büyük gözüksede küçüktür.İstanbul'da gördüğünüz bir arabayı bir daha göremezsiniz muhtemelen.Ama İzmir'de her an bir yerden daha önceden tanıdık gelen şeyler çıkar.
    Eğlencesi de vardır.Aslancak'ta gezersin.Balçova tarafında Agora,Kipa,Migros,MediaMarkt,BestBuy,Palmiye AVMleri var.Agora TÜrkiye'nin en büyük AVM lerinden biri.Ayrıca Ege Üni. ye yakın Forum Bornova vardır.Orası da güzeldir.Karşıyaka'da EGE Park,Çiğli Kipa falan vardır.Sonra Kıbrıs Şehitleri'dir,Kordon'dur,Kemeraltı'dır..İzmir'de gezecek yer çok.Hem İstanbul gibi aşırı kalabalık olmaz,rahat rahat gezersin.Havası,suyu güzeldir.Kızları güzeldir,havalıdır ama g.tü kalkıktır.Trafikte olmaz pek.Sadece sabah 7.30-9.00 arası ve akşam 17.00-19.00 arası sonra trafik olur.Sıcaktır,ufak da olsa bir rüzgar sağlayan bir kağıt parçası hayat kurtarır.Öğrenci için cennettir.Ekonomik açıdan zorlamaz.Ve en önemlisi bir kaç semt haricinde insanları çok düzgündür.Birlik,beraberlik üst düzeydedir.Kendi içinde sakin bir şehirdir.
    Sorun varsa cevaplayabilirim.

Hocam ben Antalyalıyım havası az çok İzmir'e benzer havayı suyu biliyorum nasıl olduğunu, annem zaten İzmirli.Çok kalabalık mı şehir insanı boğar mı ?Ayrıca insanları nasıl ?Ben biraz rahat bir insanım çok kasmam kendimi mahalle baskısı dediklerinden var mı ? Denizi nasıl girilebiliyor mu kirli diye duymuştum ? şehir çok pahalı mı ? Aradığını bulabilir misin?İnsanları yardımsever mi?Antalya'dan İzmire gidince yadırgar mıyım ?Adaptasyon sorunu yaşar mıyım ?

• bu izmirliler alem adamlar he
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.