Şimdi Ara

İzmir TOYA Bilişim-BİZİM MEKANIMIZ-YENİ EKLENEN FİYAT VE ÜRÜNLERİ BURDAN TAKİP EDİNİZ!GÜNCEL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÇANKAYA TOYA BİLİŞİM HERTÜRLÜ OEM PC - DİZÜSTÜ PC- CASPER PC UYGUN FİATLAR..HERKESİ MAĞAZAYA BEKLERİZ...TEL 0232-4451516

Her türlü extreme ürünleriniz için stok/fiyat araştırması yaparız..

UYGUN FİYATLI ÜRÜNLERİMİZ BURADA SÜREKLİ YAYINLANACAKTIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenes35 -- 5 Şubat 2008; 1:54:07 >

• hocam yeriniz tam olarak nerede? bit pazarının ne tarafına düşüyor?
  • Yerimiz
    1362 sk no:51/a çankaya izmir
    basmane otobüs duraklarının ordayız.yeni anemon otelinin yanında birey dersanesi altındayız...
  • hocam bikaç ürünün cash fiyatlarını yazarsanız , seviniriz :)
    İşlemci : e6750 , e2140 , q6600
    anakart : gigabyte p35c ds3r
    bellek : corsair 1gb ddr667mhz
    ekran kartı : 8800gt serisinden uygun olan ne varsa :)
    PSU : FSP 550w yada 600w
    Bunlardan fiyat alabilirsek sevinirim , kendi adıma
  • GÜNCEL FİYATLARIMIZI SİTEMİZDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenes35 -- 28 Ocak 2008; 17:55:42 >
  • sitenizdeki fiyat zaten piyasa fıyatı

dedıgınız 202 doları ben goremıyorum???

Satış Fiyatı : 218,67 USD
    KDV'li Fiyat : 310,41 YTL
  • enescim ayıp sana
    mekan açıyorsun ama haber vermiyorsun ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taşınabilir HDD için bir kampanya yapsanız da hani yararlansak
  • pm attım.
  • İYİ SATISLAR. ONUMUZDEKI AY E8000 SERİSİNDE İNTELİN GENEL BİR İNDİRMİ OLACAK İNSALLAH BU RAMLERİ KDV HARİC 200 DOLARIN ALTINDA PİYASADA RAHATLIKLA BULABİLECEGİZ. SÜPERBİR İŞLEMCİ TAVSİYE EDERİM.

http://hwbot.org/hardware.compare.do?type=cpu&id=1508_1&id=919_1&id=1000_1&id=1512_1&id=962_1
  • Yazdığım bu iki ürün sitede farklı fiatlar sadece forum için özel fiat uyguladım..
  • 8800gt olarak hangi marka ve model ?
  • 8800gt hangi marka?

asus 8800gt TOP edition glaciator COH olmadığına eminiz de, msi mı, inno3d mi bilmek istiyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenes35
    PALIT 8800GT(256Bit)512MB DDR3 TV DVI 16X- 259 usd+kdv

HDMI modeli mi? Sli modeli mi?
    hdmi özel soğutuculu olan, sli ise standart tasarım.
  • resim budur.

İzmir TOYA Bilişim-BİZİM MEKANIMIZ-YENİ EKLENEN FİYAT VE ÜRÜNLERİ BURDAN TAKİP EDİNİZ!GÜNCEL!
  • 259$ iyi fiyat
    kredi kartına taksit var mı diycem ama
  • Evet karta taksit imkanımız var. oranlar değişiyor.
  • Enes abi , dükkanın hayırlı olsun , İzmir'e gelicem 7-8 şubatta uğrayıp bi çayını içerim , Hayırlı işler
  • İzmirli firmaları forumda görmek güzel bi olay

Ziyaret ederim bigün
  • Cok tesekkurler.

Her zaman beklerim.bütün arkadaşları davet ediyoruz.illaki alışveriş meselesi değil buyrun gelin bu siteden daha önce tanışıp çok ii arkadaşlıklar edindim.Asıl maksat muhabbet. Bu işe girmeden önce bende bu siteyi takip eden alışverişler yapan bi üyeydim fakat hep izmirde extreme ürünler yada en azından beni anlıcak satıcılar konusunda sıkıntılar yaşıyordum.inşallah bu konuda izmirdeki arkadaşlara yardımcı olurum...Mesele sadece alışveriş değil o yüzden bütün arkadaşları bi çayımı içmeye beklerim....

Fiyatlar konusunda elimden gelenide yapmaya çalışıcam ama bu işte yeni olduğumdan sizlerinde anlayışıyla izmirimize güzel bi işyeri kazandırma düşüncesindeyim...

BÜTÜN ARKADAŞLAR DAVETLİİİİİİ !!!

not: Bugün işyerimize bi arkadaşımız uğramış ben o esnada orda bulunamadım kendisine çok teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar beklerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenes35 -- 30 Ocak 2008; 22:21:49 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.