Şimdi Ara

İzmir Scorpions konserine gidecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben gideceğim ama tek başımayım mal gibi. benim gibi varsa eğer takılabiliriz beraber forumca toplaşalım.

• ne zaman
  • biletleri pahalı ya gidilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoßen

biletleri pahalı ya gidilmez

Final tour'a göre iyi bile bence ,Red Hot 'ın bilet fiyatlarını görmedin sanırım.
  • Ben İstanbul konserine gidiyorum bilet fiyatlarına pahalı diyenler geçen seneki iron maiden'ı hatırlamıyorlar galiba resmen faciaydı
  • Nerde, ne zaman ve kaç tl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Nerde, ne zaman ve kaç tl?

Valla benim duyduğuma göre Arena'da olacakmıs biletlerde 110 lira, severim ama bilet fiyatını duyunca araştırmadım bile neymiş ne deilmiş diye...
  • grubu çok severim, şarkılarınada hayranımda açıyosun grubun biyografisine bakıyosun solist dışında her adam 2şer kez değişmiş orjinal kadro diye bişey yok yani ama şarkıları efsanedir o ayrı.
  • 67 TL diyor biletix de beyler neresi pahalı bence gayet uygun siz istanbul fiyatına bakmışsınız hadiyin İzmir de kimler gelicek konser 17 ağustoz 18.00
  • 17 ekimde biletler 67 tl gidilebilir aslında
  • Arkadaşlarla aldık biletleri geçtiğimiz pazartesi. Sahne önü 132 lira çok çok uygun. Scorpions'u son bir kez canlı dinleyebilmek için kesinlikle değer bence. Yalnız kalmaktan çok çekinen 20 yaş üstü arkadaş varsa ulaşabilir bana, ekstrem bir durum olmazsa hep birlikte takılırız.
  • evet başka karar verenler gidecekleri görelim
  • üste
  • Send Me Angel falan güzel işler bunlar.
  • Scorp biletlerine zam geldi. Sahne önü 165 normal 80 oldu. Çevrenizde alacak olursa bilginiz olsun, sahne önü 150 normal 75'e satıyorum ben. Direk reklam organizatöründen alıyorum bileti hile hurda yok. Bizim pansiyonda kalıyor kendileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerueger -- 29 Eylül 2012; 22:19:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

ben gideceğim ama tek başımayım mal gibi. benim gibi varsa eğer takılabiliriz beraber forumca toplaşalım.

İzmir konserine gitmeyi düşünüyorum, şehir dışından gelecek bi arkadaşımla gidecektim ama onun gelme şansı kalmadı malesef ve ben de tek kalmış oldum böylece.Kısaca ben de senin gibi beraber gidecek birisini arıyorum.Yapsak mı bişeyler?

Bu arada konseri yeri olarak Alsancak Stad'ı diyorlardı ama İzmir Arena'ya almışlar.Ulaşım olanakları kötü bayağı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

ben gideceğim ama tek başımayım mal gibi. benim gibi varsa eğer takılabiliriz beraber forumca toplaşalım.

İzmir konserine gitmeyi düşünüyorum, şehir dışından gelecek bi arkadaşımla gidecektim ama onun gelme şansı kalmadı malesef ve ben de tek kalmış oldum böylece.Kısaca ben de senin gibi beraber gidecek birisini arıyorum.Yapsak mı bişeyler?

Bu arada konseri yeri olarak Alsancak Stad'ı diyorlardı ama İzmir Arena'ya almışlar.Ulaşım olanakları kötü bayağı.

00 30 e kadar metro ve 24 saat Konak-Çiğli otobüs var
    bu arada bende geliyorum arkadaşlarla bugün biletleri aldık 67 tl biletix.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 9 Ekim 2012; 21:30:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: procaptain

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

00 30 e kadar metro ve 24 saat Konak-Çiğli otobüs var
    bu arada bende geliyorum arkadaşlarla bugün biletleri aldık 67 tl biletix.

Hocam ulaşım kötü derken metro ve otobüs duraklarından konser alanına gidiş yolu biraz uzun onu demek istedim ben.Kaç kişi gidiyorsunuz bu arada?

• 5 şuan ama artabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 9 Ekim 2012; 22:05:07 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.