Şimdi Ara

İzmir Narlıdere'yi Bilenler Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazın bir kaç günlüğüne İzmir Narlıdere'ye gitmem gerekiyor. Orada konaklama nasıldır acaba? Ben Narlıdere yi bilmiyorum ve orada hiç konaklama imkanı olmayabilir mesela. İnternetten biraz baktım bir kaç otel görünüyor ancak fiyatları belli değil ve otelleri bildiğiniz gibi gidip görmekte önemli. Üstelik öğrenci adamım ben, kuruşun hesabını yapacağım, orada uygun bir otel bulabilir miyim? Oraya gidip otobüsten inince otel aramak ne kadar mantıklı? Narlıdere yi bilenler biraz bilgi verirlerse çok sevinirim.

• Narlıdere'de bulduğum otellerden birisine e-posta atmıştım, tek kişilik oda fiyatları hakkında bilgi almak için. 60 TL imiş oda fiyatı, kahvaltı yada akşam yemeği yok sadece konaklama. Pahalı değil mi yav? Otel üstelik yıldızsız falan basit birşey gibi duruyor dışarıdan. İnşallah her yer böyle değildir.
  • hiç turistik bir yer değil sanırım burası anladığım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoldakiadam

hiç turistik bir yer değil sanırım burası anladığım kadarıyla

Narlıdere daha çok zengin kesimin oturduğu yerdir.Orada çok bulundum ancak otele fazla denk gelmedim.Çünkü her yer apartman ve denize nazır yazlık tarzı evlerle doludur.Havası denizi çok güzeldir.Size önerim Alsancak'ta bir otelde kalın.Orada otel çok olduğu için fiyatlar daha caziptir.Bir otobüsle yarım saate narlıderede olursunuz.
  • book ingkom dan bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Las_Vega$

quote:

Narlıdere daha çok zengin kesimin oturduğu yerdir.Orada çok bulundum ancak otele fazla denk gelmedim.Çünkü her yer apartman ve denize nazır yazlık tarzı evlerle doludur.Havası denizi çok güzeldir.Size önerim Alsancak'ta bir otelde kalın.Orada otel çok olduğu için fiyatlar daha caziptir.Bir otobüsle yarım saate narlıderede olursunuz.

Peki hocam oraya gidip orada otel aramak doğru olur mu? Yani kesin bir tane bulur muyuz yoksa gitmeden kalacağımız yeri ayarlamak şart mıdır?
  • dostum merhaba,

Narlıdere'ye yakın oturuyorum.Ancak o taraflarda arkadaşın da dediği gibi pek fazla otel bulunmaz.Ama İzmirde ulaşım kolaydır.Çankaya Ya da Konakta kalsan en kötü ihtimalle otobüsle yarım saatte narlıdere de olursun. Eğer Narlıdere askeriye tarafına gideceksen de o taraftan çok otobüs/dolmuş geçer.tavsiyem çankayada 50-60 liraya oteller
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbulu bilenler çok acil
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Peki hocam oraya gidip orada otel aramak doğru olur mu? Yani kesin bir tane bulur muyuz yoksa gitmeden kalacağımız yeri ayarlamak şart mıdır?

Alsancak'ta otel çok gittiğin gibi uygun fiyata bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alsancak'ta otel çok gittiğin gibi uygun fiyata bulursun

Eyvallah hocam öyle yaparım artık. Teşekkürler yardımcı oldun.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperakis1

dostum merhaba,

Narlıdere'ye yakın oturuyorum.Ancak o taraflarda arkadaşın da dediği gibi pek fazla otel bulunmaz.Ama İzmirde ulaşım kolaydır.Çankaya Ya da Konakta kalsan en kötü ihtimalle otobüsle yarım saatte narlıdere de olursun. Eğer Narlıdere askeriye tarafına gideceksen de o taraftan çok otobüs/dolmuş geçer.tavsiyem çankayada 50-60 liraya oteller

50-60 da az değil ki be hocam. Daha uygun arıyorum, öğrenciyim ben sonuçta. Yukarda da yazmıştım narlıdere buldum otel ama o da zaten 60 lira . Bakıcam artık alsancak'a gidince izmire.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.