Şimdi Ara

İZMİR- KPSS KURSLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
15.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cheem

    hangi kurs öneriyorsunuz bu aralıklarda başlamayı düşünüyorum.

    eğer uzak değilsen statü akademi çok iyi tavsiye ederim..geçen hafta başladık derslere,3 farklı yayın desteği,30 tane deneme sınavı,sınav gününe dek durmaksızın konu tekrarları var..Dersler haftada iki gün 4 er ders oluyor,seviye tespit sınavı yaptılar matematiği zayıf olanlar için 1 aylık extradan matematik kampı başlıyor,yani önümüzdeki hafta artık 3 gün ders yapıcaz,1 gün sıfırdan matematik,1 gün türkçe matematik konu anlatımı ve 1 günde genel kültür olucak..ayrıca sınıflar 15 kişi falan oluyor(Bizim sınıf 13 kişi)yalnız hafta sonu sınıfları 20-22 kişi falan oluyormuş..
    sadece öğrencinin iyiliğini düşünen olaya ticari gözle bakmayan kaliteli bir kurum,tavsiye ederim..




  • farukaan kullanıcısına yanıt
    FİYAT oalrak nasıl bir dershane.. birde ne zamn başlıyor. gruplar ne zaman başlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cheem

    FİYAT oalrak nasıl bir dershane.. birde ne zamn başlıyor. gruplar ne zaman başlar

    geçen hafta başladık,ben 900 e yazıldım..
  • farukaan kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. yayın oalrak hangi yayın evini kullnıyorlar. birde hoca kalitesi olarak nasıl bir izlenim uyandırdı sende.

    son birşey grup açma durumları varmı kasımda bir bilgin var mı en azından
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cheem

    teşekkür ederim. yayın oalrak hangi yayın evini kullnıyorlar. birde hoca kalitesi olarak nasıl bir izlenim uyandırdı sende.

    son birşey grup açma durumları varmı kasımda bir bilgin var mı en azından

    3 farklı yayından gidiyoruz..Konu anlatım kitapları lider,ders bitiminde dağıtılan yaprak testler ihtiyaç,soru bankası setleri uzman kariyer..deneme sınavları ise kesin emin değilim fakat yargı yada uzman kariyer Türkiye geneli programı ile yapılıcak..Bu kadar çeşitli yayınların avantajı farklı soru tiplerini görebilmek oluyor ki bu çok önemli.. Zaten gruplar çok yeni,kaçırdığın birşey yok..mesela haftaya sıfırdan matematik diye ek bir ders koydular,gel başla bir kaç derse gir beğenmezsen kayıt olmazsın..
  • Ben çankaya daki Ebim kpss kursunu öneririm. hem sınıfları kalabalık değil hemde hocaları çok iyi
  • ocak-şubat gruplarını açan dershane var mı?
    fiyatlar ne seviyede?
  • meraba arkadaşlar bişey soracaktım.. izmire yeni taşındım. ekonometri mezunuyum. tarih konusunda zayıfım yani. hangi dersaneyi tavsiye edersiniz. aklımda olan 3 tane var. bilmer,murat ve yedi iklim.. hangisinin tarihi daha iyidir ???
  • nonvolume N kullanıcısına yanıt
    sadece 3üne sordum ben . bilmer 950 yedi iklim 1100 murat 1400..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekonomist19

    meraba arkadaşlar bişey soracaktım.. izmire yeni taşındım. ekonometri mezunuyum. tarih konusunda zayıfım yani. hangi dersaneyi tavsiye edersiniz. aklımda olan 3 tane var. bilmer,murat ve yedi iklim.. hangisinin tarihi daha iyidir ???

    Benden sana tavsiye Yediiklim. Yazılırken söylemen gereken tek şey Tarih dersine Tuğrul hocanın geldiği sınıfa kaydolmak istiyorum diyeceksin.
  • cobalt_evan kullanıcısına yanıt
    Hocalarım tecrübelerime dayanarak şunları söyleye bilirim;
    1- Gittiğiniz kurumun ulusal bir kurum olmasına dikkat edin. kaynak,tecrübe,öğretmen kadrosu,öğrenciye yaklaşımlarıi,TG sınavları bakımından birçok avantajı var.
    2- kararınızı kesinlikle İnternet'te yapılan yorumlara göre vermeyin çok farklı durumlarla karşılaşa bilirsiniz gidin kuruma öğrencilerle konuşun.
    3-insanları ikna etmek için biz seni kesin atayacağız şu kadar puan garanti gibi söylemlere inanmayın bu söylemler sadece algı yönetimi için yapılmış şeylerdir.
  • Pegem iyi çıkmadı.Sınava 2 ay kalmış hala üslü sayılarda.Geometriye başlanmadı bile.
  • 1- Murat
    2- Yediiklim
    3- Teorem
    ..
  • uzaktan eğitim ile ders çalışabilirsiniz isterseniz. Hem de hafıza teknikleriyle.uzaktan eğitim
  • ÇÖZÜM DERGİSİ DERSHANELERİ
    KPSS öğrencilerine Türkçe, Tarih, Anayasa, Matematik, Geometri, Coğrafya, Eğitim Bilimleri (Ölçme ve Değerlendirme, Rehberlik, Program Geliştirme, Öğrenme Psikolojisi, Gelişim Psikolojisi, Öğrenim İlkeleri ve Yöntemleri) branşlarına yönelik dersler verilmektedir. Bu gruptaki öğrencilerimize doküman olarak Eğitim Bilimleri Konu Anlatımlı Modüler Set (6 adet), Eğitim Bilimleri Soru Bankası, Eğitim Bilimleri Yaprak Test Çek Kopar, Eğitim Bilimleri Deneme (10 adet), Genel Kültür Genel Yetenek Konu Anlatımlı Soru Bankası (5 adet), Genel Kültür Genel Yetenek Soru Bankası, Genel Kültür Genel Yetenek Yaprak Test Çek Kopar, Genel Kültür Genel Yetenek Deneme (10 adet) verilmektedir.


    http://cozumdershaneleri.com.tr/




  • Geçen sene karacana gitmiştim, memnundum, fakat bu sene 9 eylül karşıyakada yeni şube açmış oraya kaydoldum. Memnuniyet kavramını yeniden gözden geçiriyorum Hayırlısıyla bu sene atanıcaz gibi
  • Ebim kpss konusunda İzmir'de iyi durumdaydı. Şu anda Etik Kariyer Akademisi ile birleşmiş. Etikkariyer.com adresinden bilgi alabilirsiniz.
  • valla ben bucada okudum o yüzden buca'da gitmediğim kpss kursu kalmadı. birkaç arkadaşım uzman statünün ücretsiz derslerine gitmiş çok memnunmuş falan filan ben de takıldım peşlerine beleş derslerine girdim ehe ehe enayiler falan diye şakamaka sardı baya gayet memnun kaldım. üstüne fiyatları da gayet buca ortalamasının altındaydı.hele bi matematikçi fatih hoca vardı alanında efsane bi hoca (matematik olimpiyatlarına öğrenci hazırlıyomuş deeyolla) tiksinirdim matematikten varya aşık etti herif beni.siteleri dogrustatu com tr'ydi en son.şahsen tavsiye ederim valla .
  • squarepants5 S kullanıcısına yanıt
    aynen karşim tamamen katılıyorum sana bitanedir benim dershanem.gerçi oldu baya doğru statüye gideli ama :D
  • ocak-şubat gibiydi, murat'a gideyim dedim. izmir'deyim. önce çankaya körfez'e gittim görüşmeye ama açıköğretim kursuna gidip bildiğim için çok tercihim arasında değildi körfez. çünkü açıköğretim tarafında bazı düzensizlikler vardı, ilgi çok yoktu. neyse, yol üstü diye uğradım. net rakamları hatırlamıyorum ancak murat'tan daha fazla bir fiyat vermişlerdi ve şuan hatırlamadığım olumsuz bir tarafı vardı, ders sayısı sanırım azdı.

    ardından konak'taki murat'a gitmiştim, benimle müdür yardımcısı görüşmüştü. öyle milleti gazlayıp bu sene kesin kazanırsın demeyen bir tipti. gerekli desteği veriyoruz ama her şey sizin elinizde diyerek güvenimi kazanmıştı. bilmiyorum bu onun görevi miydi ama sınavlar hakkında pek bilgili değildi. hangi bölümün nereden girdiğini bilmiyordu, normal idareciydi sanırım. fiyat olarak körfez'den daha aşağı vermişlerdi 1400 tl / 9 taksit idi sanırım. giden gören zaten biliyordur, en aşağıda bir kantin en yukarıda da bir teras var galiba. ara katlar dar koridorlar şeklinde biraz karışıktı. 20-25 kişilik sınıflar vardı galiba maksimum. yakında otopark da vardı gördüğüm kadarıyla ücretli olsa da.

    bence dershanenin ortamı da önemlidir. kısmen eğlenebileceğiniz, bir çok yere yakın, ulaşım araçlarına yakın yerde olması önemli. ben fourskuare'den de bakıp inceliyorum fotoğraflardan sınıfları, sınıflardaki insan profilini vs. .




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.