Erturgut Sanat Merkezi / İzmir Karşıyaka Müzik Kursu
- Uzman Eğitmenler - Uygun Fiyatlar - Esnek Ders Saatleri - Öğrenebilme Garantisi - Her Yaşa ve Her Tarza Yönelik Eğitim - Sıkmayacak Ders Programı - Haftanın 7 Günü Hizmet
Enstruman çalmak doğru eğitmenle kolay bir iştir ve bu işin yaşı yoktur. Öğretmenlerimiz disiplinli fakat sizi sıkmayacak tekniklerle sizin enstruman hakimiyeti sağlamanızı enstrumanınızı sevmenizi sağlayarak dersleri öğrencinin enstrumanından beklentileri doğrusunda işlemektedir. Her yaşa yönelik dersler vermekteyiz. Tüm enstruman dersleri kişiye özel olarak yapılmanın yanı sıra grup derslerimizde bulunmaktadır. Ders Günlerini ve Ders Saatlerini öğrenciler kendileri seçmektedirler. Çalışma saatlerimiz Sabah 09:00 ile Akşam 22:00 arasındadır.Haftanın 7 günü hizmet vermekteyiz. Hobi amaçlı eğitim vermenin yanı sıra; armoni, teori ve duyma becerileri gibi konularda da öğrencinin isteği doğrultusunda dersler yapmaktadırlar. Derslerimiz, öğrencilerimize ihtiyacları olan tüm teknik ve teorik bilgiyi vermekle birlikte, onları sıkacak ve bıktıracak düzeyde ağır olmamaktadır. Derslere katılan öğrenciler isterlerse düzenlenen konser, etkinlik, gezi, festival gibi çalışmalarda görev alabilmektedir
Klasik Gitar Dersi Akustik Gitar Dersi Elektro Gitar Dersi Bas Gitar Dersi Flamenko Gitar Dersi Piyano Dersi Keman Dersi Çello Dersi Davul Dersi Yan Flüt Dersi Saksafon Dersi Trompet Dersi Klarnet Dersi Şan Dersi Bağlama Dersi Kanun Dersi Ud Dersi Kemençe Dersi Ney Dersi G.S.F ve Konservatuara Hazırlık Dersi Solfej Dersi Armoni Dersi
Erturgut Sanat Merkezi
Murat Erturgut
Telefon:
0232 368 88 08 0507 95 96 333
Adres:
1715 sokak no: 54/1 kat. 3 daire: 4 Zeydan İş Merkezi ( Akbank Sokağı, Emirgan Çaycısı Çaprazında, Karşıyaka Göz Dal Merkezi Üstü ) Karşıyaka / İzmir
ben şan dersi istiyorum ama fiyatları falan ne kadar ayrıca piyano dersi fiyatlarıda uygun mu
İzmir’in Tercih Edilen Piyano Kursları
Piyano eskiden zenginlik göstergesi olan bir müzik aletiymiş, eskiden dediğim öyle çoook eskiden değil hemen hemen 50 yıl öncesine kadar... Tabi ki ondan önceki zamanlarda daha da fazla bir zenginlik göstergesiymiş, hem eve piyano almak, hem de bütçe ayırıp piyano dersi alabilmek herkesin yapabileceği şeyler değilmiş, e durum böyle olunca insanlar daha hesaplı şeylere yönelmişler, mesela fakir piyanosu deyip gitar çalmaya başlamışlar.
Günümüzde de piyano gitardan, kemandan biraz daha pahalı bir müzik aleti fakat aralarındaki fiyat farkı da öyle abartı değil, artık zenginler için piyano çalmak değil evde dekor olarak kullanmak bir moda.
Şaka bir yana İzmir’de ve ülkemizde piyano kurslarının sayısı gayet yeterli, sanata, piyanoya ilgi duyan kişilerin de bütçelerini çok yormayacak zorlamayacak şekilde. Bu yazımda size İzmir’de piyano dersi alabileceğiniz, bütçenizi yormayacak, kaliteden de ödün vermeyecek, hem eğlenceli hem de eğitimi iyi piyano kurslarından bazılarını sıralayacağım.
Aşağıda ismi geçen piyano kurslarını arayıp derslerle ilgili daha fazla detaya ulaşmanız mümkün. Ayrıca benim piyanom yok önce piyano alayım daha sonra kursa yazılayım diye düşünenler aşağıda sıralanan tüm kurslar piyanolarını ders dışında da etüd yapmak için ücretsiz kullanma imkanı sunmaktadır.
Kaliteli bir yerden iyi bir piyano eğitimi almak istiyorum, çok pahalı olmasın, çok ucuz kötü bir yer kesinlikle olmasın, hem eğleneyim hem de piyano çalmayı öğreneyim diyorsanız aşağıdaki kursları arayıp bilgi almalısınız.
Eğer bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulabilirsiniz, eğer bir şeyi yapma konusunda istekli değilseniz yapmamak için de bir sürü bahane bulabilirsiniz. Piyano kursu almaya başlamadan önce kesinlikle kendinize sormanız gereken soru piyano çalma konusunda istekli olup, olmadığınızdır.
Yukarıdaki kurslarda gerçekten ilginiz ve yeteneğiniz olup olmadığını görmek ve akıl karışıklığınızı gidermek için ücretsiz piyano deneme dersleri yapılmaktadır, böylece geçici bir heves mi yoksa hayatınıza renk katacak uzun soluklu bir hobi mi görme konusunda size yardımcı olacaktır.