Şimdi Ara

İzmir KARAGÖL'e giden varmı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmire 30 km olan karagöle piknik vs. için giden varmı. 20 kişi gideceğiz. Piknik alanı seçmeye çalışıyoruz. Karagöl yada benzer yerler varmı tavsiye edeceğiniz. Gittiğimiz yerde mutlaka ahşap masalardan, su ve wc olması lazım. Bildiğiniz başka yerler varsa izmire yakın paylaşırsanız sevinirim.

Ayrıca kuzu çevirme yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda hazır pişmiş şekilde kuzu nerde bulabilirz. Karagölde kuyuda yapıyorlarmış. Acaba onlardan butun şekilde kuzuyu yada oglağı alsak nekadar mal olur.

• http://www.izmir.bel.tr/Menu.asp?menuID=374&MenuName=piknik%20alanlar%C4%B1

Gaziemir yakınlarında sarnıç piknik alanı var ormanın içinde. Yine sarnıçta başka bir piknik alanı var ormanın içinde gölet var. Falan mekan süper ve pek bilinmze nezih bir yer. Fakat şöyle kötü bi durum var ki oralarda herhangi bir kuzu çevirme tesisi yok.
    Ayrıca Gaziemir torbalı yolu üzerinde bir yer daha var: Efeoğlu biraz daha lüks bir yer bildiğim kadarıyla.
    Sitesi bile varmış hatta:
    http://efeoglupiknik.com/index.html
    Ama siz restaurant tarzı bir piknik alanı arıyosanız buralar size göre değil.

• Karagöl çok güzeldir.Bahsettiğin özelliklerin hepsi var.

İstersen melez deltası var, orasıda güzel.
  • ben melezle karagölün arasında kalıyorum yani tam ortada oturuyorum ikisinde gidebilirsiniz ikiside güzel mekanlar ama bence meleze gidin...sahil havasında alırsınız hem...ama oturcak masa bulurmusunuz bugün bilemem
  • karagöl daha iyi bence. kuyularda kuzu pişirme falan kulağa hoş geliyor. bizde çıkacaktık bir kaç kere de bizimkiler yoldan korktukları için aşağıda kalan piknik alanına kadar çıkabildik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.