Şimdi Ara

İzmir İngilizce Kursu Önerisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
33.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İzmirli kardeşlerim, canlarım, Birtanelerim, gözümün nurları size tavsiye yanınızda 1 tane daha arkadaş bulup özel ders almanızdır. yurt içi - yurtdışı çok yer dolaştım başka birşey tavsiye etmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 29 Şubat 2020; 12:56:24 >
  • Merhaba. İzmir'de iyi bir İngilizce kursundan 3 kur satın aldım. Birini bitirdim 2 kur hakkım kaldı ama şehir değişikliği sebebiyle devam edemicem.

    Kurs öğretmenleri, sertifika geçerliliği, speaking club aktiviteleri çok iyi. Haftada 3 gün speaking club var artı 2 gün ders.

    İlgilenenlere yarı fiyatına devredebilirim. Devir işlemi tamamen yasal yapılıyor gidip imza vs atıyoruz ve siz uygun olan seviyeyi ders saatlerini vs seçip müsait olduğunuz zaman başlıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perfect Englısh

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • olayı tamamen sanal boyuta geçirip dersleri bu zor zamanlarda ingilizce uzem kanalına geçirdiler. speaking dersleride dahil tüm dersler online verilioyr. aynı sınıfta olduğu gibi hocaya soru sormak anlık cevap amak dahi mümkün. gerçekten eğitime yeniliçi hareketleri olması beni çok mutlu ediyor :))
  • bu karantina her şeyi etkiledi. kursa gidicektim c1 c2'ye diktim gözümü ama pandemi kapılarımı kapadı. online takılmaktan başka çarem kalmadı chat programarından da istediğim reaksiyonu asla alamıyorum. oyunlardan bile daha çok reaksiyon alıyorum İngilizce uzem var şimdi ona başladım utku hocamın şeklini komik bulsam da ilgim dağılmadan pratik yapıyorum. bence süreci güzel yönetiyorum.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsy07 -- 7 Mayıs 2020; 21:8:29 >
  • tatlikiz.7000 T kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz sitelerden faydalanabilirsiniz. Youtube binlerce ücretsiz sitelerden ders anlatımları var. Paranızı harcamayın. Kendinizi geliştirin hem de bedava
  • OYDEM DİL OKULLARI olarak sizlere En güzel ve En faydalı eğitimi verebilmek için elimizden geleni yaptığımıza ve yapacağımıza söz veriyoruz.www.oydem.com.tr
  • Bir kaç forum gezerken özellikle yabancıl dil öğrenmede başlık açıldığını bir merak oldugunu gördüm ve bende deneyimimi paylaşmak istedim. Açık konuşmak gerekirse Türkiye'de yabancı dil öğrenmenin mümkün olmadığını düşünenlerdendim ama tahmin edersiniz ki yurt dışın da gidip dil öğreneyim demek oldukça pahalı bir durum. Bu sebeple nasıl yapsam diye düşünürken yurt dışı eğitim programlarından başlayarak bir araştırma içine girdim. Oradan oraya oradan oraya derken kendimi akademik batı dillerinde buldum çünkü yurtdışı eğitimlerini anlaşmalı dil kurslarında değil kendilerine ait Londra'daki okullarında veriyorlar ve aracı firma olmadığı için ücretleri de hayli uygun. Üstelik eğitim metodları da farklı yani yıllardır duyduğumuz a1 a2 şeklinde değil amaca yönelik hem iş hayatında hem akademik anlamda hem de günlük hayatta rahatça kullanabileceğimiz bir eğitim. Kursa kayıt olmaya karar verdim ve yaz döneminde başlayacağım bir aksilik çıkmazsa. Eğitim aldığımda tekrar güncellerim.




  • İçeriye 10 15 tane farklı öğrenme yeteneği olan insanı alıp başına kenyalı bangladeşli öğretmenlikle alakası dahi olmayan çakma native öğretmen ya da öğretmenlik belgesi bile olmayan bilmem hangi okulun bilmem ne bölümünden yeni mezun olmuş bir kızcağızı koyan kurslara yıllarca devam ettim ve gram bilgi alamadan tonla para döktüm.Kur sonunda 2 tane ingilizce jeliöeyi biraraya getirip cümke kuramayan bana B2 sin diyerek belge verdiler.Kardeşim karşıyaka bahçelievlerde butik bir kurstan ders alıyor,derse sadece 2 kişi olarak giriyorlar ve eğlenceli şekilde ders işliyor.Size tavsiyem böyle kurslara devam edin ,fiyat olarak daha uygun bile oluyor.Heryerde vardır böyle kurslardan bulun bitanesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 72 ulkede faaliyet gosteren, 142 yillik, Alman kokenli ve sadece ana dili ingilizce olan native ogretmenler ile calisan Berlitz'in online grup derslerini veya sadece konusma pratigi yapacagim diyorsaniz 7/24 konusma dersleri acilan online ingilizce kursunu incelemenizi oneririz.

    https://berlitz-istanbul.com/

    https://berlitz-istanbul.com/online-ingilizce-kursu/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Gecen yil katu den bogazicine gecis icin hazirlik eğitimi almak icin kurs arastirirken akademik bati dilleriyle tanıştım gittigim her kurs beni kur egitimine dahil etmek istedi. Akademik bati dillerinde birebir ozel dersle sadece sınava yönelik bir calisma yaptik hocamla. Ozellikle essay noktasında büyük ilerleme kaydettim.
  • ege üniversitesi gıda mühendisliği bölümünü okuyan bir arkadaşım vardı. bölümünün ingilizce olması dolayısıyla ingilizcesine hep çok güveniyordu. daha önceden öğrencisi olduğum akademik batı dillerinden aldığım ingilizceme de ben güveniyordum. karşılıklı ingilizce trivia oynarken duellolarda hep yendiğim için o da ingilizcesini ilerletmek adına o da kaydoldu :D
  • kesinlikle tavsiyem İngiliz Kültür Dil Kursları olur. memnuniyet çok göreceli bir kavramdır tabi ki.Memnun olmayanlar da olmuş olabilir. bizim aileden en az 7-8 kişi bu kursun çeşitli şubelerine gitti eğitim almak için ve hepimiz gayet memnun kaldık. daha önce 2-3 tane dil kursunda eğitimim yarım kalmıştı. fakat İngiliz Kültürden gayet memnun kaldım.
  • Günümüz eğitim sisteminin bilincinde bir anneyseniz çocuğunuzun büyüyünce iyi bir yere gelebilmesi için çok erken yaşlarda kişisel gelişimi adına uğraş vermeniz gerekir. Eğitimci bir anne olarak ben sıkı bir araştırma, danışma ve referanslarla kızımın gelişimine yabancı dil ve müzik eğtimi ile başladım. 2 yılda inanılmaz bir yol katettik. İngilizce eğitimi için Akademik Batı Dilleri'ni keman kursu içinse özel dersi tercih ettik. Dil eğitiminde her yaş ve her seviye grubunun alanında uzman hocalarıyla, kendilerine has müfredat ve kapsamlı yayınlarıyla kaliteli ve kurumsal bir yapılanmaya dahil olduk. Dil eğitimi ile 10 yaşındaki kızım kendine nitelik katarken eş zamanlı olarak yürüttüğümüz keman dersimiz ise ruhunu okşuyor. Naçizane kanaatim dingin ,nitelikli ve farkındalık yaratacak bireyler yetiştirmek istiyorsanız eğitime erken yaşlarda ve doğru yerlerde başlanması gerektiği..
  • Merhaba, English Ninjas'ı deneyebilirsin. Fiziken bir kursa gitmektense online olarak özel derslere katılmak büyük rahatlık. Ana dili İngilizce olan eğitmenlerle birebir İngilizce eğitimi veriyor. Konuşurken öğreniyorsun, aynı yurt dışına gidince mecburi olarak İngilizce konuştuğunda daha hızlı İngilizce öğrendiğin gerçeği gibi. Dile sürekli maruz kalmak önemli, düzenli pratik önemli. Eğitmenlerle konu çalışmaları da yapabilirsin. web sitesi: https://englishninjas.com/ 

    Web sitesinde örnek ders videoları da var, izlemeni tavsiye ederim. Ders işleyişi hakkında fikir verecektir.

    Bu linkten kayıt olarak normalde sunduklarından daha uzun süre ücretsiz deneme yapabilirsin: http://landing.englishninjas.com/forum/ 

    Bol şanslar!
  • WİMBLEDON YABANCI DİL OKULU

    Kurslara gram güveni olmayan biri olarak bir şeyler anlatmak istiyorum. Hiç İngilizce altyapım yoktu eğitim almak zorundaydım ama kurslara güvenmiyordum. Arkadaşlarım özellikle markanın tanılılırlığından dolayı(İngiliz Kültür, Amerikan Kültür vs.) başka yerlere gittiler kayıt yaptırdılar. Benim gözümde tüm kurslar ticarethane olduğu için ve biraz da şikayetvara yorumlara baktığım için ben gitmedim. 3 arkadaşım da A1 den başladı. 8 ay eğitim alıp B1 i bitirdiler. Ben dil kursu araştırmalarıma devam ederken Wimbledon Yabancı Dil Okulunu gördüm. İsmini hiç duymadım ama belki farklıdır diye araştırdım sonra görüşmeye gittim. Seviyem Startup dedikleri seviye çıktı. Diğer kurslardan mezun olan arkadaşımın bir tanesi ben de belki ilerletirim düşüncesiyle benimle geldi merak etti. Onun da seviyesine baktılar. Seviyesi A1+ çıktı . Ve daha kurstan mezun olalı 2 ay olmuştu. Seviyeyi konuşma üzerine yapıyorlar. Yani ben de arkadaşım da çok şaşırdık. Arkadaşım nasıl olduğunu bilmiyorum ama içeride ekranda yansıtılan sorulara baya cevap veremedim ama B1 den mezun oldun demişlerdi falan dedi.Verdiği paraya da zamana da acıdı yani. Zaten öğrenci yorumlarına falan da baktıktan sonra kaydımı yaptırdım. Başlangıçta nasıl ilgililerse eğitimim boyunca bu ilgi devam etti. Hatta bir ara iki derse giremedim. Hemen beni arayıp müsaitliğime göre telafi ayarladılar. Birebir şekilde aldım ve bu bir kere falan olmadı vizelerim olduğunda,sağlık problemim olduğunda vs hep telafi ayarladılar. Derslerden geri bırakmadılar. Seviye geçiş sınavlarından önce habersiz sınav falan yapıyorlar. Ölçekler var. Mesela haberli habersiz sınavlar ödevler falan. Bunların tek tek değerlendirmesi sonucu sınava alıyorlar. Yani baya tatmin edici geldi bana.Kitapları da orijinal. Diğer kursların yorumlarına baktığımda eğitmenlerin falan toplanıp kitap yazdıklarını belirtmişler. Pearson yayınlarını kullanıyorlar bir de verdikleri bir kod var. Ödevlerimi ya da alıştırma çözmek istediğimde tabletten telefondan bilgisayarımdan yapabiliyorum.

    Cuma günleri aktivitelere katılıyordum ve eğitimim bitse dahi ömür boyu şubelerinin bulunduğu her yerde ücretsiz katılabileceğimi söylediler. İngiltere'de şubeleri var. Belirli bir seviyeden sonra daha uygun ücretlerle eğer istersem İngiltere'deki şubelerinde de eğitim alabileceğimi belirttiler.

    Yani araştırmalarım sonucunda arkadaşlarımın da gittikleri yerleri baz alarak eğitim anlamında da fiyat anlamında da beni tatmin eden kurum burası oldu. Eğitim kalitesini de çok beğendim.Korktuğum gibi olayı ticari yönden ele almayan bir yer. Özellikle öğretmen tercihleri ile bir numara. Gökçe hocama buradan saygılarımı sevgilerimi teşekkürlerimi iletiyorum. Yöneticisinden öğretmenine derdimi anlatabileceğim ve çözüm bulabildiğim bir kurum oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Eğer isterseniz yorumlarına bakabilirsiniz bakmak isteyen arkadaşlar için buraya bağlantıyı bırakıyorum. https://www.google.com.tr/search?client=safari&hl=tr-tr&output=search&q=Wimbledon+Language+Academy&ludocid=6035585631439950361&lsig=AB86z5U8XkNYpcKLCcm4zasphaUE&kgs=7c27d7cc000ef2fe&shndl=-1&source=sh/x/kp/local&entrypoint=sh/x/kp/local





  • Hazırlık okumuş birisi olarak sınıf ortamında çok bir şey öğrenemedim. Hele ki çekingen biriyseniz sınıf ortamında çok fazla speaking yapma imkanınız olmuyor. Nitekim konuşacağınız şeyi de hazırlanıp konuştuğunuz için spontane bir şekilde cümle kurmayı fazla öğrenemiyorsun.


    Hazırlıktan mezun olduktan sonra bunu aşabilmek için birebir online İngilizce platformlarına yöneldim. Fiyatları native olmadıkları için daha uygun geldi. ilk etapta çok iyi İngilizce konuşamayabileceklerini düşünmüştüm ancak sonradan patır patır konuştuklarını görünce rahatladım.


    Sırbistan'lı bir hocamla güle oynaya derslerimizi yapıyoruz. kendisi müzik yapıyormuş ve genelde müzik, oyun ve Türkiye Sırbistan farkları hakkında konuşuyoruz. çok dara düştüğümüz zaman materyalleri açıp oradan konuşacak bir şeyler buluyoruz.


    çok hissedilir olmadığı için pek geliştiğimi düşünemiyorum ama daha kolay cümle kurabildiğim aşikar.

    |
    |
    Okan3358 bu mesajı paylaştı




  • Vay canına 1 mesajı olan sonrasında da hiç mesajı olmayan yazarlar dil kursu önermişler :D Nasıl bir pazarlama taktiği ama sayın dil kursları. Sizi elememe yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.