< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 29 Şubat 2020; 12:56:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 29 Şubat 2020; 12:56:24 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsy07 -- 7 Mayıs 2020; 21:8:29 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
WİMBLEDON YABANCI DİL OKULU Kurslara gram güveni olmayan biri olarak bir şeyler anlatmak istiyorum. Hiç İngilizce altyapım yoktu eğitim almak zorundaydım ama kurslara güvenmiyordum. Arkadaşlarım özellikle markanın tanılılırlığından dolayı(İngiliz Kültür, Amerikan Kültür vs.) başka yerlere gittiler kayıt yaptırdılar. Benim gözümde tüm kurslar ticarethane olduğu için ve biraz da şikayetvara yorumlara baktığım için ben gitmedim. 3 arkadaşım da A1 den başladı. 8 ay eğitim alıp B1 i bitirdiler. Ben dil kursu araştırmalarıma devam ederken Wimbledon Yabancı Dil Okulunu gördüm. İsmini hiç duymadım ama belki farklıdır diye araştırdım sonra görüşmeye gittim. Seviyem Startup dedikleri seviye çıktı. Diğer kurslardan mezun olan arkadaşımın bir tanesi ben de belki ilerletirim düşüncesiyle benimle geldi merak etti. Onun da seviyesine baktılar. Seviyesi A1+ çıktı . Ve daha kurstan mezun olalı 2 ay olmuştu. Seviyeyi konuşma üzerine yapıyorlar. Yani ben de arkadaşım da çok şaşırdık. Arkadaşım nasıl olduğunu bilmiyorum ama içeride ekranda yansıtılan sorulara baya cevap veremedim ama B1 den mezun oldun demişlerdi falan dedi.Verdiği paraya da zamana da acıdı yani. Zaten öğrenci yorumlarına falan da baktıktan sonra kaydımı yaptırdım. Başlangıçta nasıl ilgililerse eğitimim boyunca bu ilgi devam etti. Hatta bir ara iki derse giremedim. Hemen beni arayıp müsaitliğime göre telafi ayarladılar. Birebir şekilde aldım ve bu bir kere falan olmadı vizelerim olduğunda,sağlık problemim olduğunda vs hep telafi ayarladılar. Derslerden geri bırakmadılar. Seviye geçiş sınavlarından önce habersiz sınav falan yapıyorlar. Ölçekler var. Mesela haberli habersiz sınavlar ödevler falan. Bunların tek tek değerlendirmesi sonucu sınava alıyorlar. Yani baya tatmin edici geldi bana.Kitapları da orijinal. Diğer kursların yorumlarına baktığımda eğitmenlerin falan toplanıp kitap yazdıklarını belirtmişler. Pearson yayınlarını kullanıyorlar bir de verdikleri bir kod var. Ödevlerimi ya da alıştırma çözmek istediğimde tabletten telefondan bilgisayarımdan yapabiliyorum. Cuma günleri aktivitelere katılıyordum ve eğitimim bitse dahi ömür boyu şubelerinin bulunduğu her yerde ücretsiz katılabileceğimi söylediler. İngiltere'de şubeleri var. Belirli bir seviyeden sonra daha uygun ücretlerle eğer istersem İngiltere'deki şubelerinde de eğitim alabileceğimi belirttiler. Yani araştırmalarım sonucunda arkadaşlarımın da gittikleri yerleri baz alarak eğitim anlamında da fiyat anlamında da beni tatmin eden kurum burası oldu. Eğitim kalitesini de çok beğendim.Korktuğum gibi olayı ticari yönden ele almayan bir yer. Özellikle öğretmen tercihleri ile bir numara. Gökçe hocama buradan saygılarımı sevgilerimi teşekkürlerimi iletiyorum. Yöneticisinden öğretmenine derdimi anlatabileceğim ve çözüm bulabildiğim bir kurum oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Eğer isterseniz yorumlarına bakabilirsiniz bakmak isteyen arkadaşlar için buraya bağlantıyı bırakıyorum. https://www.google.com.tr/search?client=safari&hl=tr-tr&output=search&q=Wimbledon+Language+Academy&ludocid=6035585631439950361&lsig=AB86z5U8XkNYpcKLCcm4zasphaUE&kgs=7c27d7cc000ef2fe&shndl=-1&source=sh/x/kp/local&entrypoint=sh/x/kp/local |
Hazırlık okumuş birisi olarak sınıf ortamında çok bir şey öğrenemedim. Hele ki çekingen biriyseniz sınıf ortamında çok fazla speaking yapma imkanınız olmuyor. Nitekim konuşacağınız şeyi de hazırlanıp konuştuğunuz için spontane bir şekilde cümle kurmayı fazla öğrenemiyorsun. Hazırlıktan mezun olduktan sonra bunu aşabilmek için birebir online İngilizce platformlarına yöneldim. Fiyatları native olmadıkları için daha uygun geldi. ilk etapta çok iyi İngilizce konuşamayabileceklerini düşünmüştüm ancak sonradan patır patır konuştuklarını görünce rahatladım. Sırbistan'lı bir hocamla güle oynaya derslerimizi yapıyoruz. kendisi müzik yapıyormuş ve genelde müzik, oyun ve Türkiye Sırbistan farkları hakkında konuşuyoruz. çok dara düştüğümüz zaman materyalleri açıp oradan konuşacak bir şeyler buluyoruz. çok hissedilir olmadığı için pek geliştiğimi düşünemiyorum ama daha kolay cümle kurabildiğim aşikar. |
|