Şimdi Ara

İzmir için kombi ( yoğuşmalı şart mı? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İzmir ili nispeten biraz daha serin olan Aliağa ilçesi ( 1-2-3 derece oynar genelde ) için Brüt 140 ama tahminen 122 m2 ev için kombi almam lazım. Ev bu yıl yapıldı ve yalıtımı gayet iyi. Kuzey-doğu cepheli. Böyle bir ev için hangi marka ve hangi modeli önerirsiniz?

Viesmann vitodens 50 t modelini 2500 + 150 proje parası isteyen bir firma ile görüştüm. Sizce bu model ve ücret uygun mu? Montaj ve dolap dahil.

• yoğuşmalı kombi bütçe meselesi,izmirdesiniz ve yalıtım var petek metrajını da kısa tutmazsanız kış mevsimi boyunca yoğuşmadan verim alırsınız
    yalnız kombi tercihiniz yanlış vitodens 50t 3eşanjörlü yarım yoğuşmalı kombidir bu kombi 1750lira civarında satılır
    bence premix yoğ kombi alın:eca confeo premix,baymak duo tec,bosch condens 2500w,buderus gb62
    viessmann istiyorsanız vitodens 50w öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

yoğuşmalı kombi bütçe meselesi,izmirdesiniz ve yalıtım var petek metrajını da kısa tutmazsanız kış mevsimi boyunca yoğuşmadan verim alırsınız
    yalnız kombi tercihiniz yanlış vitodens 50t 3eşanjörlü yarım yoğuşmalı kombidir bu kombi 1750lira civarında satılır
    bence premix yoğ kombi alın:eca confeo premix,baymak duo tec,bosch condens 2500w,buderus gb62
    viessmann istiyorsanız vitodens 50w öneririm

Çok teşekkürler. Ben 50 t ve 50w modelini aynı sanmıştım siz açıklayana kadar.

Fakat şöyle bir durum var ki siz bile 4-5 model önermişsiniz. Açıkçası bana daha net ve bütçe dostu öneriniz olsa hangisini önerirdiniz? En fazla 2 öneri olsun lütfen :) Şimdiden teşekkürler.
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    tasarruflu ısınmada kombi en son sıradadır evin yalıtımı,tesisat kalitesi ve petek metrajı daha önemli kombi daha sonra gelir
    yazdığım cihazların hepsini öneririm bir de servis durumu da önemli aliağa da eca,baymak ve ısısan servislerinin olduğunu varsayıyorum
    kombinin yanında kombiye uyumlu oda termostatı ve kombiye yakın peteklerde ile mutfakta kaliteli termostatik vanalar kullanmanızı öneririm:danfoss ra 2000
    vitodens 50t kesinlikle almayın yarım yoğuşmalı kombiler tam yoğuşma yapamaz, premix teknolojili tam yoğuşmalı kombiler en iyi cihazlardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.