Şimdi Ara

İZMİR İÇİ SATILIK CİLLOP GİBİ 3DS..235 LİRA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KISKANANLAR ÇATLASIN...İZMİRDEN 3DS ARAYAN VARSA TEMİZ SORUNSUZ SİYAH PAL CİHAZ NORMAL DS OYUNLARIDA OYNANABİLİR....ORJİNAL ŞARJI 1300 MA DEN 2000MA E YÜKSELTİLMİŞ PİLİ İLE........NOT:TÜM KENTİ DOLAŞIR EN İYİ CİHAZLARI ALIRIM KENDİME ALIRIM..BU SEBEPLE VERDİĞİM TÜM CİHAZLAR SIFIR HATADIR SORUNSUZDUR.....BENDEN ALIŞVERİŞ YAPAN KİMSE PİŞMAN OLMAZ......BUNU ÖN YARGILARI KIRMAK İÇİN YAZIYORUM...CİHAZ FORUMDAN ALINMIŞTIR...ÖZELLİKLEDE BU FORUMDA SATACAĞIM...İSTENİRSE GHOST RECON 3DS OYUNU 37 TL DİR...NİNTENDOGS OYUNU 12 TL DİR DS....İÇİNDE NİNTENDO SİTESİNDEN YÜKLENMİŞ RESİDENT EVİL VE RAYMAN DEMOSU VARDIR..RESİM ÖNCEKİ ARKADAŞÇA ÇEKİLMİŞTİR CİHAZINDIR BEN CİHAZI KULLANMADIM...DÜZGÜNCE CİHAZINI VEREN BİZLERİN KEYFİ ÖNYARGIYLA İLANLARI SİLDİRİLMEZSE SEVİNİRİM....BİZ DÜRÜSTÇE PARAMIZLA ALDIĞIMIZ SORUNSUZ CİHAZIMIZI SATIYORUZ DENEYEREK İZMİR İÇİ SATIYORUZ LÜTFEN SAYGI DUYUN..BU İLANLARI TEKRAR TEKRAR YAZMAK ZOR..İŞİNE YARAYAN ALSIN YADA SATILMASIN PARAYA İHTİYACIM YOK ....FAZLA O KADAR..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 6 Aralık 2012; 1:48:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Çok güzel fiyat ve Resimlerden anlaşılacağı üzere tertemiz. Nakit bulursam alabilirim . Takiptedeyim. Şehir dışına kargo var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi

Çok güzel fiyat ve Resimlerden anlaşılacağı üzere tertemiz. Nakit bulursam alabilirim . Takiptedeyim. Şehir dışına kargo var mı ?

ELDEN SOUTH PARK..ONCA MUHABBETTEN SONRA SADECE ELDEN

• Tamam hocam,Hayırlı satışlar
  • şu edevatı çankaya bit pazarında satsam bu kadar derdim olmazdı..dükkan dükkan dolaşırdım..herkes manalı bakar ama kimse bir şey demezdi... if]yine onay bekliyor yazıyor...e baba ben ne yapayım artık aynen bu yolda devam edin...lazım olan pm atsın şikayetlerden başım dönüyor artık..ben derdimi anlattım ya bu da yeter satış matış olmasada olur bedava almadık ya...kalın sağlıcakla...aynen devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 6 Aralık 2012; 1:46:09 >

• boşver sen bana hediye et kapansın bu ilan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SATILDI.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.