Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.897
Cevap
41
Favori
98.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bölgelerde altyapı çalışmaları sonrası kutulama ve aktivasyon süreci tamamlanır. Mahalle genelinde kutulama tamamlandıktan sonra aktivasyon verilecektir. Mevcut aboneliğiniz varsa oim üzerinden dönüşüm talebi oluşturabilirsiniz.
  • Bornova İnönü mahallesi 735 sokağa ne zaman gelecek acaba???

  • a.sercan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, güncel koşullar değişebildiği için süreçler hakkında bilgi veremiyoruz.https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama sayfamızdan talebinizi iletebilirsiniz. Çalışma olması durumunda ekibimiz iletişime geçecektir.
  • Merhaba @TurkNetDestek


    İzmir Buca Adatepe Mahallesi 51.Sokakta 8 apartmana da apartman içi kutulamalar yapıldı. Kutulara sinyal geldi. Sinyal ölçümleri yapıldı. Fakat abonelik için sisteme işlenmesi kaldı bir tek. Zaten binamda hiçbir altyapı olmadığı için 2 aydır mağdurum. Şuan bile sadece sinyalin açıldığını sisteme entegresinin bile 1 hafta 10 gün süreceği yanıtı alıyorum. Twiterdan Cem Bey'e de ulaşmaya çalışıyorum. Şu durumda mağdur etmeyi bırakıp lütfen ilgili kişilere ulaşıp sistem aktivasyonunu gerçekleştiriniz.

  • can_kavas C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlanan aktivasyon sürelerinde farklılıklar olabiliyor. Bu nedenle size net bir tarih veremiyorum. Planlanan bölgelerde altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir.
  • Sizin kadar kötü bir firma görmedim ben daha geçeli 6-7 ay oluyor 3 zam yaptınız. Gigafiber getircez dediniz 3 ay geçti kabloları çektiniz bina kutularını çektiniz mahalledeki kutuları getirdiniz mahalledeki kutular başıboş sarkıyor yollarda bir kablolalama işlemi yapamıyorsunuz. İnternetim turkcelldeyken 79 mbps idi size geçtim sizdede 79 du kademeli olarak düşürdünüz 75 72 69 66 64 60 en sonunda 50mbps e düştü turkcell aynı kablo üzerinden şuan 100MBPS verebileceğini söylüyor siz daha müşteriyle iletişime geçmeyi bilmiyorsunuz destek sıfır

  • SahimAl S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat değişiklikleri genel olarak bizim de hiç sevmediğimiz bir konu. Ancak dünyada ve ülkemizde mevcut koşullar çok değişken. Bu durum bizim sektörümüzü de etkiliyor. GigaFiber çalışmaları mahalle genelinde yapılmaktadır. Ekipler her sokak için süreci tamamladıktan sonra aktivasyon verilmektedir. Hız sorunu için açılan bir destek kaydınız varsa numarasını paylaşmanızı rica ederim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Destek Numarası: 61306127 fiyatlar artıyor benim hızım düşüyor sizde maks 50 alabilirsiniz dicekseniz arkadaşınız gibi zahmet edip bakmayın destek olduğunuz yok burda kimseye isminizide TurkNetMuhabbet olarak değiştirin bence

  • SahimAl S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, detaylı kontrol sağlanması adına saha ekiplerine yönlendirme yapıldı. Gelişme olması halinde size bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    nasıl ekip bu yahu bir mesaja dönemiyor 3 hafta oldu içimiz şişti bekleye bekleye.Gelmeyecekse gigafiber söylesinler referanslarım bitince başka firmaya geçeyim oyuncak oldu bu iş yemişim gigafiberinini 295 gün oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 16 Şubat 2023; 13:52:12 >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için ekiplerimiz süre veremediklerini ilettiler. Gelişme olması durumunda sizin için açılan kayıt ile bize bilgi verilecek.
  • helll_599 kullanıcısına yanıt

    Eğer Buca'daysanız, ekipler Buca'dan çekildi. Hiçbir mahallede çalışma yapmıyorlar. Ne zaman geri gelirler kim bilir. 2024? Belki...

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    ne bilgisi yahu biz sormasak ne PM atıyorsunuz ne bilgilendirme mesajı yazıyorsunuz. Madem süre veremiyor ekiplerin 3 hafta neden bekletiyorsunuz yazın zamanında oyuncak mı bu iş anlaşıldı referanslar bitince başka firmaya geçmek lazım gigafiber falan hikaye.

  • turuncu_ kullanıcısına yanıt

    Buca da değilim bu konuya yorum yazmıştım ekiplerden bilgi alınca size döneceğim dedi 3 hafta bekledim belki geri döner diye en sonunda ben yazdım zaten umudum hiç yoktu bu konuda beni bilgilendirecek yada pm atacak diye 295 gün geçmiş ekipleri süre bilgisi veremiyor hala. Şaka gibi firma 250 TL yapınca fiyatı deli gibi yazıyorsunuz ama sağda solda yemişim bunların gigafiberini referanslar bitsin Süperonline yada TTNet e geri dönerim.Hiç işim gücüm yok 50 mbps internet' e 250 TL mi ödeyeceğim bakın işinize.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 16 Şubat 2023; 16:21:13 >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Ekiplerimiz net süre bilgisi henüz iletmediği için size dönüş sağlamadım, uzun süredir mevcutta yazışmalarımız bulunuyor. Takibini arka planda sağlıyoruz ancak net bilgi alamadığım için sizinle paylaşmadım. Sürecin uzadığının farkındayım ancak biz müdahalede bulunamıyoruz. Kaydınızla ilgili bir gelişme, net bir tarih vb. durum olması halinde sizi bilgilendireceğim.
  • Bayraklı Soğukkuyu mahallesi için planlanan bir altyapı çalışmasi var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç bir firma . Kablolar kutular çekildi ama bağlantı yok hala mahallemizde . Ne zaman gelir bilgi de yok 2-3 ay maximum demişlerdi kasım ayındayken, notebookumu verimli kullanamıyorum modem yüzünden , gigafiber gelicek diye de modemi değiştirmiyorum bir çıkmaza girdik bekliyoruz 😅

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • artungonul kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlı bölgeler proje ekiplerimiz tarafından belirlenmektedir. https://turk.net/gigafiber-istiyorum sayfamızdan adresiniz talep olarak iletebilirsiniz. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılacaktır. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • Merhaba, PM üzerinden tam adresi paylaşır mısınız?
  • Merhabalar İzmir Buca 290/7 sokak no 70 binamıza gigafiber geliyor diye mail geldi ancak hala bir gelişme olmadı. Aynı sokakdaki karşı binalarımıza hepsine turknet hattı çekildi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.