Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.413
Cevap
60
Favori
140.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
23 oy
Giriş
  • Sokağın ne alakası var konuyla, sıfırdan hizmet alıyorsan bir takım masrafı olur, girişte. Bunda anormal olan ne, onu anlamadım.

Ayrıca İzmir'de sokağa para atan görmedim; yemek artığı, mama, hayvan dışkısı, klozet, lavabo, şifonyer, 3 lü kanepe, yorgan yastık, ayna, harfiyat çuvalı atıyor.

Sosyal demokrat belediyemiz sayesinde, sokaklarımız misten pisten 10 numara.  

Sen fibere sahip olduğun için daha rahattan bakıyorsun konuya, adam 16 mb adsl alamıyor diyoruz. Ne anlatıyoruz, almayacağın bir hizmet için nedir bu hararet anlamadım.

Ha ben kurulum ödedim mi, ödemedim. 

Mahallenize özel kampanyası ile, 12 ay 349. Hepsi içinde. Niye içim güzel, ruhum güzel, fesatlık yapmıyorum.

Bu kafayla hiçbirinden şey değişmez.

Armudun sapı, üzümün çöpü.

Pek tuhaf yahni. 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    sana iyi günler hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam Erzene mahallesindeki apartmanların bazılarına kutu da takıldı bir 3 hafta oldu...bu hafta henüz apartmanı görme fırsatım olmadı..ama online işlemlerden baktığımda altyapı yok gözüküyor..ben esas evka3 mahallesindeki ikametim için bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 24 Mart 2026; 15:48:8 >

hocam arada adres girip alt yapı kontrol edin. bazen kurulum ücreti indirim kodu veriyor. mutlaka arada kontrol edin.

Selamlar,

Hala durum aynı, herhangi bir dönüş veya geri bildirim yapılmadı. Kutu apartmanın içinde yerde duruyor ve kablo apartmana sokulmuş ama bağlantı yapılmamış vaziyette bekliyor.

• Eleman gelmiş Türk Telekom da kurulum ücreti yok diyor. Kafalar jupiter. Matematikten de bir haber. 1000/1000 hızın Türk Telekom aylık fatura ödemesi ne kadar? Türknet ne kadar? Mazoşist herhalde. 18 ay taahhüt ile ilk 3 ay sonrası 15 ay boyunca kazık fahiş fatura ödemesi yapınca zevk alacak..
    Hem Türknet ile apartman da ilk kullanan olursan kurulum ücreti de kalmıyor neredeyse. Düzgün lise öğrenimi çok önemli. Matematik dersine devamsızlık yapmayın çocuklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TurkNetDestek Karabaglar vatan mahallesinde binamıza turknet kutusu konuldu, kablolamalar yapıldı ve üzerinden 6 ay geçti hala aktifleşmesini bekliyoruz. 6 aydır hersey hazır şekilde bekliyoruz, bizim bina gibi 2-3 bina hariç sokaktaki tüm binalar 3 ay önce gigafiber kullanmaya başladı bizim ne zaman aktif edilecek acaba?

• efem-35 kullanıcısına yanıt

hocam seni anlıyorum, ama adam fiber takmak için gerçekten en aşağıdan sana fiber kablo çekiyor, ekip geliyor gidiyor bu maliyete takılmazdım. ben eski türknetliyim (since 2017) gigafibere türknet vdslden geçmiştim. o yüzden bana kurulum ücreti vs yansıtılmadı. ha 1200 lira için 1000/1000 simetrik aramıyorum ben 1000/50 okeyim dersen o da tercih birşey diyemem.

arada bir hikaye anlatayım, x lira daha ucuz diye y sağlayıcısına giden bir akrabam oldu, kendisine vdsl ilk türknetle bağlantı sağlamıştım. bayramda sordu ya benim internet gitti bağlanmadı da vs vs. dedim iki ihtimalin var ya türknet ya ttnet dahası yok bu bölgede, diğerleri sadece kiralıyor, hizmet desen yok.

bölgemde süperonline da türknetle benzer şekilde yapılanma gerçekleştiriyor(bina arası atlayan kablo), 2 yıldır gelmeyen hatlar türknet bağlantı yapınca bir anda geldi, apartmanda tüm katlara kablo çekildi öyle gitmiş, apartmanda yönetim olsa, kardeş gel topla bunları hayırdır sen diyeceğim, müşterisi yok bir tane. bu arada apartmanda vodafone ve kablonet de var.

netekim, Türknet bu kadar büyük bir altyapıyı döşerken, modem ve kurulumdan gol yemesi evet bence de kötü. Bunun hakkında modem/router grubu gerçekten çalışsa eskisi gibi asus modem/routerler vs sağlayabilir. vantiva, zte, zyxelden öteye geçebilirler buna eminim.

birde şunu eleştirip öyle gideyim: abi özgür internet diyoruz, modem/routerlarda tuşa basacak yer kalmamış o biçim kapatılmış. default kullanıcıya gerek yok bu bölgede anlıyorum ama expert kullanıcıya bu muamele gerçekten tatsız.

vitessiz araç sürüyoruz o misal bir router var, hangi cihazın ne hız yapcağını limitleyemiyorsun. misafir ağı kuramıyorsun. şifreni değiştirsen 2.4 ve 5g saçmayalacak(kuruluma gelen ekip uyardı).

bu kadar eleştiriden sonra, umarım destek veren arkadaşlar kırılmaz, öneriler belli, çalışılması gereken konular belli.

• Jul1d3 kullanıcısına yanıt
    türk telekom fiber geldi kurulum ücreti almadı iki sene modem kirası almadı üstüne bölge indirimi yaptı bilip bilmeden konuşmayın ayrıca türknete kurulum ücreti için kafamda bir kuruş geçmiyor vede kurulummu türk telekomun döşediği kabloya parelel gelecek bir duvar delik açmayacak işini beş dakikada halledip 1200 tl kurulum mu alacak bir daha söylüyorum türk telekom twitterdan ordan burdan indirip bulup yine ucuz türk telekom fiber kullanırım

yaklaşık on senedir türk telekomdayım ilk adsl bağlattım anam ağladı aldığım hız 7 mbps onu bile alamıyordum modem günde üç dört kere rest yapıyordu arkadan vdsl geldi 75mbps hız alıyordum çünkü kutuyu eve yakın koymuşlardı daha sonra fiber geldi 100mbps internet kullanıyorum hergün pubg oynuyorum hiç pingim yükselmedi ..
    geçen türk telekomdan bayan aradı ben dedim paketler yüksek gelirse yani taahüt bitiminde türknet apt kutu koymuş sinyal bekliyoruz ona geçerim dedim bana şöyle dedi türknete geçersen eğer memnun kalmazsan bize dönersen 1600 tl kurulum artı 75tl modem parası ödersin dedi tamam dedim başladım türkneti araştırmaya ne göreyim gigafiber kurulumuna 1200 tl kurulum ayrıca verilen modemlerden memnun olmayanlar olduğu kendi aldığı peki türknete geçtim 1000mbps internet aldım peki ping kaç beni ping ilgilendiriyor ben hergün pubg oynuyorum ping yükselirse ben ne yapıyım gigafiberden memnun olanda var olmayanda

• efem-35 kullanıcısına yanıt

pubgde pingi kontrol etmedim, karşıyaka ve bayraklıdan süperonline ile bağlanan arkadaşlar csde 55 ping ben 45 ping oynuyordum.

modem işi bağımlılık mecburi değil, şifresi gizli değil türknette, şimdi bakıyorum router mı alsam diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Major Meto -- 26 Mart 2026; 0:38:3 >

hocam 20 ping için ne yapıyorsun? 35-49 arası seyrediyor pubg bende baktım şimdi

eğer türknet bunu veremezse hayatta sokmam eve
    İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 26 Mart 2026; 1:41:39 >
  • Major Meto kullanıcısına yanıt
    ben tp link istemiştim wifi6 tplink ax1800 taktılar hiç sorun yaşamadım

• Uzun yıllar sonra birilerini kablo çekerken görünce duygulandım 😂 Yeleklerinde Onnet gibi birşey yazıyordu sordum Turknet gigafiber dediler hala inanamıyorum.Teyit edebilir miyiz Dicle mahallesi için ?

Orijinalden alıntı: Antiviral3575

@TurkNetDestek Karabaglar vatan mahallesinde binamıza turknet kutusu konuldu, kablolamalar yapıldı ve üzerinden 6 ay geçti hala aktifleşmesini bekliyoruz. 6 aydır hersey hazır şekilde bekliyoruz, bizim bina gibi 2-3 bina hariç sokaktaki tüm binalar 3 ay önce gigafiber kullanmaya başladı bizim ne zaman aktif edilecek acaba?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.