Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.161
Cevap
50
Favori
124.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karabağlar Bahar mahallesinde apartmanıma gigafiber kutusu ve kablo takıldı fakat 2-2.5 ay geçmesine rağmen hala aktif edilmedi. Acaba bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısıyla bu cumartesi günü turknet kuruluma gelecek bu router hazırladım evin her yerine 1000 mb hız ulaştırcam İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• nevrans kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam. gercekten o paraları bunlara verdiyseniz keşke güncel wifi 7 destekleyen bir router alsaydınız. Tabiki siz daha iyi bilirsiniz. Hatta sfp girişli bir cihaz alıp ont cihazından kurtulup direk tek router kullanırdım. Hem ping düşerdi Hemde hızınız yükselirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzdeger -- 3 Ekim 2025; 0:55:48 >

İzmir Karabağlar General Kazım Özalp Mahallesinde gigafiber çalışması var mı? bazı sokaklarında binaların dışından fiber hat çekilip apartman içine kablolar bırakılmış henüz kutuları yok bu mahallede çalışmanız varsa 46/11 - 46/21 - 46/22 sokakta plan dahilinde midir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soner23 -- 3 Ekim 2025; 17:13:22 >

Merhaba Hocam egerki bir mahallede calısma baz alındıysa sokak , cadde kople kapsar fakat bir sıralamaya gore giderler illaki sizin sokagada gelirler.

• Arkadaşlar turknet bağlandı tplınk router wıfı hızım 926 / 932 Test yaptığım telefon honor magıc 7 pro İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 5 Ekim 2025; 0:35:57 >

• Ben de başvurdum bakalım superonline iptal edip geçeceğim bakalım nasıl performans alacağım. İzmir akın simav mahallesindeyim 1 haftada her şeyi hallettiler.

Bilgilendirme için teşekkürler hocam ben birazda firma türknet mi onu doğrulamak istiyorum henüz kutular bırakılmamış hangi firma belli değil ama kablolama binaların dışından yapılmış ondan türkent diye tahmin ediyorum.

son zamanlarda türk telekom da bina dışı kablolama yapıyor. kablolar genel olarak siyah ise kalın veya ince kablolar , muhtemelen türknettir. kabloların üstünde türknet yazar. türk telekomun kalın kabloları genelde turuncu olur. ince kabloları gri renk olur. ordan anlayabilirsiniz.

Türk telekom fiber kablosu onlar yavaş yavaş tüm apartmanlara koymaya başladılar, bende generalkazımöźalp mh oturuyorum 47/4

Merhaba Hocam

İnce gri renk üstünde yazı yoktu Türk Telekom kablolarını bende turuncu diye biliyorum gri renk kullandığı ve bina dışından kablolamayı ilk sizden öğrenmiş oldum bilgilendirme için teşekkürler.

Evet 47/4 ile 46/16 sokağın kesiştiği yerde gördüm ilk sonra 46/19 46/20 de gördüm Türknet diye sevinmiştim Türk Telekom'da bina dışı ve kablolama yapıyor muş @yavuzdeger bilgisini paylaşmış hayırlısı olsun bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soner23 -- 6 Ekim 2025; 12:9:8 >
  • soner23 kullanıcısına yanıt

Az sabredicez bende sol'un fiberini çektirdim binamıza ama rezalet sol fiber ve sadece bizim mahallede bende var fiber İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası 

Hocam cayma bedeli ödemeden kapattırdım zaten kurtuldum türk telekom fiber geliyor sonunda, ve türknet çalışmalara başlamış İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası 

Forumdaş veya komşum eminmisin sadece sizde olduğuna 3 senedir sol bizim binada da var İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası ben bulaşmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 7 Ekim 2025; 10:58:43 >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.