Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.011
Cevap
45
Favori
111.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: the3536

@yavuzdeger @ErkanKalkan Arkadaşlar merhabalar bu fiber getirme işi sanıldığı kadar kolay değil bende kolay işlemler sanıyordum ama öýle kolay değil method'lar araçılığı ile kablolama ve fiber ince uçlar gönderir bunlar yer altından gittiği için kanal kanal aşılarak yapılıyor buda baya bir zahmetli bir iş oluyor eğer birde kazılı yerler yok ise daha çok sıkıntılı iş kapının önünde rogar kapağı varsa bile o bile yetmiyor fiber için ordan kablo çekimi yapılıcak sonra kanallar'dan geçicek en önemlisi ise devreler değişicek sonra fiber uçlar devreye girecek yani 1 2 haftalık işler değil, ben 3 ay bekledim fiber'i çektirmek için benim kapımım önünde olmasına rağmen ve baz istasyonu'na fiber gitmesine rağmen 3 ay bekledim ekipler yeni'den kablo çektiler az sabırlı olucaz başka yapıcamız bir şey yok.

Merhaba Hocam Kazı işlemleri zaten Türknette yok @yavuzdeger arkadasın dedigi sekilde örümcek agı sekilde ilerliyor mahalle mahalle ilerleyerek cok kısa zamanda alt yapısını getirmek , fakat kazi işlemleri TürkTelekom Süperonline gibi firmalar yapıyor belediye izin sürecleri vs uzayabiliyo Bizim derdimiz Türknet icin gecerli oda bizim mahalle için sürec Haziran ayında baslıyacak insallah.

• yavuzdeger Y kullanıcısına yanıt

Ozaman protokol yapıcaklar sizinle 1 kişi bile imzalasa yetiyor binaya ofdk koyulacak sonra kablo çekilip dairelere verilecek ardın'da ofkd kutusundan sinyal verilip aktifleşecek ama sizin sürekli baskı yapmanız gerekiyor yoksa ellerini bile kıpırdatmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErkanKalkan kullanıcısına yanıt

İnşallah dedikleri gibi başlarlar altyapı için bizde binamıza sol fiber bağlattık 2025 içerisinde'de türk telekom fiberi getirecekmiş binamıza

• @TurkNetDestek Merhaba Türknet. Uzun süredir müşterinizim. Apartmana gigafiber kutusu geldi fakat yaklaşık 2 aydır ne gelen var ne giden var. Kutu duruyor kablosu sarkık bir şekilde, yarım bırakılmış gibi. Bunun durumunu öğrenebilir miyim? Çünkü aradığımda bu konu ile bilgi olmadığı söyleniliyor sadece?

• cemyilmazx C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adres ve iletişim bilgilerinizi konu linki ile birlikte PM üzerinden bizimle paylaşabilir misiniz? Kontrol edeceğiz.
  • Karabağlar / Bozyaka mahallemize gelerek tüm sokaklara Türknet drop kablo döşediler ama şuan için herhangi bir aksiyon alınmadı, çalışma Türknete mi ait onuda bilmiyorum, umarım yakın süreç içerisinde aktivasyon sağlanırda güzel şeyler olur :)

• kurabiyeci35 K kullanıcısına yanıt

merhaba evet Turknet Bozyaka ve Gülyaka mahallesine calısmalarını sürdürüyor iki mahallenin bazı yerlerinde gigafiber aktif diger yerlere calısmaları devam edıyordur . gördügünüz drop kablolar muhakkak Türknetin calısmasıdır . Bozyaka ve Gülyaka mahalleri bittikten sonra vatan mahallesinde calısmaya olcaktır diye dusunuyorum hayırlısı olsun .

• İyi günler İzmir torbalıya gigafiber gelicekmi

• ssakt S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, altyapı talebinizi web sitemiz üzerinden iletebilirsiniz. Bölgenizde geldiğimizde mutlaka bilginiz olacaktır.
  • Bornova Atatürk mahallesi ile ilgili bir bilgisi olan var mı ? Neden burayı bu kadar çok ertelediler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyincann -- 20 Mayıs 2025; 22:48:26 >
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.