Şimdi Ara

İzmir Ekonomi Üniversitesini Kazananlar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.587
Cevap
10
Favori
76.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece hazırlıkta böyledir ya. normal bölüme geçince saatler ve devamsızlık hakkı değişir.
  • inşş zaten tek umudum artık öle olması+
  • quote:

Orjinalden alıntı: pazz

bana da öle geliyorda hep bişeyleri unuttuğum için yine bişeyleri unutcakmışım havası war. bi de 9 da ders olayı warya çok kötü ya ben hiç böle hayal etmemiştim üniversiteyi böle olacağını bilsem bir yıl daha beklerdim .

Çoğu okulda böyle ki hazırlıkta gerçi bölümdede sekizbuçuk hadi bakalım
  • gerçi bölümdede sekizbuçuk???
  • meraba..ölmüş mü bu başlık??
  • ölmek üzere son zamanlarını yaşıo. :)
  • vay be...elimizden bişey gelmez mi doktor???
  • malesef beklemekten başka yapabileceğimiz hiç birşey yok. lakin son zamanlarını mutlu yaşamasını sağlayabilirsiniz.
  • kardesim yazılı sınavı gecti yarın sözlü var
  • ya yaşasın bu başlık da..en azından birileri hortlatır ilerde..ama ama bize bu laptop olayını ne zaman vercekler??bide herkese veriolar mı??macbook gördüm onu istiom ben..
  • nasıl ya??ne sözlüsü??bide sözlü sınav mı var niye haberimiz yok.yok öyle bişey.söylemediler
    quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

kardesim yazılı sınavı gecti yarın sözlü var

• laptop size hemen var galiba. bize 1 sene sonra.
  • hemen de ne zaman??tarih?
  • o kadar bilmiyorum da. törenle veriyorlarmış. sitede laptop dağıtım töreni resimleri vardı.:S

bu arada alakası yok ama şu an bir ilki yaşıyorum. netten ilk defa 110 kb ile dosya çekiyorum. işte ttnet farkı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavkar@fb -- 19 Eylül 2008; 1:25:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: brklcm

nasıl ya??ne sözlüsü??bide sözlü sınav mı var niye haberimiz yok.yok öyle bişey.söylemediler
    quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

kardesim yazılı sınavı gecti yarın sözlü var

ingilizce bölümlerine var arkadasım yazmayı unutmusum kusura bakma

• okulda Türkçe bölüm yokki
  • ya yabancı dilleryüksek okulu denen bölüm mü acaba ingilizce bölümü ??
  • of bi de ders kayıtlarını yapcam..oasis e giremiyorum.under maintance yazısı çıkıyo..güya 10,30 da açılcaktı
  • beyler macbook alırsak iyi olur be. seçme şansımız war mı ki gerçi bize daha 1 yıl war ama :) brklcm bu arada konuyu da hortlattın .
  • Sanırım arkadaşın dediği mütercimtercümanlık filan onlarda galiba vardı öyle sözlü fiilan şimdi aklıma geldi...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.