Şimdi Ara

izmir deyim aycell im var gprs için ekonomik hangi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • izmir deyim aycell im var gprs için ekonomik hangi telefonu alayım
    + kablo (veya bağlantı şekli en ucuz olan)

önerileriniz alabilir miyim.

teşekkürler

• Sadece GPRS için ise bence en ekonomik ve iş görür olması açısından, ikinci el bir Motorola T260 bulmaya çalış. Ben kullanmadım ama, forumlardan okuduğum kadarıyla ve kullananlarla yazıştığım kadarıyla sorun çıkarmıyormuş.
  • bende ericson t200 kullanıyorum oda diğerlerine göre ucuz sayılır, t260 ın 2 elini bile bulmak güç diyolar,mobidik arkadaşın dediği gibi forumdakilerin tavsiyesi o. t200ü sorunsuz kullanıyorum ben.
  • Ben İzmirdeyim elimde garanti süresi dolmamış t260 + orjinal kablosu + orjinal şarj cihazı bu aralar satmayı düşünüyorum. İlgilenirsen haberim olsun.
  • Kaça satıyorsun?
    Ben ilgileniyorum da :)
  • Vallaha bu gforumda adamlar 90 milyon diyorlar ama ben gittigiditorda 200milyondan fazlaya satıldığına şahit oldum. Şu anda 180milyona satılan bitane var ki teklif almış. Sonuçta sadece orjinal kablo servisinde 70milyon bendede orjinal kablo var ben 175milyona satıyorum bu arada telefonun garanti süresi 3 ay önce dolmamıştı ne zaman dolar bilmem ve sadece ekranı çizik
  • Redline,
    Ben de sana ERICSSON R520m öneririm. GPRS, dahili modem, kızılötesi (Infrared-IrDA), bluettoth gibi özellikleri ve daha da önemlisi fiyatıyla (METRO GROSSMARKET'lerde 192,5milyon TL) bence, sadece GPRS'de kullanmak için 1 numaralı tlf.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • redLine ,arkadaş ben bir süredir motoroLa c336 kuLLanıyorum gayet memnunum hem teLefon oLarak hemde GPRS oLarak gayet kuLLanışLı.. TeLEfon + KabLo + CD şuanda 260 miLyon ama Word-Bonuz gibi kartLarın warsa yada emanet buLursan ayda 30 miLyon gibi bir fiyata hepsini aLabiLiyorsun .. Ben c336 iLe günLük kesintisiz 12 saat kuLLanıyorum ..

SewgiLerimLe !! ..
  • Avea Oldu Arkadaşım O Aria İle Birleşti Onlar Valla Bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.