Şimdi Ara

izmir-denizli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler perşembe günü izmirden özel aracımla denizliye gideceğim ama daha önce o yolu hiç gitmedim.izmir dahil olmak üzere varana kadar yolu tarif edebilir misiniz hiç bilmiyorum.biraz baktım 2 yoldan gidilir salihli üzeri ve nazilli üzeri.hangisini önerirsiniz.birde yolda kar buz olur mu.yol nasıldır biraz bilgi verebilir mi daha önce gidenler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Nemlendirici -- 29 Aralık 2008; 19:02:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Pisikopat Nuri

beyler perşembe günü izmirden özel aracımla izmire gideceğim ama daha önce o yolu hiç gitmedim.izmir dahil olmak üzere varana kadar yolu tarif edebilir misiniz hiç bilmiyorum.biraz baktım 2 yoldan gidilir salihli üzeri ve nazilli üzeri.hangisini önerirsiniz.birde yolda kar buz olur mu.yol nasıldır biraz bilgi verebilir mi daha önce gidenler.

Çakaaalllll
  • bu ne lan yeni bir rüya türü falan mı ?izmirden izmire
  • izmirden izmire özel aracınla mı gitcen
  • ama daha önce o yolu hiç gitmedim

Neden acaba?!
  • nazilli tarafından tabiki otobandan gidersin daha hızlı varırısın
  • anlayan anlamış izmirden denizliye gideceğim tabiki yanlış yazmışım.

teşekkürler @ASİL01 cevabın için.tek sıkıntı çektiğim nokta otobandan nereden çıkacam en son gişeden mi?birde aydının içine giripte çıkamamaktan korkuyorum.otobandan sonrasını anlatabilecek var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Isparta
    17 yıl önce açıldı
    izmir-denizli yolu
    10 yıl önce açıldı
    kocaeli vs eskişehir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

anlayan anlamış izmirden denizliye gideceğim tabiki yanlış yazmışım.

teşekkürler @ASİL01 cevabın için.tek sıkıntı çektiğim nokta otobandan nereden çıkacam en son gişeden mi?birde aydının içine giripte çıkamamaktan korkuyorum.otobandan sonrasını anlatabilecek var mı?

google earth yada map tan baktin mi?
  • quote:

anlayan anlamış izmirden denizliye gideceğim tabiki yanlış yazmışım.

Dümdüz gidiyorsun,kocaman tabelalar var zaten karıştırılacak yer yok.Tam hatırlamıyorum da sanırım otobandan çine tarafına çıkacaksın,oradan Aydın,Nazilli,Denizli...
  • evet baktım otoban son gişe gibi gözüküyor ancak aydının içine girdikten itibaren karışık.tabelalarda yazar mı yanlış bi yere girersem çıkamam çünkü.var mı tarif edebilecek birisi.ne yapmalıyım gişelerden sonra?

ekleme: opet yol haritası da salihli üzeri git diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Nemlendirici -- 29 Aralık 2008; 19:08:26 >
  • denizliliyim izmirde yaşıyorum. izmirden otobana girersin. en sonundan çıkarsın aydında ondan sonra emin ol tabelaler gösteriyor.her sene giderim ama soran yolu bilmem. arabayı babam kullanır
  • tşkrler arkadaşlar
  • nazilliye gel bi çayımı iç deeermişim okul var öfff hocam ama mutlaka nazillide migros veya tansaşda durmanızı öneririm insanı rahatlatıyor yol yorgunluğunu attırıyor
  • İzmir'den Aydın'a otobanla gidersin ordan Aydın'dan normal dümdüz geniş karayolu ile Denizli'ye gelirsin. Rahattır yollarımız
  • ^^
  • izmirden otobana gir. Aydın'dan sonraki kısmı hala yapım aşamasında otobanın. bu yüzden aydında otobandan çık.

sırasıyla; umurlu, köşk, sultanhisar, atça, NAZİLLİ, kuyucak, pamukören, horsunlu, buharkent, sarayköy ve denizli yapacaksın.

yollar dümdüzdür ve bölünmüş yolardır çok rahat ve seri bi şekilde denizliye ulaşırsın.

umurlu - köşk - sultanhisar arasında radara dikkat.
    gece geçersen bu güzrgahtan, sultanhisar - atça - nazilli arasında jandarmaya dikkat.

NOT: Nazilli'de mola verirsen benim de çayımı iç ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NumberOneMercury -- 29 Aralık 2008; 20:49:48 >
  • tşkrler @dredd arkadaşım transit günü birlik gidip gelmem lazım teşekkürler teklifin için
  • Kemalpaşa tünelinin açılması ve otoyolda hız tüneli uygulaması nedeniyle Salihli yolu da tercih edilebilir. Bugün sabah erken saatte yola çıktım ve salihli üzerinden tam 2 saatte Denizli'ye girdim. 30 km kadar gürültülü asfalt var ama ses dışında yolda herhangi bir sorun yok. Eğer yola çıkış saatiniz benim gibi Kemalpaşa, Turgutlu, Salihli trafiğinden etkilenmeyecek bir saatse bu yolu da denemenizi öneririm. Gece veya sabah erken saat yolculukları için Salihli, gündüz için Aydın yolu mantıklı gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha gecen yaz gittim. denizliden izmire Salihli üzerinden gittim. denizliye dönerken de nazilli yolunu kullandım. Nazilli yolunu tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.