Şimdi Ara

İzmir'den Satılık AeroCool AeroEngine II Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

(Yarın akşama kadar rezervedir, ilginize teşekkür ederim arkadaşlar)

Halen kendi sistemimde kullandığım AeroCool AeroEngine II ATX kasayı satıyorum. Kargo ile uğraşamayacağım için satışı sadece İzmir'de yapmak istiyorum. Kasa için istediğim fiyat 150 YTL'dir. 400 veya 500 GB SATA2 HDD ile, üstüne 30-40 YTL vererek takas da yapabilirim.

Kasada bazı modifiyeler var:

Yan kapağı pleksiglastır. 2 adet 120 mm. kırmızı ledli sessiz Revoltec fan (üstlerinde Thermaltake metal ızgara var) bulunuyor.

Kasanın üst tarafında pleksiglas pencere vardır; bu pencerede 1 adet 120 mm. mavi ledli Thermaltake fan (yine metal Thermaltake ızgarası var) takılıdır. Ayrıca 80 mm. fan takmak için delik delinmiştir.

Kasanın ön yüzünde 140 mm. mavi ledli fan bulunmaktadır (kasanın kendi fanıdır).

Kasanın ön tarafında bulunan, iki yana açılan kapaklar aluminyumdur (kapakları plastik olan modelle karıştırmayın). Ayrıca ön taraftaki 5.25" yuvalarının kapakları, kasanın hava almasını iyileştirmek için ızgaralı şekilde dizayn edilmiştir. Kasanın ön yüzünde bulunan 3.5" yuvanın orijinal kapağı kaybolmuştur ancak buraya Thermaltake kasadan çıkma bir 3.5" kapak takılmıştır. Kendi orijinal kapağıyla görüntü açısından (renk tonu vs.) bir farkı yoktur.

Kasanın arka tarafında, 120 mm. egzos fanı takılan bölümdeki metal ızgara kesilmiş; bu sayede fandan kaynaklanan ses azaltılmış ve hava iletimi iyileştirilmiştir. Şu anda burada AC 120 mm. egzos fanı takılıdır ama bu fanı kasayla birlikte vermiyorum; sadece üzerindeki metal ızgarası verilecektir.

Kasanın ön yüzünde 2 USB, 1 FireWire, Ses ve Kulaklık çıkışları mevcuttur.

Kasanın rengi gümüş gridir; güç kaynağı yoktur.

Fotoğraf makinem çalıştığım şirkette kaldığı için şu aşamada resim ekleyemiyorum. Kasanın modifiyesiz hali şöyle bir şey:

İzmir'den Satılık AeroCool AeroEngine II Kasa

Kasanın sıfır satış fiyatı:

http://www.aybey.com.tr/asp/show_stock.asp?product=G0405

Saygılar
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyau -- 29 Ağustos 2007; 21:23:06 >

• 80 cm. 120 cm. falan bayağı büyük uzunluklar.mm desen daha doğru olur ;)
    sekerpare9, feyt180, lord107, atalay3650, Prosatarus, _vitaly_cl, pLayer, Slayer_, omseku, Lacrymatoire x3, huso x2, ManagerCall, vanted, victorist, TamTurk, jakooo23, drberk2, servettt, Raist_can, omerkoca99, bestnewyorker, AMFİBİ, spaydix, burakq, kaptan0629, ss555, snx, CooLZerO, java, JwinR, profiteer, xbarisx, senmuhammet, melih_1923, onoffon, bozgunask, carter17, coolhearts, teknogalaxy, mertw, tugi7, capkuni, _uMaY_, memurdan, Enes Eyibil, ibracan, doganays, fealay, PES_21_Murat x2, sharken1907, ahmet1040, Diament3, aquake, relox, nightdeath, Caesar*, dotan, freestyler_07, gökhanceylan, Farrabi, UNXP7SS, ramazandeveli, thefurious67, kivilciim, enxdesign, farukarıkan, djduke, Locus Solus, Eren Erener, LiLPlayya, murat 123, furkancelik, kendorf, Liquist, cmeydan, gtx295, kacak3425, hiickimse, vukat, blackcalderas, Nickneyime, kirkyedi, birktegin, longwiev, GX2SeKeS, chairforsale, oyleiste, Urban Bug , anvil , acu540 , baronofhell , 27fatih , kimsatar , PES_21_Murat , Xefion x2 , hilmignc , darking_FB , doobeyy , Corenz , chernobyl52 , BRSZNR ,
    blawer_s , oraykt , MyCoDeR , mmccss , ozdek , İrfan , akanarya2 , camouflage-dm , Haki_Tr , KMSYNCU , Naga , muskeder , technician77 , Sametdgns x2 , anarki24 , NighTBlues x2 , shadowdancer36 , sultanomar , umitakkose , aniki_skywalker , Pulmicort , Impakt , Hudson51 , alex59 , Redamazhri , Primula , Nau , alsatalsat , jr.kachus , Forza , Revoir , Auglia , ibrams
  • quote:

Orjinalden alıntı: DENIZCISERKAN

80 cm. 120 cm. falan bayağı büyük uzunluklar.mm desen daha doğru olur ;)

Evet haklısınız orada hata yapmışım. Düzelteyim =)

Saygılar
  • Kasanın üstten çekilmiş fotorafı var mı? Merak ettim o fanları da Izgarayı nasıl kestin, ben de düşünüyorum ama kerpetenle tutacak yer bulamadım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.