Şimdi Ara

İzmir'den Efes'e gitmek ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.. Ben kız arkadaşımla kocaelin den izmire gidecem.. Efes antik kente oradan da Şirince felan görmek gezmek istiyoruz.. Acaba nasıl gidebiliriz İzmir otogardan sonra napacaz ve ücretleri neler hangi dolmuşlar gider kaç saatte bir gider giriş çıkış ücretleri nedir antik kente dolmuş ücreti vs .. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F882BB31 -- 1 Nisan 2014; 1:00:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İZMİR Otogardan Selçuk/ŞİRİNCE yönüne Minibüs seferleri var. Selçuk'tan Şirince'ye her saat başı dolmuş var. Zaten otogara geldinmi orda kime sorsan gösterir.

Edit: araba kiralamanızı öneririm.
  • usta bende bornovadan gıdıcem arabayla ama bı turlu bılen bırıne raslamadım bu selçugu,bana 1 tane adam gibi yol tarifi veren izmirliye raslamadım
  • basmaneden trem var selcuga

• edit : izmir değil ama bi an paylasmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersinizEMRE -- 1 Nisan 2014; 3:22:04 >
  • Basmaneden tren saatleri ve ücretleri nedir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tibet41

Basmaneden tren saatleri ve ücretleri nedir acaba ?

http://www.tcdd.gov.tr/Upload/Files/ContentFiles/2010/bolgesel/bassokeayd.pdf

basmane-selçuk arasına bakabilirsin. tren saatleri kalkış ve varış arıza olmadıkça şaşmaz.

indirimli (25 yaş altı) 6tl
    tam 9tl
    *edit: en son ocakta gittim. birer lira oynamış olabilir.

selçukta inince harabelere giden dolmuş var mı diye sorun. ya da taksicilerle pazarlık yapın. size harita falan göstereceklerdir zaten. işte şöyle uzak böyle uzak diye. taksiyle meryem anaya gidip oradan yürüyerek harabelere sonra da çıkışa ulaşabilirsiniz. yukarıdan başlamak her zaman avantajlıdır. diğer türlü yorgunluk oluyor.

ya da gardan kuşadası dolmuşlarına binip efes yolunda inersiniz. oradan da önce yürürsünüz harabelere sonra da meryem ana kilisesine. yol ayrımından sonra fazla bir yol yok. zaten oyalanıyor insan sağa sola bakıp.

*harabelere giriş çıkış ücreti 15tl. bir yıl geçerli müzekart da aynı fiyat (öğrenci kartı olana)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLq3 -- 1 Nisan 2014; 11:36:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BiLq3 kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkurler kardes

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.