Şimdi Ara

İzmir'den Bartın'a hangi güzergahı kullanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bayramda İzmir'den Bartın'a arabayla gitmeyi planlıyorum. Ama güzergah konusunda bir türlü karar veremedim. Sizce Bursa üzerinden mi Kütahya üzerinden mi Ankara üzerinden mi gitmeliyiem? şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkrckrr -- 2 Ağustos 2018; 18:51:2 >

• Bursa üzeri en mantıksız seçenek. Ben de cuma akşamı bayramda istanbul-bartın gideceğim. Olabildiğince otobandan uzak kalmalısın. En mantıklısı ankara üstünden gelip tersten yeniçağa bartın yapmak.

Diğer türlü her türlü istanbullularla karşılaşıyorsun yolda. Olabildiğince uzak dur.

Ben hatta istanbul - bartını çok alakasız sahil şeridinden gidebilirim. Yol nasıl onu araştırıyorum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3 seçenek var, en kısa ve hızlı olanı Bursa, 2. önerim Ankara üzerinden, son tercihim de Eskişehir üzerinden olurdu. Ama bayram söz konusu olunca şartlar komple değişiyor, o durumda Eskişehir birinci, Ankara ikinci, Bursa ise sonuncu tercihim olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 2 Ağustos 2018; 20:26:13 >

• Öğrenci iken bartın'dan izmir'e gitmiştik arkadaşlarla. Güzergahımız bursa üzerinden olmuştu. Yolun büyük bir kısmı otobandan gidiyor zaten. Bayramda bursa tarafında yoğunluk olur ama çıkacağınız zamanda önemli. Eğer arefe günü felan bartın'a yola çıkmayı düşünüyorsanız ankara'ya kadar uzatmayın yolu, eskişehirden giderseniz daha makul olur.
  • Hazır Bartın’a gidecek ender kişileri bir arada görmüşken sorayım. İstanbul’dan en mantıklı yol hangisi bayramda? 10-11 saatte gitmekten bıktım otobandan. Kefken-karasu-akçakoca sahil yolu varmış iyi diyorlar ama aracın altı alçak sıkıntı yaşatacak bir yolsa hiç riske girmeyeyim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.