Bizim ufaklık bulmuş sokaktan,çocukların elinden almış.veterinere götürmüş,eşek gibi demiş veteriner.aşırı derecede uysal bir kedi.kedileri hiç sevmediğimden acil vermek istiyorum.çok şirin bir hayvan.bakabilecek birisi alsın lütfen.mahallesinde kedici teyzesi olan biri varsa da olur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
girayım başlık süper olmuş kedi desen acayip süper valla ben alayım diyecemde bizim kız 2 günde mefta eder hayvanı kedi seven kaçırmasın derim giray 10 numara arkadaştır. kedi eşşek gibi diyorsa öyledir
quote:
Orjinalden alıntı: turrican22
girayım başlık süper olmuş kedi desen acayip süper valla ben alayım diyecemde bizim kız 2 günde mefta eder hayvanı kedi seven kaçırmasın derim giray 10 numara arkadaştır. kedi eşşek gibi diyorsa öyledir
al al özgürüm kediyi,ben bakamıyorum pek iyi. ayrıca çok hesaplı bir kedi,yarım çay bardağı süt veya ayranla 1 gün idare ediyor.iştahı kapalı biraz.
hocam ne kusuru kusuru olsa söylerim değil mi? burada bir yavru kediye bakacak yuva arıyorum,yazdığınız yoruma bakın buyur gel,kediyi gör,senin olsun pisicik.bende kurtulayım bu sorumluluktan. sokağa bırakmasını da biliriz ama iyi bakılsın istediğimizden açtık bu konuyu.satıp para kazanmak değil amacımız,yani para istemiyoruz. fotolara gelince elimdeki alet böyle çekiyor,zaten zor çektim bunları,pil dayanmıyor,2-3 dakika içinde pili bitiriyor.
ben kuzenle konusamadım konuşşam halledicem ama siz almazsanız ve biz alcaksak sizden sonrada alabiliriz sorn digil tabi eger kabul ederse ve sizde almayacaksanız saygılar...