Şimdi Ara

İZMİR'de PCB üreticisi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerede var PCB üreticisi Tek ya da çift kat

Binlerce yaptırmayacağım çok profesyonel bi yer olursa onlar min adet 100 ya da 1000 rakamlarını telaffuz ediyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haszom -- 10 Şubat 2006 19:48:05 >

• selam.....

eğer isterseniz size yardımcı olabilirim. ben istanbuldayım...numune olarak size PCB sağlayabilirim. kaç adet isterseniz...
    msn: fangen_84@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihdemirci21 -- 12 Şubat 2006 16:53:55 >
  • 2. SANAYİ SİTESİNDE YAPI KREDİ BANKASININ HEMEN ÜSTÜNDE VAR.İSTEDİĞİN SAYIDA BASTIRA BİLİRSİN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EGEHAYDAR

2. SANAYİ SİTESİNDE YAPI KREDİ BANKASININ HEMEN ÜSTÜNDE VAR.İSTEDİĞİN SAYIDA BASTIRA BİLİRSİN.

evet bende hep orada yaptırdım hem pahalıda değil
  • istanbuldayız isteğin miktarda yapabiliriz. fiyatta ucuz cevabını benim foruma yaz ''StAkE''
  • bi adres de ben vereyim
    efe reklam gıda çarşısında
    mesajı atmadan sordum
    numune basarmısın öğrencilere diye
    çizimlerini yollasınlar kargoyla yollarım dedi
    artık kaça yapılır nezamanda yapılır o detaylara girmedim

emaili timucin.temurer@hotmail.com

messenger yolu ile konusabilirsiniz
  • selam arkadaşlar ankarada bu iş çin tam yer tarif edebilecek biri var mı teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet var bende zaten ordayım çankayada odak dövizin yanındaki hanın üstünde var kişisel projeşlride yapıyor. delik içi kaplama,çift katlı,maske hepsi var yalnız tek kart boyutuna göre bildiğiniz üzere değişiyor.. mesela 20*20 15 20ytl tutar......istersen msn adresinide veririm size
  • bu arada odak döviz derken çankayada 2.onurun karşısındayukarı bakınca yeşil tabelada serigfrafigçi ayzar 6.katta
  • quote:

Orjinalden alıntı: lidyum

evet var bende zaten ordayım çankayada odak dövizin yanındaki hanın üstünde var kişisel projeşlride yapıyor. delik içi kaplama,çift katlı,maske hepsi var yalnız tek kart boyutuna göre bildiğiniz üzere değişiyor.. mesela 20*20 15 20ytl tutar......istersen msn adresinide veririm size

msn adresini verirmisiniz lütfen
  • erhan_koclar@hotmail.com
  • sende ne kadar kart var çıkaracak????
  • 2 ayrı karttan yirmişer adet
  • krdeş noldu baŞKA PCBCİ Mİ BULDUN BENİ HALA EKLEMEMİŞİN..
  • iSTANBUL ODAK BASKILI DEVRE FİRMASI KÜÇÜK ÜRETİCELER DAHİL OLMAK ÜZERE TÜM AR-GE VE KOBİ FİRMALARINA 2011 YILI BAŞINDAN BERİ EXPRES VE NORMAL ÜRETİM SÜRELERİNDE NUMUNE HİZMETİ VERMEKTEDİR.

EXPRES BANDIMIZ 1,2,4,7 GÜNLÜK SÜRELERDEDİR.
    NORMAL ÜRETİM SÜRESİ TEK YÜZLÜ ÜRÜNLERDE 15 GÜN ÇİFT YÜZLÜ ÜRÜNLERDE 21 GÜN.

MULTİLAYER ÜRÜNLERDE DEVRE YAPISI VE KATMAN SAYISINA GÖRE TERMİN SÜRELERİ BELİRLENMEKTEDİR.

İLETİŞİM OLARAKwww.odakpcb.com SİTESİNİ ZİYARET ETMENİZİ TAVSİYE EDERİZ.
  • haszom H kullanıcısına yanıt
    24 saatte Demo PCB ihtiyaçlarına çözüm getiriyorlar.Zaten işleri demo üretim.

Çift taraflı delik içi kaplama vs var

http://www.demospcb.com/
  • İzmir'de prototip pcb baskı devre kartı yaptırmak isterseniz, İzmir PCB Erkar Elektronik firmasını öneririm.

Tek yüzlü baskı devre kartı tasarımlarınızı aynı gün kazıma yöntemiyle üreterek düz bakır olarak koruyuüreterek teslim ediyorlar.

Çift katman prototip pcb projelerinizi delik içi galvanik bakır kaplamalı olarak 1-2 gün aralığında koruyucu boya ve malzeme baskı yapılmadan düz bakır olarak teslim ediyorlar.

Bunun haricinde pcb projelerinizi renkli ve malzeme baskılı olarak teslim almak isterseniz sipariş yoğunluğuna göre baskı devre kartlarınızı 7-12 gün arasında üreterek teslim ediyorlar. minimum sipariş adet sınırları 5 adet.

Aşağıdaki link üzerinden pcb tasarımlarınız için online olarak fiyat hesaplama yaparak projeniz için ortalama bir fiyat bilgisine sahip olabilirsiniz. Fiyat hesaplama sonrası GERBER dosyalarınızı yükleyerek firmadan fiyat teklifi talebinde bulunabilir daha sonra siparişlerinizi ödeme sonrası işleme aldırabilirsiniz.
    baskidevre.pcbfiyathesaplama.com
    Baskı Devre Fiyat Hesaplama, Prototip PCB Sipariş ve PCB Teklif
    http://baskidevre.pcbfiyathesaplama.com

Ayrıca ithal olarak Çin'de pcb yaptırmak isterseniz aşağıdaki sitelerinden online fiyat alarak yine gerber dosyalarınızı yükleyerek Çin üzerinden kaliteli ithal baskı devre kartı siparişlerinizi tamamlayabilirsiniz.
    www.pcbfiyathesaplama.com
    PCB Fiyat Hesaplama PCB Baskı Fiyatları Çin'den Online PCB Sipariş
    http://www.pcbfiyathesaplama.com

İzmir'de bu pcb üretimi yapan bu firmanın haricinde İstanbul'da Güler PCB Baskı Devre Kartı firmasından da prototip ve az adetli pcb ihtiyaçlarınıza yönelik hizmet alabilirsiniz. teslim süreleri 7-10 gün aralığında değişmektedir. yine İstanbul'dan ODAK pcb ile az adetli ve yüksek adetli projelerinizde çalışabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Banjax

İzmir'de prototip pcb baskı devre kartı yaptırmak isterseniz, İzmir PCB Erkar Elektronik firmasını öneririm.

Tek yüzlü baskı devre kartı tasarımlarınızı aynı gün kazıma yöntemiyle üreterek düz bakır olarak koruyuüreterek teslim ediyorlar.

Çift katman prototip pcb projelerinizi delik içi galvanik bakır kaplamalı olarak 1-2 gün aralığında koruyucu boya ve malzeme baskı yapılmadan düz bakır olarak teslim ediyorlar.

Bunun haricinde pcb projelerinizi renkli ve malzeme baskılı olarak teslim almak isterseniz sipariş yoğunluğuna göre baskı devre kartlarınızı 7-12 gün arasında üreterek teslim ediyorlar. minimum sipariş adet sınırları 5 adet.

Aşağıdaki link üzerinden pcb tasarımlarınız için online olarak fiyat hesaplama yaparak projeniz için ortalama bir fiyat bilgisine sahip olabilirsiniz. Fiyat hesaplama sonrası GERBER dosyalarınızı yükleyerek firmadan fiyat teklifi talebinde bulunabilir daha sonra siparişlerinizi ödeme sonrası işleme aldırabilirsiniz.
    http://baskidevre.pcbfiyathesaplama.com

Ayrıca ithal olarak Çin'de pcb yaptırmak isterseniz aşağıdaki sitelerinden online fiyat alarak yine gerber dosyalarınızı yükleyerek Çin üzerinden kaliteli ithal baskı devre kartı siparişlerinizi tamamlayabilirsiniz.
    http://www.pcbfiyathesaplama.com

İzmir'de bu pcb üretimi yapan bu firmanın haricinde İstanbul'da Güler PCB Baskı Devre Kartı firmasından da prototip ve az adetli pcb ihtiyaçlarınıza yönelik hizmet alabilirsiniz. teslim süreleri 7-10 gün aralığında değişmektedir. yine İstanbul'dan ODAK pcb ile az adetli ve yüksek adetli projelerinizde çalışabilirsiniz.
    Diğerlerini bilmemde izmirpcb 10x10cm çift katman bir karta -çok detaylı elemanlarda yok tht elemanlı- (masking ve silk yok) tek bir karta 350TL istiyorlar. Normal üretimde 5 tane yaptırsak ne kadar isterler diye sormadım artık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.