|
Bildirim
|
Hükümetin iktidar partiye bağlı belediyelerine ayırdığı bütçe ile muhalefet belediyelere ayırdığı bütçe aynımı düşün bakalım
|
İzmir CHP'den kurtulsa da diğer partiler nasıl yönetecek görsek
|
ben izmiri ankaranın çankayası gibi görürüm hep, çankayadada ben kendimi bildim bileli chp nindir ve asla geliştirmeye yönelik birşey yapılmamıştır. mamakta oturduğum zamanlar çankayadan tek farkının içinde millet vekili olmaması olduğunu düşünürdüm. şimdi mamak aldı başını gidiyor yada diğer ilçeler ne hikmetse çankayada herşey aynı o yollar o kaldırımlar vs insan hiçmi birşey yapmaz yapılamaz.
|
Adamlar ceket koysak kazanırız kafasıyla yasadıgı için normal bunlar....
|
Kendi secmeninden de tepki cok. Duzeltmeleri gerek. Yalnız belediye Ulastirma bakanlığı ile beraber işletiyor sanirim. O yüzden tek basina belediye sorumlu değil.
|
Antalya'da Ak Parti'nin kazanmasının tek sebebi Antalya köyleri. Adamlar Antalya'ya gelmemiş senelerce ama oy veriyor.
Antalya'nın en sevilmeyen adamı, trafiği her şeyi batıran şu andaki belediye başkanıdır. |
İlk yapılacak hizmet kordon gibi bilmum yerlerde içki içme yasağı olur, barlar cafeler gürültü kirliliği bahanesiyle erken saatte kapanmaya zorlanır vs. Antalyaya akp den sonra ne olduysa 10 katı izmire olacak çünkü gavur izmir. Oktoberfestin yasaklanması en somut örneği.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 28 Mart 2018; 19:13:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmanbiyolog -- 28 Mart 2018; 20:39:37 > |