Bildirim
İzmir'de NETSPEED internet kullanan?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İzmir menemende kullaniyorum. Vaadedilen hizi sunabiliyorlar. Telekom altyapisini kullanmasina ragmen telekomun fiber nerede uygulamasinda bulundugum lokasyonda sadece adsl mevcut iken vdsl tanimlama yapildi. 75 mbite kadar olan paketi kullaniyorum. Hat kalitesinden dolayi modem 69mbit civarina sabitleniyor. Kablolu hiz testinde 63-65mbit down, 3.75 mbit up degerleri aliyorum.İlk kurulum telekom ekibinin gelmemesi nedeniyle 1 hafta kadar gecikti ancak 17.08.2018 den bu yana sikintisiz kullanmaktayim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitelerinden sorgulatmadım ama extranet sitesinden sorgulattım hat 69 mbps destekliyordu 62 megabit verdi netspeed bağlattik hat 1 günde aktif oldu perşembe başvurduk cuma anlastreden kablo çıkarmak için geldi tt ekipleri baya hızlıydılar dedikleri hızı veriyorlar müşteri hizmetleri 50 megabiti sorunsuz alabilirsiniz dedi ama isterseniz 75'lik paketide seçebilirsiniz dedi bizde kota dolduktan sonra upload düşmesin diye 75/4 olan paketi seçtik şuan hızımızda pingimizde çok iyi tekirdağda oturuyoruz tabi 9 ms 62/4 alınıyor hız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben de Menemen'deyim. Siz nasıl hallettiniz netspeed'e geçmeyi? -
Turknet kullaniyordum birden internet gitti. Sagolsunlar sebebi bulamayip sadece 31 agustosa kadar hizmet alamayacaksiniz demeyi tercih ettiler. Turknetten tasidim ben. Persembe evraklari kargoya verdim cuma yola cikti cumartesi teslim alip aygi gun aksam uzeri kullanici adi ve sifreyi gonderdiler. Telekom ekiplerinin isguzarligi nedeniyle 1 hafta sonra cuma gunu acildi hizmet. O gunden bu yana herhangi bir sikinti yasamadim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Menemen Merkezdeyim ama burada sadece adsl gösteriyor sorduğumda bir altyapı çalışması yok diyorlar türk telekom tahattüt bitsin adsle geçicem artık -
Teşekkürler yorumlarınız için , vodafone bayiisine gittiğimde adsl destekliyor demişlerdi, bugün internetten başvuru yaptım aradılar fiber destekliyor dediler, 50 mbps internet 100 akn geçtim. 1-2 haftaya hallolur artık, eski internetime geçebildiğim için mutluyum.
Netspeed'e geçsem modem parası çok tutacaktı, bunda zaten modemimiz var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_brtsh -- 27 Eylül 2018; 21:41:30 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X