Şimdi Ara

İzmir' de ne iş yapabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İzmir' e yerleşmeyi düşünüyorum. İş olaraksa 1- %100 organik Kayseri Mutfağı (hem evlere satış hem de tezgahta pişirip satmak) 2- Hazır su işi 3- Pide salonu

Bu üç işle ilgili fikirlerinizi alabilirmiyim?

Ayrıca başka iş fikirleri de olabilir. Sermaye işin ve sektörün durumuna göre +-50-60 civarı.

Şimdiden teşekkürler.

• Gaziemir ilçesinde ikamet ediyorum.
    Pide işinde salaş-ucuz bir fırından tutun lüx restorana kadar epey fazlalık ile dopdolu bir durumda burası.
    Lahmacun, pide, kebap ve türevi.. Yalnızca oturduğum semt değil.Gıda konusunda genel türevi bu şekilde.
    Çoğu eş-dost-ahbap. Saydıklarımın bir çoğu ise isim-nam ve marka yapmış büyük işletmeler.
    Yani, pek umduğunuzu bulamayabilirsiniz..

Fakat yerleşmek istediğiniz veya iş yerini açmak istediğiniz ilçe-semti ve elinizin mutfak harici başka bir işe de yatkınlığı var mıdır? Yani birnevi geçmişe dayalı tecrübeleriniz nelerdir. Daha önce de kendinize ait işletmeniz oldu mu? Yoksa yeni bir girişimci misiniz?

Gözünüzü elbetteki korkutmak istemem.Sizi tanımam etmem.
    Fakat ülkenin şuan ki durumu (dövizin amansız yükselişi) ve önümüzde bizlerin neyi beklediği de muamma.

• Daha önce işyerim oldu ve bankacılık geçmişim var. Fakat mevcut çalıştırdığım sektörde aşırı derecede vade çek senet olduğu için gıdaya dönmek istiyorum. Artık ne çek ödeniyor ne senet.
    Sucuk yapımına elim bayağı yatkın :) ama diğerlerini biraz daha al-sat şeklinde düşünüyorum.

Ekonomi konusunda çok haklısınız fakat tüm gençliğimiz 5 nisan kararlarıyla başlayan krizlerle geçti ve düzelecek gibide görünmüyor.

Semt ilçe seçimim ve ayrımım yok çünkü iş yapabilmek önemli benim için. Neresi olursa olsun yeter ki iş olsun modundayım.

Yine de fikirler için teşekkür ederim M4RLB0RO hocam.
  • Bende devamli dusunuyorum bir is kurup calissammi diye sonrada ne gerek var cebindeki parayida batirican diyorum. Ulkenin ne olacagi belli degil. Sacma sapan bir duzen mevcut sizinle hic alakasi olmayan siyasi oyunlar sebebiyle bir anda batip cikabiliyosunuz. Surda kalkip bi ic savas ciksa sictik demektir. Herkes batar. Sonuc. Cikabilirmi ic savas cikar abi cok musait. Uzun vadeli buyuk yatirimlar felan acikcasi cok guvenilir degil. Bu buyuk yatirimlardan kasit kisiye gore degisir eger 50 60 sizin icin buyukse oda buyuk yatirimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.