1 yıldır İzmirdeyim. yemek yiyecek yerler konusunda bayağı bir zorlanmıştım başta. ama 1 yılda bayağı güzel lezzetler buldum. Yeni gelenler için önerilerim var. sizin de önerileriniz varsa paylaşalım.
1- Ali Paşa dönercisi. Kemeraltında kömür ateşinde döner. Bence üstüne dönerci azdır. Kesinlikle deneyin. 2-Kalabalık. Balık severler için on numara. Salaş bir yer. Eski balıkçı pazarının yanında kemeraltında. 3- Bornova Antakya döneri. Antakya usülü güzel dönerler yapıyorlar. Öğrencilerin yoğun gittiği bir yer anladığıma göre. 4- Fevzipaşa Bulvarı. Elvan dönercisi. Salaş ayaküstü bir yer. Ancak lezzeti on numara. Hisarönüne yakın yerde caddde üzerinde. 5-Bizim Lokanta: Hisarönünde. Sulu yemek için en iyi seçim. 6- Kırım Börekçisi. Varyantta yeri varmış. ama merkezi olanı Konak'ta hemen valiliğin yakınında yeni açtıkları yer. 7- HAvana Unlu Mamüller. Kahvaltılık börek çörek için on numara yer. Şair eşrefte dershanelerin yoğun olduğu bölgede müzeye yakın. 8- Özdilek. Açık büfe kahvaltısını öneririm 20 tl. Malzeme bol. 10-Yeşil Köfte. Kemeraltında değişik bir yer. Kağıdın üzerine salataları koyuyorlar. tabak kavramı yok çok lezzetli.
Şimdilik 10 tane yeter.
önerisi olan var mı
tepecik merkez lokantası
Tavacı Recep Usta, hesabı ödedikten sonra hediye tava veriyorlar....
kaliteli yer yoktur aramayın boşuna
DOMAT GEVREK BOYOZ
- Ora lahmacunda kaşarlı lahmacun - Chicky'de tavuk döner - Hatay'da Şahin Büfe'de çiğ köfte - Ege Lokantası'nda İskender - Çankaya Dürümcüsü'nde ciğer - Urla Yedi Kardeşler'de kahvaltı
İlk aklıma gelen öneriler bunlar. Kemeraltı'nda bir yerleri özellikle yazmadım çünkü hangi dükkana girseniz hoşnut kalırsınız.