Şimdi Ara

İzmir'de kaliteli yemek önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıldır İzmirdeyim. yemek yiyecek yerler konusunda bayağı bir zorlanmıştım başta. ama 1 yılda bayağı güzel lezzetler buldum. Yeni gelenler için önerilerim var. sizin de önerileriniz varsa paylaşalım.

1- Ali Paşa dönercisi. Kemeraltında kömür ateşinde döner. Bence üstüne dönerci azdır. Kesinlikle deneyin.
    2-Kalabalık. Balık severler için on numara. Salaş bir yer. Eski balıkçı pazarının yanında kemeraltında.
    3- Bornova Antakya döneri. Antakya usülü güzel dönerler yapıyorlar. Öğrencilerin yoğun gittiği bir yer anladığıma göre.
    4- Fevzipaşa Bulvarı. Elvan dönercisi. Salaş ayaküstü bir yer. Ancak lezzeti on numara. Hisarönüne yakın yerde caddde üzerinde.
    5-Bizim Lokanta: Hisarönünde. Sulu yemek için en iyi seçim.
    6- Kırım Börekçisi. Varyantta yeri varmış. ama merkezi olanı Konak'ta hemen valiliğin yakınında yeni açtıkları yer.
    7- HAvana Unlu Mamüller. Kahvaltılık börek çörek için on numara yer. Şair eşrefte dershanelerin yoğun olduğu bölgede müzeye yakın.
    8- Özdilek. Açık büfe kahvaltısını öneririm 20 tl. Malzeme bol.
    10-Yeşil Köfte. Kemeraltında değişik bir yer. Kağıdın üzerine salataları koyuyorlar. tabak kavramı yok çok lezzetli.

Şimdilik 10 tane yeter.

• önerisi olan var mı
  • tepecik merkez lokantası
  • Tavacı Recep Usta, hesabı ödedikten sonra hediye tava veriyorlar....
  • kaliteli yer yoktur aramayın boşuna
  • DOMAT GEVREK BOYOZ
  • - Ora lahmacunda kaşarlı lahmacun
    - Chicky'de tavuk döner
    - Hatay'da Şahin Büfe'de çiğ köfte
    - Ege Lokantası'nda İskender
    - Çankaya Dürümcüsü'nde ciğer
    - Urla Yedi Kardeşler'de kahvaltı

İlk aklıma gelen öneriler bunlar. Kemeraltı'nda bir yerleri özellikle yazmadım çünkü hangi dükkana girseniz hoşnut kalırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kemeraltında gerçekten çoğu dükkan iyi durumda.
  • - Şirinyer Merkez Lokantası (Karışık çorbası süper)
    - Adil Müftüoğlu Uğur Lokantası (Bit Pazarı içinde)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.