Şimdi Ara

İzmir'de kaliteli ingilizce kursu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    üniversite eğitimimi ingilizce aldım. iş ingilizcesi olarak fena sayılmam. gramerimde keza öyle. ancak konuşma pratiğim olmadığı için speaking'im iyi değil. bir de üniversiteden sonra askerlik araya girince normal olarak bir gerileme söz konusu...
    izmirde kaliteli ingilizce eğitimi veren kurs arıyorum. daha önce gitmiş arkadaşlar, bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Alsancak Gül sokakta American House var. Kardeşim orada eğitim alıyor ve çok memnun, okul ve dersle alakası olmayan vatandaş evde oturup ödev yapıyor ingilizce çalışıyor açıkcası şevkini görünce ben de şaşırdım :D Pişman olmadık yani tavsiye ederim
  • English time Izmir şubesine geçen sene kayıt olmuştum. ingilizceyi önce konuşarak öğreten bir sistemleri var. ben yurtdışına çıkmak için biraz pratik olur diye başladım. öğretmenlerin hepsi yabancı. sınıfta türkçe konuşturmuyorlar. ingilizce konuşmak zorunda bırakıyorlar. çok kısa zamanda bu şekilde ingilizcemi geliştirdiğimi düşünüyorum. arkadaşlarıma tavsiye ettim. onlarda erasmus sınavını english time sayesinde kazandılar. sizede tavisye ediyorum. gidin bir görüşün derim. derslere hiç aksatmadan devam ederseniz olumlu sonuçlar alacaksınızdır. konuşma sınıflarının ücretsiz ve ömür boyu olması bir avantaj. iniglizcenizi unutmamanız için düşünülmüş. size istediğinizden daha fazlasını verecek bir eğitim sistemleri var.
  • Akademik Batı Dilleri Öğrencisiyim.. Şöyle iyi Böyle kötü diye anlatmayacağım.. ben gidiyorum ve memnunum..https://www.akademik.com.tr/ inceleyin belki sizin de işinize yarar..
  • merhabalar yabancı dil eğitimimi Akademik batı dillerinde aldım. orayı tercih etmemdeki sebep bugüne kadar aldığımız eğitimler gibi değil kendine has metodu var. normal derslerin dışında konuşma dersleri yapıyoruz. Kitaplar kurumun kendine ait. oturup yalnız başına etüt yapabiliyorsun. hocalar uzun süredir kurumda çalıştığından daha da verimli geçiyor dersler. Bende öderirirm gözüm kapalı bir şekilde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.