Şimdi Ara

İzmir'de HDD tamiri yapan teknik servis?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mümkünse Karşıyaka civarında bildiğiniz iyi yerleri söylerseniz sevinirim.Garantisi devam etmekte olan WD 2 tb lik HDD m bozuldu.Garantiye götürsem içindekileri kurtarırlarmı bilmiyorum o yüzden kararsız kaldık teknik servise götüreyim dedim.Ayrıca garantiye götürürsem içindeki bilgileri kurtarmalarını söylersem yaparlarmı?

• Aldığın yere sor izmirden aldıysan ? ayrıcca çankaya bissürü pc'ci var bence sor onlara .
  • Tam adres tarifi veremeyeceğim ama bulursunuz Alsancak Garın'dan Alsancak Çarşısına doğru giderken sağ taraftaki binaların ikici katılarına dikkat edin orada HDD laboratuarı var oldukça iyi bir yerdir.
  • Vatan bilgisayardan almıştım.İçinde kurtarılması gereken belgeler var ve beklemek için zamanım olmadığı için garantiye vermiyorum.

@2K evet hocam anladım dediğiniz yeri güvenilirmi ki onlar?
  • Öyle yerlere güvenmeyın garantiye verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdenizatakan

Mümkünse Karşıyaka civarında bildiğiniz iyi yerleri söylerseniz sevinirim.Garantisi devam etmekte olan WD 2 tb lik HDD m bozuldu.Garantiye götürsem içindekileri kurtarırlarmı bilmiyorum o yüzden kararsız kaldık teknik servise götüreyim dedim.Ayrıca garantiye götürürsem içindeki bilgileri kurtarmalarını söylersem yaparlarmı?

Garanti dışı bir yere götürürsen eğer. Garantide bunu anlarsa ki %90 anlar. O zaman garanti dışı kalabilir.
  • Garanti önemli değil, olabildiğince çabuk olsun ve içindekiler kurtarılsın.Vatan bilgisayarın garantisine hiç güvenmiyorum zaten neyi garantiye verdiysem 1 ay sonra geldi.İçindekileride kurtarmaya çalışacaklarını sanmıyorum.Kafalarına göre iş yapıyorlar.Dediğim gibi benim için önemli olan içindeki belgelerimin kurtarılması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Garanti önemli değil, olabildiğince çabuk olsun ve içindekiler kurtarılsın.Vatan bilgisayarın garantisine hiç güvenmiyorum zaten neyi garantiye verdiysem 1 ay sonra geldi.İçindekileride kurtarmaya çalışacaklarını sanmıyorum.Kafalarına göre iş yapıyorlar.Dediğim gibi benim için önemli olan içindeki belgelerimin kurtarılması

O zaman onu en iyi internet cafeciler yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beginyou

quote:

Garanti önemli değil, olabildiğince çabuk olsun ve içindekiler kurtarılsın.Vatan bilgisayarın garantisine hiç güvenmiyorum zaten neyi garantiye verdiysem 1 ay sonra geldi.İçindekileride kurtarmaya çalışacaklarını sanmıyorum.Kafalarına göre iş yapıyorlar.Dediğim gibi benim için önemli olan içindeki belgelerimin kurtarılması

Varsa önerebileceğiniz güvenebileceğiniz bir yer götüreyim yaptırayım hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beginyou

quote:

Varsa önerebileceğiniz güvenebileceğiniz bir yer götüreyim yaptırayım hocam.

İzmir de bilmiyorum.

• teknik servis işi değil sen garantiye yolla ve içindeki bilgilerimi kurtarın de özellikle belirt bilgilerini yeni diske yollayıp göneriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: THUNDERBIRD

teknik servis işi değil sen garantiye yolla ve içindeki bilgilerimi kurtarın de özellikle belirt bilgilerini yeni diske yollayıp göneriyorlar

Tamam hocam yarın uğrarım o zaman vatan bilgisayara.İnşallah dediğiniz gibidir.
  • Mydisk var alsancakta götürecegim sonucu yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Tam adres tarifi veremeyeceğim ama bulursunuz Alsancak Garın'dan Alsancak Çarşısına doğru giderken sağ taraftaki binaların ikici katılarına dikkat edin orada HDD laboratuarı var oldukça iyi bir yerdir.

izmir konak hdd lab gerçekten iyi yerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Tam adres tarifi veremeyeceğim ama bulursunuz Alsancak Garın'dan Alsancak Çarşısına doğru giderken sağ taraftaki binaların ikici katılarına dikkat edin orada HDD laboratuarı var oldukça iyi bir yerdir.

izmir konak hdd lab gerçekten iyi yerdir

flash bellek tamır ederlermı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Mydisk var alsancakta götürecegim sonucu yazarım

sonuç ne usta? benimde bozuldu ve içindeki bilgileri kurtarmam gerek yardımcı olursan sevinirim
  • sonuç alabildiiz mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.