Şimdi Ara

İzmir de hangi teknik servisi önerirsiniz ? (Genpa’ya götürüldü) sonuçlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonda durduk yere 3-4 günden beri ahizeden ses çok az ve cızırtılı geliyor, hiç bir şekilde darbe sıvı teması falan olmadı. Apple ile görüştük dedikleri herşeyi yaptım fakat yine sonuç ayni akşam üstü izmir de teknik servise vericem diğer sorunları da var onları da söyleyeceğim
    Ekran ve kasa arasında açıklık var, açıklık olan yere tozlar giriyor .Ekran diğer iPhone x lere göre daha sarımsı.Üst hapörlerde müzik de ve konuşma da cızırtı yapıyor bundan 2-3 sene önce Genpaya iPhone 6 yı vermiştim 3 gün içinde değişim oldu. Arkadaşın iPhone 5s i vermiştik onunda 2-3 gün içinde değişim oldu. Yanı hızlıydı fakat şimdi nasıl bilmiyorum önerdiğiniz veya önermediğiniz yerler varsa yazarsanız sevinirim.

    Sonuç;

    Telefonu Pazartesi günü genpaya verdim arkadaşlar. Çarşamba günü teslim aldım yani aşağı yukarı 3 gün bile sürmedi çok hızlılar. Sıra vs almadım kalabalık yoktu zaten tüm arızaları söyledim ekran değişimi olarak sonuçlanmış biraz olumsuz baktım bu duruma Apple ile görüşme sağladım fakat ahize sorunlarında direk ekran değişimi oluyor dediler. Su geçirmezlik sertifikası hala geçerli olduğunu söyledi. Diğer ekran daha sarıydı ve çizik doluydu. Şimdi gayet iyi oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 7 Mart 2019; 20:48:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sonucu yazdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pupa’ya vermeyin çok yavaş çalışıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.